Разлика между черни и кестенява мопс

Black vs Fawn Pugs

Мопсите, които са малки кучета, са една от най -старите кучешки породи. Тези кучета, които за първи път бяха проследени в Китай, бяха домашни любимци на будистите в тибетския регион. Най -често срещаните мопси се предлагат в две разновидности - черни и телени. Разликата е главно в цвета между двете породи.

По характеристики, както черните, така и червените мопси имат сходни характеристики. Те са общителни животни и се разбират със собствениците, децата и други кучета. Тези кучета са много нежни и симпатични. Лесно е обаче да се види кой е черен мопс и кой е рог.

Когато се сравняват двете породи, линевите мопси са по -често срещани от черните. Модните мопсове имат малко жълтеникаво-кафяв цвят. Характерна особеност на бежовите мопсове са черните му петна около ушите, покриващи лицето. Розовите мопсове имат черна ивица, известна като следа, която минава по центъра на гърба. Тези мопси имат челно петно ​​във формата на диамант.

Черните мопси са напълно черни. Тъй като са напълно черни, черните мопси нямат маската по лицето и следата, която тече по гърба.

Някои казват, че черните мопси са по -активни от белите, но това не е вярно. Розовите мопсове са толкова активни, колкото черните. Друга разлика, която може да се види между палевите и задните мопсове, е, че първите се отделят прекомерно. Когато сравняваме красотата на двата мопса, русите мопси с модерната им маска са много добре дошли за повечето любители на домашни любимци.

Резюме:

1. Разликите между белите и черните мопсове са главно в цвета. 2. Пилешките мопсове имат малко жълтеникаво-кафяв цвят. Черните мопси са напълно черни. 3. При сравняване на двете породи, червените мопсове са по -чести от черните. 4. Характерна особеност на бежовите мопсове са черните й петна около ушите, покриващи лицето. Розовите мопсове имат черна ивица, известна като следа, която минава по центъра на гърба. 5. Пилешките мопсове имат черно петно ​​във формата на ромб по челото. 6. Черните мопси нямат маската по лицето и следата, която тече по гърба. 7. Когато сравнявате красотата на двата мопса, модните мопсове са много модерни и са най -добре дошли за любителите на домашни любимци. 8. В сравнение с черните мопсове, палевите мопсове се отделят прекомерно.

Вижте повече за: