Разлика между Python и Anaconda

python-and-anaconda_s1 Python срещу Anaconda

Питоните и Анакондите без съмнение са най -големите змии в света. Някои хора смятат, че анаконда и питон са едно и също. Въпреки това, анакондите и питоните принадлежат към две различни семейства змии.

Анакондите принадлежат към семейство боа и се срещат в Южна Америка и басейна на Амазонка. Питон принадлежи към семейство Pythonidae. Той обикаля гъстата и гъста гора на Южна Азия, Югоизточна Азия и Субсахарска Африка.

Анаконда е най -тежката и най -голямата змия в света. От друга страна, питонът без съмнение е най -дългата змия в света. Анаконда може да тежи до 550 паунда или повече и може да нарасне до 25 фута. За разлика от това, питонът може да расте до 33 фута или повече. 20-футовата анаконда обаче ще надвиши много по-дълъг питон.

Анакондата не е придирчив ядец. Докато плячката може да бъде овладяна, тя е включена в менюто на анакондата. Всъщност някои анаконди могат да надделеят над крокодила и да го изядат цели. Питонът обаче е малко изборен с избора си на храна. Тази гигантска змия обича да яде само бозайници и птици.

Анаконда е водна и живее в блата, блата и реки. Може да плува много добре. Очите на анакондата са разположени на върха на главата. Това позволява на змията да вижда плячки, докато е потопена във водата. Междувременно питонът обича да каца на дървета и да стои на по -суха земя. Тази змия може да вижда на тъмно. Ето защо може да засади нещастни бозайници и птици през нощта.

Анакондата хапе плячката си и удавя горкото същество във водата. Питонът, от друга страна, свива и смачква животните, преди да ги изяде.

Тези две змии се считат за гиганти. Но не забравяйте, че анакондите са по -тежки и обемисти, докато питоните са по -дълги и по -пъргави.

54 коментара

 1. Здравейте, позволете ми да се запозная, казвам се д -р Джанис Хилтред, аз съм специалист по змии в Мексико. Аз не съм мексиканец, аз живея там, роден съм в Орландо Флорида през 1977 г. След това се преместих в Мексико, след като завърших университета, а след това пътувах и също се появих в много документални издания. Да, трябва да кажа, че това е много реалистичен документ, но имаше нов научен пробив в тези сложни влечуги. Това са много сигурни документи, така че за съжаление не мога да ви ги разкажа, но мога да ви кажа, че тези змии са истински свързани поради нов ген, който учените откриха наскоро и това е всичко, което мога да кажа, защото ученият е много напрегнат, скъсявайки всеки последен детайл, като се уверява това е положително вярно и повярвайте ми по начина, по който отиват експериментите. Те се надяват скоро да направят документален документ за всичко, след като се потвърдят мненията, така че след като всичко излезе, можете да промените този уеб сайт !!

  С уважение д -р Джанис Хилтред

  • WTF !!!!!!

  • Защо да коментирате и да не давате никаква информация? Идиот д -р Булш*

  • Здравейте, сър, харесвам подробности за йору за тези влечуги и искам да знам повече за него, и сър, това е приложението ми за какво няма.+918140157511 свържете се с мен, ако можете thx

  • Добре, виждам, сякаш ако ви кажа, тогава ще трябва да ви убия нещо от най -голямата тайна, нали?

  • за кои версии говориш?

   • Който и да е от змийската кожа на питон и каква е скоростта, ще отговори

   • Всеки, който иска питонова змийска кожа да ми отговори и какъв е процентът, който ще дадете

  • Изненадан съм и потресен от броя на граматическите грешки в публикацията ви. След четири години колеж и вероятно пет години следдипломно образование, което включва писане на множество есета и статии, очаквам вашето владеене на езика да бъде отлично. Тъй като вашият е по -скоро на първокурсник в гимназията, сериозно се съмнявам във вашите пълномощия.

  • Определено същото ... можете да наречете моя питон анаконда. Той е голям, тежък и дълъг! Винаги е и гладно.

  • Здравейте, д -р Джанис Хилтред и някой друг имате ли видеозаписи на тези змии; питон и анаконда се бият помежду си или се борят с други сериозни хищници като крокодили, алигатори, лъвове и т.н.? Бих искал да гледам такива видеоклипове, особено за сериозни битки на еднакво съвпадащи животни по размер, възраст и т.н.

   Между сравнително съвпадащи питон и анаконда млади, непълнолетни или зрели, което е по -вероятно да спечели битка?

   Има ли значение полът на тези змии (питон и анаконда) в силата им като на други животни като лъвове, хиени и т.н.?

  • Добре казано госпожо.

  • Какъв доктор сте? Нямате добра граматика, за да сте д -р. Дори не знаете как да пишете или да изписвате буква правилно. Добър опит. Не заблуждавате никого. Трябва да вземете някои часове по граматика.

  • Трябва да се съмня в валидността на това. Всеки, който казва, че е д -р, трябва да има по -добър правопис на английски език.

 2. Този отговор е доста неточен. Това е очевидно, като се има предвид опитът с бирмански питон във Флорида.

  „Анакондата не е придирчива храна. Докато плячката може да бъде овладяна, тя е включена в менюто на анакондата. Всъщност някои анаконди могат да надделеят над крокодила и да го изядат цели. Питонът обаче е малко изборен с избора си на храна. Тази гигантска змия обича да яде само бозайници и птици. " „Анаконда е водна и живее в блата, блата и реки. Може да плува много добре. Очите на анакондата са разположени на върха на главата. Това позволява на змията да вижда плячки, докато е потопена във водата. Междувременно питонът обича да се качва на дървета и да стои на по -суха земя. Тази змия може да вижда на тъмно. Ето защо през нощта може да засади нещастни бозайници и птици. "

  Бирманските питони с готовност ловуват алигатори във водата, доказвайки и двете твърдения неверни.

  „Анакондата хапе плячката си и удавя горкото същество във водата. Питонът, от друга страна, свива и смачква животните, преди да ги изяде. "

  Това също е невярно. Както Анакондите също свиват плячката си.

  http://youtu.be/b_r96ddefpk http://youtu.be/ubKAoEpvG7E

  • Момчета, всички идиоти. Прости са ретиците, а други питони явно ловуват и убиват най -голямата плячка във водата.

  • Да, те свиват плячката си заедно с 6 реда зъби. Така че, когато хапят плячката си, те не я пускат или не могат да я пуснат. Те веднага започват да се увиват около плячката си. След по -малко от 10 до 15 минути те започват да ядат.

 3. Кучка моля ....

  Разлика между Python и Anaconda:

  Anaconda - змия Python - език за програмиране

  хахаха

 4. Добре, не сте чели достатъчно внимателно, къде е казал, че питоните не влизат във вода или мразят да ходят във вода, те просто заявиха, че питоните обичат да кацат по дърветата и харесват сушата. всички влечуги обичат водата, която е вторичен начин за тях да се хидратират

  "Тази гигантска змия обича да яде само бозайници и птици." е единственото невярно твърдение в това

  Ще заявя също, че питоните са местни в Южна Азия и Сахара, а не в САЩ, Панама и други страни

  анакондите са по -известни да удавят плячката си, но те се свиват, както и питоните свиват, а не се удавят

 5. Открих, че това е невероятно полезна гледка. Аз обаче живея в Южна Америка, така че знам надеждата, че няма да се сблъскам с анаконда. Най -вероятно бих припаднал, като видя такъв.

 6. нашите съседи в Тайланд създадоха кокошарник на държавна земя (незаконно) и гигантска анаконда изяде 4 от техните пилета. Беше смешна гледка да видиш как животинският контрол отвлече проклетото нещо с няколко забележими издутини. Съвсем наскоро съпругата ми трябваше да се обади на контрола на животните за друг посетител на нашето мангово дърво: хубав Python, който току -що довърши катерица.

  Мисля, че статията е доста точна. Анакондата се появи след голямото наводнение през 2011 г.

  Някой да ми даде бисквитка.

  • @ Аджарните .. няма анаконди в Тайланд, само питони.

   @ всички..Питоните и анакондите не са тясно свързани. Python снасят яйца, докато анаконда и други членове на семейство боа имат млад живот

 7. всички вие грешите

  Анаконда; тежка змия

  Python; дълга змия

 8. Голяма змия малка змия; лошо! Мъртва змия; ДОБРЕ!!!!

 9. Най -дългата Анаконда, записана някога, е 29 фута.

  Така че можете да актуализирате информацията си за дължината на Anaconda.

 10. Пайтън се промъкна през нощта към нашата къща, разположена в политехническите помещения за персонал тук, в Калабар. Успешно влезе през вратата на кухнята, оставена неосигурена и погълна един от бременните овни. Не можеше да се движи по -нататък.

  Те казаха, че змията е дошла, защото Марш и вода, заобикалящи жилищния квартал.

  Мисля, че Python също живее в блатиста местност.

 11. Всичко си правилно. (pff)

  Честно казано, всички сте изостанали.

  • „Забавено“ наистина? Само този коментар говори много за идиокрацията, която мозъкът ви проектира

 12. От миналото четене изглежда, че питоните са ограничители на Стария свят (мрежестият питон е най -дългият), а удавите са ограничители от Новия свят (анакондите, зелено, черно или жълто са най -обемните). Боа може да живее там, където иска .... Изумруденото дърво живее в дървета. Поради голямата си част, анакондите живеят във или близо до водата и всичко, което живее във водата, обикновено става доста голямо - от хипопотами до китове, алигатори и крокодили и акули. Между другото, има доказателства, че китовете са тръгнали на сушата. Но се отклоних. Анаконда има шарка от тъмни кръгли петна по светлозеленото, жълтото или сивото тяло. Има пясъчен боа, изумрудено (зелено) дърво и няколко други. Мрежест питон, подобно на анакондата, понякога е достатъчно голям, за да изяде пораснал човек. Случва се. Бирмански питон, също ... почти получи собственика на змийския център в Уисконсин Делс. Питоните са богато украсени змии, виждащи как живеят на дървета. Те също трябва да изглеждат като листа на пода в джунглата. 30 -футовият питон е с по -леко тегло от 20 -футовата анаконда. Между другото, в „Книгата за джунглата“ това беше мрежест питон, който се опитваше да изяде Маугли, помагайки му да „остане в джунглата“. Надявам се правописът ми да е бил добър, дори и да не съм учен, но имам диплома по изкуство и антропология. Може да не сте впечатлени, но може би змиите са.

 13. Ако Джанис е лекар, тогава няма да имам проблем да стана такъв. Поне мога да пиша правопис. Хайде Джанис, имаш ли нужда от преподавател по правопис ?? На разположение съм.

 14. Еволюцията накара анакондите да раждат, защото живеят в блатисти райони, неподходящи за снасяне на яйца и лесно се приспособяват към удавяне на плячка, защото живеят и ловуват в блата, така че поради тези причини вярвам, че са от едно и също семейство, само на различни континенти и условия.

 15. Много благодаря, че ме уведомете за разликата и тайните зад тях. Много полезен сайт.

 16. Защо не с химикали убива всички фиони. Във Виетнам използвахме агент Orange. Химическият разтвор е абсолютен. Alva O Vance Co Основател Виетнам Vets for Freedom.

 17. 33 фута? Изобщо ли сте изостанали? Няма нито една змия на земята, която дори да се доближи до такава дължина. Тази статия е пълна глупост

 18. Добро! Добре обяснено, двете големи змии ме объркват. Предполагам, че и двамата могат да ядат човешки

 19. Това е толкова полезно, независимо дали написаното е правилно или грешно, всичко, което знам е, че независимо от размера на змията, голяма или голяма, ванонус или без ванони, всички те заслужават да бъдат убити, защото се отнасят към околната среда на хората.

 20. Моята анаконда не искам нищо, освен ако нямаш кокчета

 21. Това е за тези, които настояват, че някой не е лекар или друга професия, ако не може да пише правопис. Повечето хора, които публикуват, в крайна сметка ще допуснат грешка в правописа. Това може да се дължи на непрочитане преди да публикувате. Няма значение. Важното е, че всички сте съдили този човек и сте решили, че той или тя лъже. Нищо чудно, че имаме толкова много проблеми по света.

 22. Страхувам се само от два вида змии; големи и малки.

 23. Страхувам се само от два вида змии, големи и малки.

 24. Човек, който е наистина интелигентен, не съди другите. Така че човек, който съди другите, не показва никакъв интелект. Може би е по -добре да се върнете в първи клас и да започнете да изучавате азбука в мълчание.

Обратни обрати

 1. Разлика между Python и Boa | Разлика между | Python срещу Boa

Вижте повече за: ,