Разлика между създаване на поколение и Illustrator

Създаване на поколение и Illustrator са двете големи имена в изкуството цифровия свят, които осигуряват дизайнери и илюстратори на правилните инструменти, за да покажат творчеството си. Обичан от професионални художници, така и за амбициозните искащи да станат, и двете са различни програми за дигитално изкуство, използвани за различни цели. Създаване на поколение е предназначен за ръчни рисунки и трябва да се използват с писалка, а Illustrator е професионален графичен софтуер, използван за създаване на рисунки, илюстрации и произведения на изкуството. Но кой е подходящ за вас?

Какво е Procreate?

Създаване на поколение е една от водещите дизайнерски приложения и софтуер, предназначени изключително за IOS и iPadOS. Създаване на поколение е един чудесен инструмент за всеки, който иска да пресъздаде естествената смисъл на физически рисунки с нотка на цифрови докосване. Снабден с цял набор от творчески художествени средства, включително стотици ръчно изработени четки, създаване на поколение дава всичко, за да се създаде реалистичен инсулти, текстури, изразителни скици, красиви картини и зашеметяващи илюстрации всичко в супер мобилен и лесен за използване интерфейс. Създаване на поколение е в основата на дизайна на приложението на ръка, изготвен на растерни изображения, предназначени специално за целите на Ipad Pro с рекламното послание и гъвкав Apple молив. В IPAD е мощен инструмент и създаване на поколение превръща Ipad в свои цифрови платно, което може да отнеме искате да създадете красиви произведения на изкуството.

Какво е Adobe Illustrator?

Илюстратора е стандартен за бранша професионален вектор базирани графични програма, предназначена за създаване на векторни дизайн на вашия компютър с не много на ръката изготвяне включат. Разработени са и са пуснати на пазара от Adobe, Illustrator е професионален графичен приложение, което ви творческо въображение към живота с форми, цветове, ефекти и типографията. Това е една от водещите дизайнерски инструменти, използвани от милиони квалифицирани специалисти и се стремят художници, така да се създаде всичко, от фигури по избор, лога и икони красива картина, илюстрации, опаковката на продукта и билбордове. Предлага се и за двата мобилни устройства и работен плот, Illustrator използва векторни криви и форми за изграждане и дизайн обекти, от прости икони, за да лога, карти и по-сложни илюстрации. Това е доста адаптивни, така че можете да подредите панели, инструменти и менюта, за да отговарят на вашите стил и тече. Разнообразието от инструменти за рисуване ви позволява лесно да създавате и редактирате форми, добавете модели или специални ефекти.

Разлика между създаване на поколение и Illustrator

Инструмент

- И двамата се размножават и Adobe Illustrator са невероятни дизайн инструменти, използвани за създаване на красиви произведения на изкуството от прости и сложни илюстрации. И двете са пълни с един тон от функции и инструменти, за да ви помогне да демонстрирате своите творчески произведения на изкуството. Въпреки това, създаване на поколение е пиксел-базирани приложения за дизайн и софтуер от ръчно съставен изображения растерни предназначени да бъдат използвани изключително за Ipad с Apple молив. Adobe Illustrator, от друга страна, е вектор-базирани професионални графики софтуер, предназначен за създаване на векторни дизайн на вашия компютър с не много на ръката изготвяне включат.

Използвайте

- създаване на поколение е инструмент за Ipad-изключителен дизайн, който ви позволява да се пресъздаде естествената усещането за физически рисунки, които приличат на традиционната рисунка, но с цифров докосване. Създаване на поколение предлага всички необходими инструменти и функции, за да ви позволи да работите по цифров път за създаване на реалистични движения, текстури, изразителни скици, красиви картини и зашеметяващи илюстрации, като се създава запознат опит на химикалки, моливи и боя върху хартия. Adobe Illustrator, от друга страна, се използва като част от много по-голям работен процес и не използва пиксела. Тя дава възможност за безкрайно мащабиране и използва векторни криви и форми за изграждане и дизайн обекти, от прости икони, за да лога, карти и по-сложни илюстрации.

Мащабируемост

- вектор дизайн способности Adobe Illustrator са несрещани когато става въпрос за мащабиране вашите проекти нагоре или надолу, или на точното ниво, което искате, без да губи от качеството на изображението. Vector дизайни са създадени с математически уравнения и геометрични примитиви, за разлика от растер изкуство, който е създаден с Оцветени пиксела. Така че, векторни дизайни ви позволяват да създавате изкуство, което е чисто и които могат да бъдат мащабирани безкрайно, без никакво влошаване на качеството. Създаване на поколение не е толкова мащабируема като Illustrator, но тя все още грее, когато става въпрос за рисуване на ръка с писалка.

Създаване на поколение срещу Illustrator: Сравнение на таблицата

Резюме

Докато създаване на поколение, така и Adobe Illustrator са страхотни инструменти за проектиране за създаване на свободна форма обекти, Illustrator е стандартен за бранша вектор-базиран софтуер, дизайн, използван от милиони квалифицирани специалисти и се стремят художници, така да се създаде всичко, от персонализирани форми, лога и икони разкошен произведения на изкуството, илюстрации, опаковката на продукта и билбордове. Създаване на поколение, от друга страна, е прост, лесен за използване пиксел-базирани инструменти за рисуване на разположение изключително за Ipad да имитират ръчно рисувани произведения на изкуството с цифрови инструменти. Потомство е един от най-добрите приложения за рисуване Ipad там, но не успява да блесне що се отнася до мащабиране способности.

Дали се размножават по-добре от Illustrator?

Създаване на поколение е прост, лесен за използване пиксел базирани рисунка приложение за IPad Pro, който позволява илюстратори и графични дизайнери да създават зашеметяващи илюстрации и красиви произведения на изкуството. Въпреки това, създаване на поколение е програма, растерни, че има своите ограничения, в сравнение с векторни дизайн. Тя не ви позволи да vectorize работата си, която е нещо, Illustrator е много добър в. Така че, по-добре е, в зависимост от това, което планирате да правите с него.

Да професионални илюстратори използват създаване на поколение?

Създаване на поколение е идеален за цифрова илюстрация и е еднакво обичан от професионален дизайнер и илюстратори, които искат да имат по-творчески контрол върху тяхното произведение. Създаване на поколение е Ipad-ексклузивен приложение, така че всеки, който иска да има свободата да създавате изображения в движение, Ipad може да бъде мощен инструмент

Procreate по -добър ли е от Photoshop?

Създаване на поколение е за всеки, който се чувства удобно с програма, базирана на растерни и обича да се създаде специфична картина с много персонализации. В крайна сметка, IPad е мощен инструмент, който ви дава свободата да привлече и боя по цифров път, когато и където решите. Но, Photoshop е преобладаващ за редактиране на снимки и манипулиране програма, която идва с професионални инструменти, които да въвеждат своите идеи за живота.

Вижте още за: ,