Разлики между Nest и Ring

Nest vs Ring Smart Doebells

Какво е Nest?

Nest Hello е автоматизирана система за звънене на врати. Nest Hello се свързва директно в традиционен звънец на вратата, като предоставя сигнали за движение, денонощно видео наблюдение и възможност за разговор с посетител чрез устройството Nest.

Какво е пръстен?

Ring, собственост на Alphabet, предлага три различни интелигентни системи за звънене на врати в увеличаващи се нива на функции. Ring Video Doorbell Pro е най -близкият конкурент на Nest Hello. Подобно на Nest Hello, Ring Video Doorbell Pro позволява на потребителя да наблюдава вратите си с видео емисия, откриване на движение и аудио комуникация чрез интелигентния звънец на вратата.

Разлики между Nest Hello и Ring Video Doorbell Pro

1. Основен дизайн

Nest Hello е малка овуларна интелигентна система за звънене с бутон отдолу и камера отгоре.

Ring Video Doorbell Pro е подобен по дизайн на Nest Hello. Той има почти същите размери, но е правоъгълен и бутонът е в центъра на звънеца на вратата, а не в долната част.

2. Видео спецификации за Nest и Ring

Nest Hello предоставя видео в разделителна способност 1600 x 1200 пиксела. Видеото се предлага в HDR, което помага за справяне с нощното осветление и сянка, които могат да замъглят изображението. Nest Hello има възможност за непрекъснато поточно предаване на видео, за разлика от видео емисия, достъпна само след сигнал за движение, но облачното хранилище не е безплатно.

Ring Video Doorbell Pro предлага видео в резолюция 1920 x 1080 пиксела, което е по -висока разделителна способност от тази, предлагана от Nest Hello. Видеото на звънеца на вратата обаче не е HDR и може да не даде толкова ясно изображение при слабо осветление като Nest Hello. Той също така не предлага непрекъснато стрийминг (вместо в зависимост от откриването на движение за иницииране на емисията).

3. Възможност за глас

Използвайки приложението или свързаното устройство, можете да говорите с посетител чрез звънеца на вратата Nest Hello и да чуете отговора му.

Подобно на Nest Hello, Ring Video Doorbell Pro позволява аудио комуникация чрез устройството за звънене на вратата.

4. Разпознаване на лица и зони на движение

Nest Hello предлага разпознаване на лица, което позволява на приложението да разпознава честите посетители и да ви предупреждава за присъствието им с името, което сте дали на лицето.

Ring Video Doorbell Pro не осигурява разпознаване на лица. Той обаче позволява създаването на „зони на движение“, където движението се пренебрегва, например ако звънецът на вратата гледа към улицата, където редовно минават колите. С зоните потребителят може ефективно да отложи звънеца на вратата през определени часове от деня.

5. Интелигентна съвместимост и приложения

Nest Hello се предлага с приложение както за iOS, така и за Android системи. Той е съвместим с продуктите на Amazon Echo и Google като Assistant, Home и Chromecast. Звънецът на вратата също се интегрира с останалите устройства за интелигентен дом, които Nest предлага, което позволява най -пълната налична система за интелигентен дом.

Ring Video Doorbell Pro също предлага приложения за iOS и Android. Той естествено не се интегрира със съществуваща по -голяма система за интелигентен дом като Nest. Въпреки че е съвместим с Amazon Echo, интеграцията му в продуктите на Google (включително Chromecast) може да бъде ограничена от правни борби между Amazon и Google.

6. Източник на захранване и инсталация

Nest Hello е проектиран да бъде свързан към съществуващ звънец на вратата. Изисква трансформатор 10 VA. Звънецът на вратата може да издържа на температури между 14 и 104 градуса по Фаренхайт.

Ring Video Doorbell Pro, подобно на Nest Hello, се инсталира най -лесно в съществуващ звънец на вратата, но Ring предлага и комплект за захранване, за да се гарантира, че звънецът на вратата се захранва правилно. Двете по -стари версии на системата Ring могат да използват батерии вместо окабеляване, но им липсват по -нови функции като висока видео резолюция. Ring Video Doorbell Pro има по -голяма устойчивост при екстремни температури от Nest Hello с диапазон от -5 до 120 градуса по Фаренхайт.

7. Цени за абонамент

Абонаментните пакети за разширени услуги на Nest Hello започват от $ 5 на месец, с нива над тази ценова точка.

Абонаментните пакети на Ring Video Doorbell Pro започват от $ 3 на месец с налични по -високи нива.

Сравнителна таблица за Nest срещу Ring  

Обобщение на Nest срещу Ring  

Nest Hello и Ring Video Doorbell Pro са две от най -популярните интелигентни системи за звънене на пазара. Те се интегрират в съществуващ традиционен звънец на вратата, за да осигурят преглед на живо на посетителите на вратата или на други хора, животни или предмети, които задействат сензора за откриване на движение. И двата звъна позволяват на потребителя да говори с посетители чрез приложение.

  • Видео емисията на Nest Hello се предлага в разделителна способност 1600 x 1200 пиксела, което е по -малко от резолюцията на Ring Video Doorbell Pro от 1920 x 1080 пиксела. Видео емисията Nest Hello обаче е HDR, която осигурява по -добро изображение при слабо осветление.
  • И двете устройства са почти идентични по своите размери, но техните форми и разположението на бутоните се различават. Ring Video Doorbell Pro е малко по -устойчив на екстремни температури от Nest Hello.
  • Nest Hello и Ring Video Doorbell Pro предлагат функции за отлагане и зона, но Nest Hello може да използва разпознаване на лица, за да ви уведомява за чести посетители. Nest Hello също е по -съвместим с повече интелигентни системи, отколкото всяка от звънените на вратата.

Вижте повече за: ,