Разлика между Kush и Weed

Куш срещу плевели

Кой казва, че градинарството е само за тези, които имат зелен палец? Всеки може да засади. А засаждането на растения е икономичен начин за спестяване на пари. Вместо да купувате в магазина за хранителни стоки или на пазара, винаги можете да засадите в задния си двор.

Можете да избирате от различни растения. Можете да изберете декоративни растения. Можете също така да зеленчуци и култури. Можете също така да засадите лечебни растения, които са много ефективни по време на заболяване. Можете също така да засадите билки, като листа от босилек и розмарин. Въпреки че има хубави растения, може да има и растения, предназначени да изглеждат като боклук.

Лечебното растение, за което говоря, е Куш, а безполезните растения са плевели. Въпреки че има полезни плевели, повечето са болка в главата, когато става въпрос за култивиране на растения. Куш е вид плевел, по -специално плевел от канабис. Той идва от страните от Близкия Изток, като Пакистан, Афганистан и Индия. Името идва от планинската верига Хиндукуш в Индия. Донесено е във Великобритания и САЩ за прилагане и използване като лечебен канабис. Смята се, че лечебният канабис лекува и предотвратява определени форми на заболявания. Примери за това са болестта на Алцхаймер, рак на белия дроб, ХОББ, рак на гърдата, ХИВ/СПИН, рак на мозъка и множествена склероза. Канабисът съдържа повече от 600 вещества, включително подобряващ апетита, аналгезия, антиеметик и спазмолитик. „Плевел“, от друга страна, е общ термин за растения, които са нежелани в задния ви двор. Тези растения са нежелани, защото пречат и се конкурират с други растения по отношение на слънчева светлина, вода и хранителни вещества. По този начин се очаква да има ниско производство на култури. Можете също да очаквате увеличение на разходите за засаждане на тези култури. Плевелите също са вредни, защото тези нежелани растения служат като домакин на вредители, като скакалци, акари и насекоми. Примери за плевели са трева и осока. Плевелите могат да бъдат намерени навсякъде по всяка точка на земното кълбо.

Резюме:

1. Куш е вид плевел, докато „плевел“ е общ термин за вид растение. 2. Kush идва от Азия, докато плевелите могат да бъдат намерени навсякъде. 3. Куш има терапевтично значение, докато повечето видове плевели нямат.

1 коментар

  1. Каква е разликата между буйните листа и листата на марихуана, които растат в района Baguio на Филипините? Могат ли и двете да се използват за лечение на болка при рак? Благодаря.

Вижте повече за: