Разликата между талията и ханша

кръста срещу Hips

Талията е част от корема, която се намира между бедрата и гръдния кош. Кръста са най-тясната част на торса. На бедрото е региона намира в странично положение на региона на седалищния или бедрата, покриваща големия трохантер на бедрената кост и по-малък от гребена на хълбочната.

Когато говорим за кръста, има много се говори за талията. Това е хоризонтална линия, където кръста става най-тесните. Налице е общо поговорка, че хората, които диета имат по-ниска талия. Жените имат по-тесни кръста, отколкото мъже.

Сега около бедрата, три кости на таза се сливат заедно, за да формират хълбоците. Това са също част от региона на бедрото. Той е на тазобедрената става, която е между бедрената кост и ацетабулума на таза, която поддържа тялото в изправено положение или бягане или ходене. Тазобедрените стави да играят важна роля в запазването баланс. По време на пубертета, бедрата на жената се разширят.

Когато говорим за ханша и кръста, най-обсъжданите е съотношението талия-хип. Ако една жена има кръста хип съотношение от 0,7 и ако човек има съотношение хип-талията на 0.9, след това се счита, че има здраво тяло.

Обикновено, измерването на талията се приема два инча над пъпа, и измерването на бедрото се приема два инча под пъпа. В строгите условия, обиколката на талията се измерва в средата между илиачна и най-ниската ребро. Обиколката на талията ще представлява абдоминално затлъстяване на човека. Хип обиколка е измерена в най-широката част на бедрата. В случай на бременност, обиколката на талията се измерва хоризонтално един инч над пъпа.

Резюме:

1.The кръста и е част от корема, която се намира между бедрата и гръдния кош. В бедрата са региона намира в странично положение на региона на седалищния или бедрата, покриваща големия трохантер на бедрената кост и по-малък от гребена на хълбочната. 2. Ако една жена има кръста хип съотношение 0.7, и ако човек има съотношение хип-талията на 0.9, след това се счита, че има здраво тяло. 3. обиколка на талията се измерва по средата между илиачна и най-ниската ребро. Хип обиколка е измерена в най-широката част на бедрата. 4.Women имат тесни кръста, отколкото мъже. Обиколката на талията ще представлява абдоминално затлъстяване на човека.

Вижте повече за: