Разлика между Valet и Valet Plus

Valet vs Valet Plus

Ако не сте експерт, когато става въпрос за свързване на компютъра към мрежа или интернет, има вероятност да не направите нищо, дори и да се постараете. Да, „сложните неща“, когато става въпрос за работа в мрежа, могат да изпитат търпението на обикновения човек. Добре е, че Cisco (едно от водещите имена по отношение на електрониката и мрежовите услуги) направи мрежата малко по -лесна за по -малко опитните домашни потребители.

Valet и Valet Plus от Cisco предлагат по -лесен начин за свързване на вашите мрежови устройства и достъп до интернет с лекота. Просто трябва да следвате поредица от лесни стъпки и камериерът ще се конфигурира сам, без прекалено много намеса от страна на потребителя. Да не говорим, че е безжичен рутер, което означава, че не е нужно да включвате всичко, за да свържете другите си компютри към мрежата.

Всичко, от печат, изтегляне и сърфиране, може да се направи навсякъде в къщата благодарение на безжичната връзка. Просто персонализирайте някои настройки с помощта на софтуера Cisco Connect и се насладете на безпроблемна настройка на мрежата. Всичко това може да се направи, без да се налага да се налага „технически специалист“ да извърши всички тези технически неща вместо вас.

Можете също така да зададете свои собствени ограничения за всеки, който ще има достъп до вашата мрежа. Това е много важно, особено когато децата ви имат свои собствени компютри и споделят същата интернет връзка с вас. Ограничавайки достъпа им до определени сайтове (например сайтове за възрастни), можете да сте сигурни, че те не гледат съдържание, което не е подходящо за тях. Това е само една от функциите, които са включени в потребителските настройки на Valet и Valet Plus.

Гостите във вашата мрежа също могат да имат достъп до вашата интернет връзка, ако им предоставите „временни пароли“, без да се налага да компрометирате настройките си за сигурност. Това също прави вашата мрежа по -сигурна, дори ако не сте експерт, когато става въпрос за работа в мрежа.

Valet и Valet Plus автоматично конфигурират вашата система, така че няма да се налага да си създавате проблеми. Cisco разбира трудностите, с които трябва да се сблъскат обикновените потребители, защото те са тези, които проектират и създават тези продукти. Това е и причината да направят продукт, който е прост и определя самия смисъл на „plug and play“. Освен името (и цената, разбира се), има няколко ключови разлики между тези два модела от Cisco.

Цветът на Valet е син, докато Valet Plus е сив. Софтуерът Valet също има допълнителна антена, която помага да се направи обхватът на вашата безжична връзка по -ефективен във вашия дом благодарение на тази допълнителна антена. Друга особеност на Valet Plus е, че той може да поддържа 10/100/1000 портове, докато Valet може да поддържа само 10/100. Valet и Valet Plus имат USB портове в задната част на устройството за по-бързи скорости на трансфер за кабелни устройства. Този продукт също има денонощна услуга за поддръжка на клиенти, която ще ви предостави помощ и отговори на вашите въпроси относно продукта.

Резюме:

1. Valet е синьо на цвят, докато Valet Plus е сиво. 2. Valet Plus поддържа 10/100/1000 портове, докато Valet е ограничен до 10/100. 3. Valet Plus има допълнителна антена за по -добра свързаност във вашата безжична мрежа. 4. И двата продукта имат 24/7 услуги за поддръжка на клиенти.

Вижте повече за: