Разлика между Асана и Smartsheet

Ако текущата COVID-19 пандемията ни научи на нещо, то е, как ефективно да се движите в сложна и непрекъснато променящите се корпоративна среда. Бизнесът е реализирала потенциала на отдалечен работен обмислят служители на безопасността е от първостепенно значение. Тази нова рутинна работа от дома е ново преживяване за мнозина и докато някои са процъфтяваща, някои да се окаже трудно да се адаптира. Но, как да се координират в тази нова дистанционна работа пейзаж и как да сте сигурни, че вие ​​и членовете на екипа ви колеги работят ефективно без никакви съкращения? И това, което е нещо се обърка? За щастие, инструменти за управление на задачи, като например Асана и Smartsheet са го направили лесно за хората, които работят дистанционно за координиране, управление и проследяване на работата си онлайн.

Какво е Асана?

Асана е един от най-популярните и широко използвани инструменти за управление на задачите и онлайн сътрудничество, които ви помогне да организирате работата си около един проект, така че вашият екип знае какво да прави и как да го направя. Асана е система за управление на проекти, който поддържа неща всичките си проекти, свързани с организирана на едно място, от готовите задачи на работата, която трябва да се направи и всичко между тях. Тя ви дава пълна картина на всичко, от протичащите процеси като управление на редакционен календар за срок базирани задачи като стартирате нов продукт или за проследяване на напредъка си от начало до край, и много повече. С Асана, можете да планирате вашите дългосрочни цели, като това, което ще се работи по продължение на следващите няколко месеца, или това, което са големите проекти идват, така че основно класации пълния хорариум за следващите седмици и най-големи подробности ,

Какво е Smartsheet?

Smartsheet е софтуер като услуга платформа за съвместна работа с колеги, управление на проекти, проследяване на напредъка по проекта, както и споделяне на документи. Smartsheet е инструмент за управление на работа и сътрудничество с развит и предлага на пазара от Smartsheet Inc. Това е приложение, работно място на производителността и планиране платформа, която предоставя лесен начин да се сложи всичко на проекти, свързани в едно място, така че всеки знае какво е в процес на подготовка. Той гарантира, всеки е на същата страница и всеки да работи ефективно без никакви съкращения. Тя е платформа за постигане на вашите общи бизнес цели, независимо дали сте проследяване на даден проект или автоматизиране на организационна широк бизнес процеси. Smartsheet подравнява вашите хора с вашата технология, така че вашият бизнес ход по-бързо и вашия продукт достави очакваното бизнес стойност се вземат предвид нуждите на клиента. Той помага на вашия екип се постигне по-добра производителност чрез автоматизиране на работния процес за вашия екип и управление на информацията в различни изгледи, овластяване на по-добро сътрудничество.

Разлика между Асана и Smartsheet

Инструмент

- Smartsheet е лесна за използване платформа за управление на работата с вградени инструменти за съвместна работа. Това произтича от Google Таблици; в действителност, Smartsheet е като Google Таблици с възможности за управление на проекта, при които можете да използвате всички формули, които използвате в листове или Excel и след това се комбинират с приемници, задачи, подзадачи и всичко, което идва с него. Асана, от друга страна, е инструмент за пълноправно управление на работа и сътрудничество, използван от бизнеса от всякакъв мащаб. Той предлага някои мощни възможности за управление на задачите с изваждането от кутията, за да помогне отбори планират, организират, следите и управлявате работата си.

Йерархия

- Един ключов елемент от Smartsheet е реда, които ви позволяват да се изгради йерархия и да ви помогне да организирате задачите си и чрез даване на приоритет на информация във вашия лист, проверите състоянието им или друга важна информация. Това помага на вашия екип находка лесно това, което трябва да се направи. Йерархии се състоят от редове родител и дете редове или задачи и подзадачи. Задачите могат да се групират по фаза, което го прави лесно за вас да следите и управлявате проекта. Асана, от друга страна, няма никакви определени опции за създаване на йерархия на проекта.

Ценообразуване

- И двете Асана и Smartsheet имат подобен ценови структури; колкото повече се плати повече функции, което получаваш. Асана е безплатен за отбори до 15 членове и на платения план е разделен на три нива: Premium, Business и Enterprise, Планът за Premium струва $ 10.99 за потребител на месец за годишното задължение, докато бизнес план струва $ 24,99 / потребител / месец, когато годишно таксуване. Smartsheet предлага два плана: Индивидуален план, който струва $ 14 на месец и Бизнес плана, който струва $ 25 на потребител на месец. Smartsheet Enterprise и Premier планове се включват в "Контакти" категория.

Лесна употреба

- Асана е чудесно за сътрудничество с малки екипи и има някои мощни функции за управление на задачите, за да направи лесно за вас да се организира всичко на едно място. Асана е лесен за научаване и майстор и е гъвкава, за да се справите с. Тя не ви затрупвам с изобилие от инструменти и функции, и се грижи за всичко, прост - от възлагане на задачи за определяне на приоритети, управляващ календари и др. Smartsheet, от друга страна, е чудесно за бюджетиране и всичко свързано с него и всичко, което включва използването на формули.

Асана срещу Smartsheet: Сравнение на таблицата

Резюме

С две думи, ако сте един малък екип от Да речем, че 15 членове, или така, вие сте по-добре с Асана, защото той предлага всичко, за да ви помогне и вашия екип план, проследяване и управление на проекти. Асана е създаден за всички, не само за потребителите на електронни таблици, както и да създадете свой собствен работен процес по ваш вкус и предпочитания. И най-хубавото Асана е неговата простота. Smartsheet също е гъвкав инструмент за работно пространство сътрудничество, което е идеално за сложни аналитични данни и бюджетиране и създаване на формули, като се има предвид, че това е Google Таблици инструмент, подобен с възможности за управление на проекти.

Вижте още за: ,