Разлика между ClickUp Асана

Екипите на днешния резултат ориентирани бизнес пейзаж изискват бърза и реален достъп до информация време и помежду си. Това означава, че традиционните начини за получаване заедно и отчитане на развитието и напредъка просто не са вече ефективно в този сценарий. Ние живеем в свят на конкуренция, и с цел да се отговори на бързо променящите се нужди на съвременния управление на проекти, бизнес процеси и практики трябва да се развива. И инструменти за сътрудничество следва да бъдат подобрени като срещи, свързани с проекта вече са ежедневни дела.

Така че, фирмите са вече търсят надеждни и рентабилни решения, които да ръководят и управляват проекти и екипи. Предимно, екипите тези дни не работят в среда лице в лице; по-скоро биха искали да го направи на практика от всяко място, което искат по всяко време, което искат. За щастие, за фирмите, които вярват, ще виртуални дискове бизнес резултати, има множество инструменти за продуктивност, които са изградени само за това. ClickUp Асана са две такива инструменти за управление на работата, която помага на организациите да планират и управляват своите ежедневни задачи.

Какво е ClickUp?

ClickUp е популярна базирана в облака програма за управление на пъргав задача, която дава възможност на организациите да управляват екипи, проекти и всичко между тях. ClickUp има за цел да направи работното място по-продуктивни, като приведе всичко от задачи и документи на проекти и чатове в един екосистема чадър. Тя е функция задвижване платформа за управление на работата на бизнеса и отбори от всички размери и видове. Подобно на други програми за управление на проекти, ClickUp позволява екипи, за да управляват своите ежедневни задачи, вижте преглед на изпълнените задачи и задачите, които трябва да бъдат извършени, докато в същото време, се уверете, че усилията им да допринесат за по-голямата картина в края. Това е един чудесен инструмент на производителността, което прави работата ви живот по-продуктивни и по-малко време отнема, и тя предлага повече от възможности за управление само за проекта - той предлага календари, документи, напомняния, цели и пощенска кутия, почти всичко в едно приложение.

Какво е Асана?

Асана е може би най-доброто управление на задачите и сътрудничество инструмента там. Асана е софтуер като платформа за услуга, която позволява на организациите да управляват по-добре, песен, и да си сътрудничат по задачи и проекти в един лесен за използване инструмент. Асана е мощен и гъвкав програма за управление на работата, която позволява на екипите за управление на работата им натоварване, приоритизират задачите, както и организиране на задачи, както е необходимо. Той също така им позволява да възлага задължения, поставя задачи, свързани документи качване по проекта, доклади се направи, в определени срокове, да комуникира с членовете на екипа, и много повече, всички в рамките Асана. Всичко е въпрос на управление на проекти и работа, както и сътрудничество с членовете на екипа, за да се направи нещо ефективно и бързо. Асана осигурява обща платформа, при които екипи, отдели и организации могат да работят заедно и да си сътрудничат заедно по проекти, за да се осигури по-бързо и да получите по-добри бизнес резултати.

Разлика между ClickUp Асана

Използваемост

- И двете ClickUp Асана са мощни инструменти, работно място на производителността за управление на задачите и сътрудничеството между членовете на екипа. ClickUp е универсален Асана алтернатива и идеална пъргав програма за управление на проекти, който позволява на екипи, за да получите на върха на това, което трябва да се направи. ClickUp е чудесен инструмент за управление на предприятието работа, която също работи добре за индивидуални потребители. Той е лесен за настройка и употреба, така че можете да започнете в нито един момент. Асана е много популярен инструмент за управление на работата, която прави проследяване и организиране на вашите задачи и проекти, така че без усилие и те са толкова гъвкави, че можете да го използвате, за да се справи с всеки работен процес.

Управление на задачи

- И двете ClickUp Асана са интуитивен и лесен за майстор, и те са почти еднакви по отношение на функции и възможности. Можете да имате няколко гледания в ClickUp, точно като Асана и основните типове преглед на задачата са борда, списък, календар, Гант и кутия, която прави натоварвания и всеки може да бъде персонализиран. Той получава още по-добре, както можете да погледнете как всичко е съгласувано на изгледа на календара. Също така, можете да включите почти всичко в шаблон, независимо дали това е един проект, задача, списък или контролен списък. Това означава, че можете да използвате повторно процесите си отново и отново. Асана е изключително гъвкав, което означава, можете да планирате работата си от началото до края и да организира всички инструменти, които ви трябват.

Ценообразуване

-Asana има безплатен основен план за тези, които са само началото и плановете за премиум отиват чак до $ 24,99 на месец за бизнес плана. Вие също ще отида за богат на функции Enterprise план, за които ще трябва да се свържете с екипа си по продажбите на първо място. Ако сравним тези планове с ClickUp, можете ясно да видите, че има огромна разлика между двете. ClickUp има и безплатен план, който е безплатен Forever и идва с неограничен лимит задачи и съхранение 100 MB. Нейната премия план струва само $ 5 на месец за годишен ангажимент, който дава неограничен съхранение. Така че, ClickUp е ясно победител тук.

ClickUp срещу Асана: Сравнение на таблицата

Резюме

И двете Асана и ClickUp са мощни инструменти за управление на задачите и екип за съвместна работа, която помага на организациите да управляват екипи и проекти на едно място, и те са почти еднакви по отношение на функции и възможности. ClickUp предлага безплатен план, който е абсолютно безплатна за неограничено отговорни съдружници, докато Асана ограничава свободното своя план за не повече от 15 членове. ClickUp опакова някои стабилни и уникални характеристики, съгласно нейните ръкави, което го прави чудесен Асана алтернатива правят. успех Асана е отчасти заради способността му да се рационализира сложни работни процеси и своята простота, разбира се. В края на деня, и двете са страхотни инструменти за вас и вашия екип за управление на работа.

Вижте още за: ,