Разлика между блог и уеб сайт

blog А сайта е група от страници, които са поставени в сървъра за цел да предостави или да събират информация. Тя се организира по такъв начин, че да можете да се придвижвате от една страница към друга с връзките, които са предвидени. Има много видове уебсайтове, които съществуват. Има сайтове за продажба на продукти, за предоставяне на следпродажбена поддръжка, а има и дори сайтове, които работят само за информация. Блогът е вид уебсайт, който се поддържа единствено за предоставяне на информация на хората. Това е само една подкатегория на уеб сайтове, които могат да бъдат изградени. Блогът е неформална медии за споделяне на новини, информация гледки, както и идеи за ниша topic. То не трябва да бъде толкова официално като книга, или дори като вестник article. Понякога една еклектична колекция от информация по дадена тема е най-добрият начин да отида. Обикновено публикациите в блога е в обратен хронологичен ред.

Блогът може да бъде изградена върху различни теми на разположение; има блогове за текущите събития, мода, религия, както и много повече. Разпространението на блогове се дължи отчасти на простотата в създаването на един. Може би не трябва да имат задълбочени умения за вземане на собствения си уеб страница точно толкова дълго, колкото можете да следвате основния формат, че някои от ССФ за блоговете оферти. Има дори и предварително инсталирани теми, които могат да се погрижат за по-голямата част от задачите, които трябва да направите в създаването на блог. Единствената реална работа, че блогъри трябва да се грижи за е съдържанието, което те вход. Тя трябва да бъде грабващо, за да примами голям брой читатели. И блогър трябва да се поддържа качеството на съдържанието си, така че читателите ще продължават да се връщат.

Изграждане на уеб сайт може да бъде толкова лесно, или толкова трудно, колкото би искал да бъде. Можете да се придържаме към статични HTML страници, които предлагат носил на първа необходимост или отидете на всички, с динамични и интерактивни страници, които използват множество технологии като PHP, AJAX, Java, и много други. Като един сайт може да бъде много по-трудно, тъй като не разполагаме с шаблони, които ви се предоставят в блогове, ще трябва да се изгради необходимата структура и връзки, които биха довели до вашия различните страници. Но изграждане на уеб сайт ви предоставя голямо количество от гъвкавост, отколкото с блогове.

Ако искате да се създаде нещо, което ще се вмести във формат, блог и наистина не искам да се ровя в вътрешната изработки на уебсайт изграждане тогава блог е най-добрият вариант за вас. Тя е безплатна и безпроблемно можете да започнете в най-кратък, един ден. Но ако искате да се изгради уеб сайт, който ще изисква добавяне на много съдържание, менюта, както и други помощни средства за навигация, а след това ще трябва да създадете своя собствена интернет страница, защото това е извън а блогове възможности.

3 коментара

 1. Обичам това място много.

  Това е наистина изключителен сайт.

  Това не е като другите пари -носочена, съдържанието тук е наистина важно.

  Аз определено го запазите отметка, както го споделят с приятелите си.

  🙂

 2. Има някои attentiongrabbing точки във времето в тази статия, но аз не знам, ако видя всички от тях сърце до сърце. Може да има някои валидност обаче аз ще взема поддържа становище, докато не го проучим по-нататък. Добра статия, благодарение и ние бихме искали допълнително! Добавено към FeedBurner като правилно ebddekgeggef

 3. Благодаря ви много сър тази статия изчиства моя различните концепции

Вижте още за: ,