Разлика между тор и строител на трева

Тор срещу строител на трева

Всеки собственик на жилище иска да има красива морава, която да е буйна и зелена. Но не е, че зелената трева расте незабавно, но е необходимо правилно торене за нейния стабилен растеж. На пазара можете да срещнете различни видове торове, които добавят хранителни вещества към почвата. Turf Builder е само търговска марка на тор, произведен от Scotts Company.

Компанията Scotts популяризира Turf Builder като чудо -тор, който помага за отглеждането на оживени, зелени тревни площи. Въпреки че се смята за чудодейно тор, Turf Builder е синтетичен тор, който може да навреди на почвата. Така че, ако обмисляте здравето на почвата, тогава е по -добре да отидете на естествени опции като тор. В сравнение с Turf Builder, естествените торове имат много предимства. Когато се използват естествени торове, хранителните вещества остават в почвата за по -дълъг период, отколкото когато се използва Turf Builder.

Торовете са разделени на категории синтетични и естествени. При сравняване на естествени и синтетични торове първият подобрява качеството на почвата. Когато се използват синтетични торове, те лесно се извличат в почвата. Ако те не се абсорбират бързо от растенията, те се губят. От друга страна, естествените торове остават в почвата за по -дълъг период.

Turf Builder също е разработил тор с бавно освобождаване, който допълва почвата със седмици. Това бавно освобождаване помага на тревата да расте с постоянни темпове и също така помага за възстановяване на почвата. Освен това Turf Builder има и добавки, които помагат в борбата с растежа на плевелите .

Резюме:

1. Компанията Scotts популяризира Turf Builder като чудо тор, който помага за отглеждането на оживени, зелени тревни площи. 2. Торовете са разделени на категории синтетични и естествени. При сравняване на естествени и синтетични торове първият подобрява качеството на почвата. 3. Turf Builder също е разработил тор с бавно освобождаване, който допълва почвата в продължение на седмици. Това бавно освобождаване помага на тревата да расте с постоянни темпове и също така помага за възстановяване на почвата. 4. Въпреки че се смята за чудодейно тор, Turf Builder е синтетичен тор, който може да навреди на почвата. 5. Ако се има предвид здравето на почвата, тогава е по -добре да отидете на естествени торове като тор. 6. Когато се използват естествени торове, хранителните вещества остават в почвата за по -дълъг период, отколкото когато се използва Turf Builder. 7. Turf Builder също има добавки, които помагат в борбата с растежа на плевелите.

2 коментара

  1. Имам и Августин, и Бермуди, и трева със стоножка. Ще помогне ли строителят на Скот и трите вида или ще навреди?

  2. Ами ако строителят на Scotts Turf се качи на зеленчукови растения, безопасно ли е да ядете зеленчуците?

Вижте повече за: