Разлика между Както и Crush

Както срещу смачкване

Диференциране хареса някой от които имат една проста пада може да бъде по-трудно да различава нито един от влюбването. Това е така, защото като си пада по някой и им харесва да изглежда точно същото. За някои от тях се отнасят както за едно и също нещо, но и за много други хора това са много по-различна.

Въпреки, описващ двамата може да стане толкова субективно, много хора поставят ясни разлики между тях. От една страна, харесва някой може да означава, наслаждавайки се един на друг. Харесва ли ти да е с този човек или тази група от хора, защото можете лесно да се забавляват с тях. В тяхната компания, можете лесно да се говори и дори се смее съвсем удобно, без всъщност да е неудобно. От друга страна, като си пада по някой има повече физическо привличане към външния вид на това лице или как той или тя себе си носи. Когато се сблъскате с това, че е много възможно, че ще изпитате като мечти за тях било, когато сте будни или заспали. Всъщност, това е повече от желание да бъда с този човек, но не и до точката на нуждаещи се, че човек дълбоко, както в случая на любовта.

В началото хареса някой и си пада започне в една и съща точка. Вие склонни да се разработи обща привличане към друг човек. Но да, че някой е по-, че са привлечени, а не на физическия аспект, но на личността на човека. Следващото развитие може да се окаже, че усещането, че си пада по някой може да изчезне много бързо. Например, може да се научи, че лицето, което първоначално имаше очите на не беше симпатичен заради лоша личност, която ще тонизират вашия вълнение към него или нея. Когато като човек, шансовете са, че ще продължи да му се харесва много по-дълго, отколкото някой, който първоначално имаше падате.

В допълнение, когато искате някой, всъщност има по-голяма склонност за приятелство, в сравнение с като си пада по някой където има по-романтично връзка. С други думи, че е безопасно да се каже, че си пада е като "любов от разстояние." Вие сте все още е твърде срамежлив, за да признае нещо за този човек, затова са само него или нея се възхищавах от далеч.

Резюме:

1.Liking е повече, че са привлечени от нефизически атрибути на лицето (като неговата личност), докато се пада по някой повече, че са привлечени от неговите или нейните погледи. 2.Liking е по-наклонена за сериозни в сравнение с смазва, които са по-склонни към развитие на романтични чувства. 3. усещането, че си пада по някой обикновено избледнява по-бързо от чувството на симпатия някого. 4.Having пада по някой е като се възхищавах, че човек от разстояние.

5 коментара

 1. Здравей,

  Четох цялото си съдържание, аз съм със съмнение.

  1.Did любовта от пръв поглед е като любов и любовта идва от разбирането се хареса неговата / нейната лични качества. 2. Знаете краш средства се интересуват от запознанства, сексуално и други забавни или по-скоро като в чата, флирт забавно и др ....

  Благодаря, Varun

 2. Аз наистина харесвам Тайлър, но може би това е просто влюбен съм човек, когото са ревниви, когато виждам други момичета с него и да получа още по-ревнив, когато аз осъзнавам, че други момичета го познават по-добре, отколкото аз го честно боли съм го обича нея за 8 месеца, считано от първия ден на гимназията му ден там съм бил няколко пъти, когато съм искал да получи над него Искам да кажа, едва не падна за него братовчед, но мога да, когато видя усмивката му сърцето ми просто се топи, но аз Иска ми се да не съм като него като падате може да навреди много повече, отколкото сте очаквали честно ви сълзи на парчета просто ми се иска да съм близък приятел с него, но като не знам дали мога като него или това е просто влюбен ... Тайлър Чо, докато не умра аз никога няма да разберете ....

  • Аз отивам през точно една и съща ситуация буквално никой не може да си го каза по-добре. Аз започна да като този човек в 10-ти клас, а след това, когато 11-ти клас започнах Спрях го харесва, без причина, но той продължаваше да виси около мен и аз останах мислене, че аз все още го обичаше. Седя в моето легло в 3 часа сутринта объркан от факта, че мога да кажа "Аз не правя като него" и аз не мисля, че някога наистина го направих. Имам чувството, че това е повече страст, отколкото като и аз бях минава през едни и същи неща, които вървяха през. Бих казал, че просто му се даде шанс ж.к. тя може да е най-вероятно да бъде влюбен, но тя може да се превърне в него хареса също.

 3. Определението на смачкване е така ... Както и трябва пада по някой, а след това и ще доволни от неговата / нейната навсякъде, ф направи това нещо, което Ур пада като повечето ... U опитайте впечатли Ур пада от Ур дейност и винаги е искал да привлече вниманието на Ур пада всеки път, когато той / тя е около вас ...

Вижте още за: