Разлика между Black and Yellow Lab

Черно срещу жълта лаборатория

Семейство, което избира какъв тип куче да си вземе, е наистина едно от най -вълнуващите преживявания, които ще се запомнят за цял живот. Ако вашето семейство е едно от тези, които избират кое куче да си вземете, най -добрият съвет, който можете да получите от всички останали, е да си вземете лабрадор. Лабрадор ретривър е едно от най -подходящите за семейства кучета, които всеки човек може да погали. Много е забавно да бъдеш с особено с децата, защото лабрадорите са известни със своята дружелюбност. Те също са енергични и пълни с енергия. Да имаш такова е и отглеждането на собственото ти дете (въпреки че лабрадорът връща лоялност и любов, както никой друг същество не може). Помните ли филма „Марли и аз“? Това куче е лабрадор. Дори това да е измислена история, Лабрадор в реалния живот е точно като този, изобразен във филма.

Лабрадорите също са много любящи към своите господари. Те са много умни кучета. В Канада, Великобритания и САЩ най -популярната порода, собственост на семействата, е лабрадорът. Тогава лабрадорът е бил ловен спътник заради своите невероятни умения за извличане. Поради това лабораторията се превърна в най -популярното куче помощник на места като Австралия, Великобритания, Канада и САЩ. Лабораторията се използва и от много полицейски сили, защото не само е много полезна, но също така е лесна за обучение и много състрадателна към своите господари. Някои от най -добрите видове лабрадор, от които можете да избирате, са черните, шоколадовите и жълтите лабрадори. Най -често срещаните са черното и жълтото.

Получаването на черно кученце лабрадор ретривър е добър избор. Ако не искате много проблеми, да имате черен лабрадор би било чудесно, защото това е един от най -меките видове кучета, които със сигурност ще обичате. Лаборатория в черен цвят е лесна за напускане с децата. Тези мутри са много игриви и вероятно обичат да се забъркват на открито. Страхотното е, че цветовете им не показват колко са объркани. Тези кученца най -вероятно ще ядат всичко, което поставите пред тях, затова трябва да следите какво яде лабрадорът от време на време. Трябва да се уверите, че той не яде неправилна храна. Това е важно, за да може да стои настрана от здравословни проблеми. Собственикът също трябва да бъде подготвен да остане на открито, защото кучетата лабрадор трябва да останат във форма, за да останат здрави. Можете да играете улов или фризби с кучето; уверете се, че имате много енергия, особено с черната лаборатория, защото тя има повече енергия. Ако сте и енергични и здрави, и двамата ще се забавлявате много, това ще гарантира любовта между лабораторията и нейния господар.

Ако вече имате черна лаборатория, най -добре е да вземете и жълтата. Това е така, защото те се допълват взаимно. Те са като Бони и Клайд; те са партньорите в престъплението. Само те няма да правят престъпни неща, вместо това ще доставят повече забавление на цялото семейство, особено с децата. Yellow Labs също са известни със своите умения за извличане, само че кучетата от златни ретривъри са по -популярни. Жълтата лаборатория също ще бъде много активна и забавна, определено ще имате нов член на семейството с любовта, която лабораторията може да даде на своя собственик.

РЕЗЮМЕ:

1. Жълтата лаборатория е допълнение към черното; освен цвета си, те са почти еднакви.

1 коментар

  1. Искам да си взема лабораторно кученце, но не мога да реша кое да избера .. Черно или жълто? Моля, помогнете ми за това

Вижте повече за: