Разлика между видра и тюлен

Видра срещу тюлен

Видрите и тюлените принадлежат към две различни семейства. Като такива те имат много разлики помежду си. Видрите принадлежат към семейство Mustelidae, а тюлените принадлежат към семейство Phocidae. Въпреки че имат много разлики помежду си, най -значимата е свързана с начините им да се затоплят. Видрите имат гъста козина, за да се поддържат топли, докато тюлените имат отлагания от мазнини под кожата си.

И видрите, и тюлените също се различават по много физически характеристики. За разлика от видрите, тюлените са склонни да прекарват малко повече време на сушата. Те се размножават и също раждат на сушата. Известно е, че видрите се чифтосват в морето и раждат в морето.

Може да се види също, че тюлените обичат рибата, която е една от любимите им храни. От друга страна, видрите ядат риба рядко и се развиват главно с безгръбначни.

Когато видрите имат лапи, тюлените имат плавници. Видрите имат външни уши, но уплътненията нямат такива видими, външни уши. Когато се сравняват способностите за плуване както на видрите, така и на тюлените, последните се считат за добри плувци. Това е така, защото те имат плавници, а също и опростено тяло. За разлика от видрите, е известно, че тюлените лежат около плажове и скалисти острови.

Тюлените имат период на бременност от 12 месеца, а видрите имат период на бременност от около 60 до 86 дни.

Резюме:

1. Отертите принадлежат към семейство Mustelidae, а тюлените принадлежат към семейство Phocidae. 2. Вътрешните имат гъста козина, за да се поддържат топли, докато уплътненията имат отлагания от мазнини под кожата си. 3. Тюлените обичат рибата, която е една от любимите им храни. От друга страна, видрите ядат риба рядко и се развиват главно с безгръбначни. 4. Когато видрите имат лапи, тюлените имат плавници. Видрите имат външни уши, но уплътненията нямат такива видими, външни уши. 5. За разлика от видрите, тюлените са склонни да прекарват повече време на сушата. Те се размножават и също раждат на сушата. Известно е, че видрите се чифтосват в морето и раждат в морето. 6. Когато се сравняват способностите за плуване както на видрите, така и на тюлените, последните се считат за добри плувци. 7. Това е така, защото те имат плавници и също така опростено тяло. 8. Печатът има период на бременност от 12 месеца, а видрите имат период на бременност от около 60 до 86 дни.

5 коментара

  1. Обичам този уебсайт, на който някога съм бил, обичам този SOS, много хора трябва да ходят по -често тук

  2. Това беше толкова полезно и полезно.

  3. Съмнение по 5 -та точка

  4. Те трябва да имат повече информация за разликата си във външния вид.

Вижте повече за: