Разлика между Hulu и Hulu на живо

На фона на глобалната пандемия от коронавирус, която заплашва възстановяването на развиващите се страни, водещите доставчици на стрийминг услуги, от Netflix, Hulu до Disney+, Amazon Prime, забелязаха ускорен растеж, тъй като пандемията COVID-19 прогонва множество хора в домовете им. Тъй като все повече хора сега работят отдалечено, те също могат да извлекат максимума от свободното си време, като се абонират за любимите си услуги за стрийминг на видео. На вече претъпкан пазар за стрийминг на видео, настоящата пандемия подхранва растежа на поточния бизнес, тъй като хората преминават към гледане на телевизия онлайн без кабели. Пандемията промени пазара на стрийминг, който вече беше наситен, тъй като новите играчи се опитват да се конкурират с най -големите играчи в нишовите категории. На фона на процъфтяващия стрийминг бизнес, Hulu и Hulu + Live TV се очертаха като водещи стрийминг услуги за рязане на кабели.

Какво е Hulu?

Hulu е абонаментна услуга за видео при поискване, собственост на News Corporation, NBCUniversal, The Walt Disney Company и Providence Equity Partners. Hulu е популярна онлайн видео услуга, която предлага голям избор от популярни филми и телевизионни предавания, включително класика, оригинални сериали и филми и много други. Той предлага съдържание от над 260 компании за съдържание, включително участниците в съвместното предприятие, за да предложи на своите зрители курирана селекция от хиляди филми и телевизионни предавания, включително Hulu Originals, мейнстрийм филми и нови издания.

През 2007 г. Hulu започва като безплатна услуга, достъпна само чрез компютър и в стандартна разделителна способност. През юни 2010 г. той добави абонаментна услуга Hulu Plus, която позволи достъп до повече съдържание във висока разделителна способност 720p и с ограничени реклами. Hulu предлага разнообразие от абонаментни планове за своите зрители, започвайки от $ 5,99 на месец за основния пакет, който дава достъп до пълни сезони на избрани хитови филми, телевизионни предавания и оригинали на Hulu.

Какво е Hulu + Live TV?

През 2017 г. Hulu пусна своя собствена услуга за стрийминг на телевизия на живо, наречена „Hulu с телевизия на живо“, която по -късно беше преименувана на „Hulu + Live TV“. Планът разширява нормалната услуга Hulu с поточно предаване в реално време на кабелни, сателитни и местни канали. Той ви дава достъп до над 65 канала на телевизия на живо, включително кабелна телевизия и повече от 600 местни станции в цялата страна. Той също така предлага на абонатите достъп до емисиите на големите партньори за излъчване-CBS, ABC, Fox, NBC и The CW-заедно с Cinemax, Showtime и HBO като добавки срещу допълнително заплащане.

Услугата ТВ на живо дава достъп до обширната библиотека от телевизионни сериали и филми на Hulu, които бихте могли да намерите на Standard Hulu на начална цена от 64,99 долара на месец. Можете също така да се регистрирате за някои допълнителни функции като неограничени екрани и подобрен облачен DVR. Въпреки че предлага съдържание по заявка от външни партньори на Hulu, това, което наистина отличава Hulu, е интегрирането на канали на живо в отличителен графичен интерфейс с готин списък и много филтри. Hulu също добави MTV, Comedy Central и Nickelodeon към своята гама от съдържание.

Разлика между Hulu и Hulu + TV на живо

Съдържание

- Основната разлика между двете очевидно е съдържанието, до което имате достъп. Basic Hulu е стандартна услуга за стрийминг на видео при поискване, която предлага съдържание от над 260 компании за съдържание, за да ви предложи достъп до библиотека с популярни филми и телевизионни предавания, включително класика, оригинални сериали и филми, нови издания и др. Услугата за стрийминг на телевизия Hulu на живо, Hulu + Live TV разширява нормалната услуга Hulu с поточно предаване в реално време на кабелни, сателитни и местни канали. Услугата Hulu Live TV предлага пълната услуга за стрийминг Hulu при поискване плюс достъп до над 65 канала на телевизия на живо, включително кабелна телевизия и повече от 600 местни станции в цялата страна.

Ценообразуване

-Основният абонамент за Hulu започва от 5,99 долара на месец, което предлага библиотека със съдържание при поискване, което го прави най-евтината услуга за стрийминг на пазара. Hulu Premium струва $ 11,99 на месец и е чудесен за преяждане без реклами. Можете също да изберете да се абонирате за някоя от нейните добавки за партньори срещу допълнително заплащане. На цена от 64,99 долара на месец, Hulu + Live TV предлага всичко от базовия ценови план на Hulu, както и достъп до емисиите на големите партньори за излъчване - CBS, ABC, Fox, NBC и The CW - заедно с библиотека от над 8 000 заглавия по заявка. При $ 70.99 на месец Hulu (без реклами) + телевизия на живо предлага достъп до същото съдържание напълно без реклами.

Hulu срещу Hulu на живо: Сравнителна таблица

Резюме

Основният Hulu предлага достъп до обширна библиотека от съдържание при поискване, включително оригинали, нови издания, документални филми, класика, мейнстрийм филми и много други. Hulu + Live TV предлага всичко-от абонамента по заявка Hulu плюс достъп до 65+ канала на живо и по заявка, включително големите американски мрежи за излъчване, както и ключови спортни канали като ESPN и други избрани кабелни канали, като Animal Planet, FX и The Food Network. Както услугите при поискване, така и телевизионните предавания на живо се възползват от обширната библиотека от телевизионни сериали и филми на Hulu, включително оригиналите на Hulu. Цялата тази промяна доказва колко бързо Hulu набира скорост в поточния бизнес.

Вижте повече за: ,