Разлика между английските и американските лаборатории

Английски лаборатории срещу американски лаборатории

Кучетата са едни от най -симпатичните домашни любимци, които човек може да има. Хората биха могли да имат полза от тези кучешки зъби, тъй като могат да помогнат на хората по различни начини. Той може да бъде настойник у дома, тъй като е много специфичен с територията си. Но най -важното е, че това е един от най -лоялните домашни любимци, които човек може да има.

Но със сигурност има такива кучета, които също не са толкова лоялни и изглеждат изтъркани за някои хора. Освен това много хора всъщност биха предпочели кучета, които биха могли да бъдат много блестящи по отношение на външния си вид. В допълнение към това, ентусиастите на кучета всъщност биха предпочели изложбени кучета или интелигентни кучета. С тези качества споменатите, една от породите, които първо биха дошли на ум, биха били лабрадорските ретривъри или „Labs“. Има два често срещани типа лабрадор ретривъри. Това са английските лабрадори ретривъри и американските лабрадори ретривъри. Въпреки че някои биха казали, че няма разлика между американските и английските лаборатории; обаче всъщност има разлики между двете.

Честно казано, при самите имена има очевидна разлика. Единият лабрадор ретривър идва от Съединените американски щати, а другият е от Англия. Американските лаборатории понякога се наричат ​​полеви лаборатории, докато английските лаборатории често се наричат ​​шоу лаборатории. Тези кучета са изключително интелигентни в сравнение с други домашни кучета. Като се има предвид това, двете лаборатории също имат нещо като личност. Английските лаборатории са склонни да бъдат спокойни, докато американските лаборатории са по -отворени.

Хората, които имат както американски лаборатории, така и английски лаборатории, обикновено не виждат разликите си, що се отнася до физическите характеристики. Съществува значителна разлика между теглото на американските лаборатории и английските лаборатории. Американските лаборатории всъщност са по -тежки от английските. Диапазонът на теглото на американските лаборатории ще бъде от 70 паунда. и може да достигне до 120 паунда. Английските лаборатории, от друга страна, ще тежат от 60 до 85 паунда. Те също имат разлика в тяхната конформация. Ръководителите на американските лаборатории са по -тънки от тези на широките блокови глави на английските лаборатории. За американските лаборатории телата им са по -тънки и по -тъпи от тези на английските лаборатории, които имат по -дебели и подредени тела. Що се отнася до краката, американската лаборатория има по -дълги, докато английските имат по -къси крака. Те също имат разлика в намордниците си. Муцуните на американските кучета обикновено са заострени, докато муцуните на английските лаборатории са широки. Що се отнася до опашките им, американската лаборатория има опашка с камшик, докато английската лаборатория има опашка, подобна на видра.

Резюме:

1. Американските лаборатории идват от Америка, докато английските лаборатории идват от Англия.

2. Американските лаборатории излизат, докато английските са спокойни.

3. Американските лаборатории са много по -тежки от английските.

4. Те имат различия в телата си, по -специално в размера, носа, краката и опашката.

Вижте повече за: