Разлика между бяла и прозрачна сперма

medecine-40817_640 Бяло срещу бистра сперма

Хората, както мъжете, така и жените, са очаровани от своите репродуктивни системи. Едно от очарователните е естеството на спермата. Мнозина объркват спермата като същата като спермата. Това е така, защото след еякулацията хората понякога наричат ​​еякулираната течност действителната сперма, а всъщност това е сперма. Спермата е органичната течност, която съдържа сперматозоидите и други течности като вода и захари.

Като не са наясно с този факт, мнозина ще се объркат с разликата между яснотата на спермата. Е, спермата не бива да се оспорва за нейната яснота, защото нормалното невъоръжено око дори не е в състояние да види тези микроскопични полови клетки. По -скоро спермата трябва да бъде правилно разграничена за външния си вид. По този начин, когато хората говорят за бели и бистри сперматозоиди, те почти винаги се отнасят до качеството на бялата и прозрачна сперма.

Бистрата сперма (семенна течност) обикновено се разглежда като прееякулатна течност или предварително сперма. Това е течността, която ще излезе от уринарния канал на мъжкия полов орган преди кулминацията в секса или по време на любовната игра. Белите сперматозоиди обикновено са качеството на спермата, наблюдавано в действителната еякулирана течност. Независимо от това, ясната сперма може да се види и в действително еякулираната сперма. Въпреки че все още нямаконкретни доказателства защо качеството на спермата или спермата варира, се смята, че бистрата сперма възниква, когато мъжът често еякулира или мастурбира редовно. Това ще доведе до по -чиста еякулираната течност, тъй като има по -малко сперматозоиди. Качеството на спермата в този случай е тънко, течно, но все още лепкаво.

Бялата сперма (сперма) е еякулираната течност, която обикновено се среща при мъже, които рядко правят секс или които не мастурбират редовно. Това ще доведе до по -плътно, по -мътно и по -вискозно семенно качество. Очевидно в тази течност ще има повече сперматозоиди в сравнение с по -бистрата сперма.

Що се отнася до зрялостта на сперматозоидите или спермата, също се смята, че тези, които току -що са влезли в пубертета, ще имат много по -ясно качество на спермата в сравнение с по -възрастните мъже. Това е така, защото по -младите мъже все още започват да произвеждат сперма. По -възрастните мъже често произвеждат по -дебели, богати и по -бели (по -малко бистри) сперматозоиди поради концентрацията на няколко милиона сперматозоиди в семенната течност.

Следователно, ако някой третира яснотата на сперматозоидите като същата като яснотата на спермата, тогава:

1. Ясната сперма (сперма) има по -малък общ брой сперматозоиди в сравнение с белите сперматозоиди.

2. Прозрачните сперматозоиди обикновено се наблюдават сред по -младите мъже в ранния им пубертетен стадий, докато белите сперматозоиди се наблюдават сред по -възрастните и по -зрелите мъже.

3. Ясната сперма е резултат от твърде честа еякулация или мастурбация, докато бялата сперма е резултат от по -рядка еякулация или мастурбация.

169 коментара

 1. аз съм на 24 години, когато правя секс с мъжа си, моята сперма е по -бяла от преди

  • Не съм сигурен, че всъщност сте на 24 поради начина, по който пишете

   • Лол

   • аз съм на 13 и имах секс с моето момиче, тя е на 14, имала е цикъл и неща, които правихме, без презерватив искаме дете, но спермата ми е чиста и понякога бяла е нормално дали бебето може да се създаде или нещо подобно?

    • Уау успокойте спорта.

    • Уау син. Топките ви дори са спаднали?

    • Дяволско хлапе, успокой се. Казахте, че сте на 13, а момичето ви на 14? Това е начин младите да имат деца. Трябва да завършите средно училище, за да плачете на глас!

     • Да !!!! Дръж си конете хлапе !! Ти си твърде млад, за да бъдеш отговорен татко

    • Не се обиждайте, но наистина не е нужно да имате дете на 13 години. Искате ли в крайна сметка да виждате детето си само през уикендите и да сте останали да плащате издръжка на детето си, когато навършите 16 години ??? Защото така го правиш !!! Насладете се на тийнейджърските си години и завършете училище! Не ставайте друга статистика, защото смятате, че раждането на бебе ще бъде забавно! Защото 90% от времето не е така! Моето 8 -месечно дете е болно и никне зъби по едно и също време, спал съм само 4 часа през последните 2 дни и косата ми е хрупкава, защото имам повръщане в него! Също така имам 4 -годишно и 2 близнаци на 2 години! И повярвайте ми, те са скъпи, аз съм на 26 и нямам представа какво правя половината време, така че силно се съмнявам, че ще знаете какво да правите само на 13! Моля, опитайте се да бъдете нормално дете и отидете на парти с пиене на непълнолетни или нещо подобно, защото сте се измъкнали, но за бога, нямайте бебе, защото в дългосрочен план всички родители ще бъдете тези, които отглеждат детето ви, просто защото мозъкът ви дори не е достатъчно близо до разбирането какво е необходимо, за да бъдете родител! Искрено Майка на 4 деца, която е изтощена и полудяла!

     • Страхотно за речта, но също така, ако сте майка и прочие, защо четете за мъжка сперма, просто си помислих, че е смешно, аз също съм на 13 и не разбирам защо това дете в моята възрастова група прави секс и чете за еякулация

     • Благодаря Роуз, надявам се мозъкът му да вземе това, защото изглежда, че е спрял да функционира правилно, затова той мисли, че вече е пораснал.

    • Наистина не трябва да правите това на тази възраст, но кой съм аз, за ​​да преценя

    • проблем не, на първо място твоите 13. нямате нужда от деца.

    • 1. НЕ ИМАЙТЕ ХЛАБО НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ 2. Престанете да мърдате толкова много, а след това правете секс, защото тогава ще стане по -дебел. Но сериозно все още нямам деца

    • Направи го, човек, направи го, няма да съжаляваш

    • Насочете се високо

    • Съжалявам, хлапе, но по същество току -що си малтретирал 14 -годишно момиче. Според закона тя не е достатъчно възрастна, за да може да даде съгласие

     • Технически те се тормозеха един друг, защото нито един от тях не е достатъчно възрастен, за да даде съгласие. На 13 и 14 години. Както и да е, аз и съпругата ми се опитваме да забременеем, свършвам дълбоко и колкото мога всеки път, когато правим секс. И ние повдигаме бедрата й, така че спермата да има траектория надолу към яйцата си. Когато се изправи за бързо сперматозоиди или белите сперматозоиди са склонни да изтекат, нормално ли е това дали все още може да забременее, можем ли да имаме бебе? И има ли някоя жена някои съвети как да забременее или нещо, което някои от вас са направили като двойки, за да забременеят

     • Нормално е течността да изтече след полов акт. Повдигането на бедрата обаче е добра идея, но трябва да се уверите, че е достатъчно високо, че всъщност да наклони шийката й. Поставете възглавница под нея или две, ако възглавниците са плоски като моите. Мислиш ли. НО тя ще трябва да остане в това положение 15-20 минути, след като приключите с нея, за да може спермата да има достатъчно време да достигне яйцето си. Успех на вас момчета !!

     • Ти си идиот! Тя е по -възрастната и е насилник, ако има такъв. Там и двамата на възраст тъпи задника. И тя ще остарее преди него.

     • Хахаха! Те ще бъдат разбити преди или на 16 години! Повярвай ми пич, тя не иска да бъде в гимназията, опитвайки се да скрие голяма бебешка подутина и да се срамува, защото всички говорят за това, че и двамата сте бременна в гимназията. Насладете се на живота си в гимназията и колежа, брато. Не мислете да имате деца, докато не навършите средата до края на 20 -те си години и нямате добра работа. Ти си на 13, братче, на 14 години никой от вас не може да работи или дори да шофира. Така че всичко това пада върху раменете на родителите ви и те вече ви отглеждат. Помислете за това, използвайте своя купол! Когато сте на 14-15 години в гимназията, ще имате час по сексуално образование и ще гледате как бебето се ражда естествено без цензурирани части. Виждате, че това ще го съсипе за вас и вашето момиче. Опитайте се също да гледате плачещо, крещящо, повръщащо, гадно бебе, което не можете да върнете веднага на родителите му за една седмица. Ще бъдеш лишен от сън и ядосан хаха. Искаш всичко това, когато си на 14 години? Повярвайте ми, вие няма да бъдете заедно дълго. Насладете се на детството си братче !!! Наистина!

    • Добра работа boii масово уважение, но няма деца все пак

    • Йо Денис Сигурен съм, че всички вярвате, всички други вярват в лъжите ви, но не и аз.

    • начинът да разберете това е ОСТАНЕТЕ В УЧИЛИЩЕ И ПОЛУЧАВАЙТЕ ДОБРО ОБРАЗОВАНИЕ ... ТАКА, КАКТО СТЕ ЗРЕВИ/ДОСТАТЪЧНО ДОСТАТЪЧНО, можете да получите добре платена работа и (DL) шофьорска книжка, за да закупите хубав дом и добра надеждна кола, за да можеш да се грижиш за дете и да не зависиш от родителите на всички, нито обърканото правителство ... отглеждането на дете е най -трудната работа, за която можеш да се сетиш 24/7 365 .. Вярвам, че имаш много любов, която да дадеш, но това отнема ОооооооооооооооооооооооооооооооаааааааааааааааааааааааааАААААААААААААААААААААААААААААААААААОМГОГОЛОГА ОЩЕ много ... ти си само дете, не пораствай толкова бързо ... извинявай, без обида, но аз съм майка на 13 години, така че това, което ти казвам е с цялото ми уважение !! внимавай! !! Сигурен съм, че когато дойде време, ще бъдеш страхотен баща

    • начинът да разберете това е ОСТАНЕТЕ В УЧИЛИЩЕ И ПОЛУЧАВАЙТЕ ДОБРО ОБРАЗОВАНИЕ ... ТАКА, КАКТО СТЕ ЗРЕВИ/ДОСТАТЪЧНО ДОСТАТЪЧНО, можете да получите добре платена работа и (DL) шофьорска книжка, за да закупите хубав дом и добра надеждна кола, за да можеш да се грижиш за дете и да не зависиш от родителите на всички, нито обърканото правителство ... отглеждането на дете е най -трудната работа, за която можеш да се сетиш 24/7 365 .. Вярвам, че имаш много любов, която да дадеш, но това отнема ОооооооооооооооооооооооооооааааааааааааааааааааааАААААААААААААААААААААААААААААААААААААОМГОГОЛОГА ОЩЕ много ... ти сам си дете, не пораствай толкова бързо ... извинявай, без обида, но аз съм майка на 13 години, така че това, което ти казвам, е с цялото ми уважение !! внимавай! !! Сигурна съм, че когато дойде време, ще бъдеш страхотна майка

    • WTF! Дори не сте на достатъчно възраст, за да закарате бебето си в болницата! Какво ще кажете за дом и работа с медицински обезщетения? Боже! Бях на 17 и 19 години, когато имах деца и това беше твърде младо! Сега съм на петдесет години и се боря с безкрайна вина за това доколко незрялостта ми повлия на юношеството на децата ми. Това беше най -егоистичното решение, което някога съм взимал. Това, че имате способността да ги обичате с цялото си сърце, не означава, че имате необходимите инструменти и житейски опит, от които се нуждаят точно толкова, колкото и не повече от любовта. Благодаря на Бог, че не ме обиждат за стотиците грешки, които направих като „дете, отглеждащо деца“. Най -просто казано това е. Сега през 30 -те години и двамата за съжаление решиха да нямат свои деца и знам, че собственото детство изигра голяма роля в това решение. Ако наистина искате да имате деца, казвам страхотно! Просто изчакайте, докато можете да им дадете всичко, от което се нуждаят, и оставете настрана собствените си егоистични желания и фантазии за раждане на бебе. ГАРАНТИРАМ ви, че реалността ще бъде напълно различна.

    • План б, който бързате

  • Е, всеки път, когато имам полов акт

 2. Спермата на годеника ми е чиста и едва правим секс, така че четейки това ме кара да мисля, че той ми изневерява.! Защото спермата му е бистра, а не бяла

  • Или просто обича да мастурбира.

  • Може би трябва да помислите за това изречение. Думите „почти не правим секс“ избухват в мен. Разбира се, той може просто да има нисък брой сперматозоиди и абсолютно нищо не се случва, мастурбира или изневерява. Ако наистина мислите, че годеникът ви ви изневерява заради чистата му сперма и нямате други доказателства, може би ще е по -добре с някой друг.

   • Амин за това. Няма причина да се ожените за някой, който според вас изневерява. А вашите „доказателства“ срещу него всъщност не са нищо. Цветът на спермата все пак е глупост. Спермата ми винаги е бяла, дори и да съм еякулирала 10 пъти през този ден. Прескачане на заключенията и допускане на измама въз основа на цвета на спермата? Това са глупости.

    • Да, възможно е спермата ви да е чиста, ако имате нисък брой сперматозоиди. Но все пак можете да имате бяла сперма. По -вероятно е да имате чиста сперма с нисък брой сперматозоиди, ако сте млади, и по -голям шанс да имате бяла сперма на по -висока възраст.

     • Стар съм. 86. Еякулатът ми никога вече не е бял. Това ме притеснява. Прекъснах с моята 85 -годишна приятелка със страхотна вагинална кухина поради липса на ДЪРВО. Искам мъжествеността си обратно.

     • Не съм на 86, но всичко, което мога да кажа, е, че те чувствам

      Вероятно не бива да казвам нещо подобно в този тип статии, но не това имах предвид XD

   • Всяко момиче е същото ... ЛОЛ!

  • Ако бях твое гадже и „почти не правим секс“, със сигурност щях да търся начин да ти изневеря. Въпреки че не всички мъже са еднакви и може би сегашното ти гадже ти е глупаво и вярно. Ако не искате да го загубите, опитайте се да му угаждате по -често.

   • Сериозно? Казвате, че ще изневерите, ако жена не се откаже от това. Ти си загубеняк .

    • Съгласен съм. ако момичето не прави секс, ти изневеряваш? Лол ... може би не си толкова добър

    • Здравейте. Да, всички мъже ще намерят решение за партньорка, която не осигурява достатъчно секс. Ако партньорът не е адекватен, те са изложени на риск от 2 -кратно време.

     • Да, Пепе е прав. Ако сте жена и ви изневеряват, вие сте виновни.

     • човече, това дори не е вярно. някои от нас толкова уважават жените. давате на всички ни лошо представяне просто защото смяташ, че е нормално да изневеряваш егоистично, когато тя не иска да се откаже

     • твоя ** @Kek тъп ли си?

     • Леле, той използва правото на братле, ти си глупав.

     • Леле, той използва десния брат, ти си глупав.

     • Трябва да отделите минута и да оцените тези имена

     • Вашата работа като партньор в една връзка е поддържането на благосъстоянието на другите. Мъжете имат своите роли, а жените имат своите. Ако вашата жена няма да изпълнява ролята си по желание по сексуален начин (сексът е по -важен психически за мъжа спрямо жената), тогава да, позицията на тази жена във връзката се преразглежда. В момента заявките се приемат на рецепцията. Същото важи и за мъжете. Колеги, ако не изпълнявате ролята си така, както желаете, тогава позицията ви е отворена за нови кандидати.

     • Пепе, не, не „всички мъже“ намират „решение“, понякога им се налага да бъдат там за жената, която обичат, и също да не изневеряват. Моето момиче беше наскоро изнасилено и изпитваше много трудно с полов акт. Никога не бих си помислил дори да й изневеря ... давате лошо име на мъжете. Всички сте губещи.

     • По -добре да победиш по дяволите изнасилвача, моят човек.

     • Съгласен съм. Аз съм в нова връзка, в която момичето ми не е готово, но няма да изневеря. Тя означава света за мен.

     • Според вашето предписание за жените и мъжете, това говори много за вас и начина, по който сте възпитани от родителите и околната среда. Нито една жена или мъж не заслужават да бъдат измамени от липсата на секс. Някои, които не знаят, могат да имат ниски нива на либидо. И не всички мъже са толкова прецакани като вас, някои имат ниво на самоуважение и ценности, да не говорим, че са МЪЖ. Вие сте толкова лош пример, че представяте вашия вид и поставяте останалите като ваше ниво.

     • Пепе стфу не всички мъже изневеряват, просто защото няма достатъчно секс. На всичкото отгоре не винаги жените са виновни. Липсата на комуникация може да доведе до липса на секс. Опитайте да узреете малко, след което ще разберете фразата. Ако не можете да стимулирате ума ми, няма да можете да стимулирате тялото ми. Следователно комуникацията е един от основните ключови фактори в основата на отношенията

     • Аз съм жена .. Съгласен съм, ако не можете да го зарадвате, той ще отиде при някой, който ще го направи

    • Да, той е, уважавам жените и вярвам, че те трябва да могат да се доверят на моите/момчетата и да не се притесняват

   • И така, какво мислите за една жена, която се нуждае от повече полов акт, а мъжът не се поддава. Аз съм обезпокоен от действията му, от начина, по който е по -млад от мен с наднормено тегло, винаги на телефона си в youtube? Винаги има причина да се сърди , а след това твърди жертвата.

    • Престани да си толкова тъп

    • Тогава намерете някой друг, ако имате толкова много негативни неща да кажете за човека? Никой не е казал, че трябва да се задържиш ...

    • След като прочетох и това се чудя @Lisa .. Имам по -високо сексуално желание от партньора си, така че той не винаги се отказва от него ... И честно казано, ако ще изневерявате само защото сте gf няма да даде тогава не ви пука за нея и е по -добре просто да сте неженени ... Връзката е нещо повече от секс и ако ще се откажете от връзката само защото не се лъжете толкова, колкото вие искам, значи си егоистичен човек и не знаеш значението на добрата и дълбока връзка

    • Е, Лиза, тъй като мъжете и жените са равни, не бъди лош пример от твоя вид и не изневерявай, разделяй се или се развеждай, ако не си щастлив, чукай някой друг аз съм момче btw

   • Да, съжалявам брат, но това е просто глупаво. Защо просто не намерите мацка с високо сексуално влечение и нямате връзка без никакви конци? Може да има много причини, поради които те не правят секс. Ти си просто наивно момче. Млад тъп

   • Тя каза, че годеникът не е гадже

    • Имам 8 инчов d. Моят е МНОГО крив. Почти 90 градусов ъгъл наляво и нагоре. Но моето момиче го обича, защото докосва Gspot като шеф. Въпросът ми е защо спермата ми е синкаво оцветена. И когато съм на дъното и свършвам, изтръпвам леглото 9/10 пъти. Организациите са толкова интензивни. Тя толкова се ядосва, защото мисли, че съм извънземен.

     • Всичко, което трябва да кажа, е буквално какво, по дяволите, GalacticSeminizer

     • Мисля, че си извънземен, просто питам, светиш ли някога, когато джизжиш?

  • да, момчета често мастурбират ежедневно. не мислете, че това е гадно. нормално е и ако те не мастурбират редовно, тогава пенисът може да се свие до 3 см

   • Гейб, пенисът ти няма да се свие, ако не се справиш. И не е „нормално“ да се караш три пъти на ден ... къде живееш? Мамата на мамите ви без работа? И това ли казвате на мацките, така че те казват „добре скъпа, не искам да се свие ... така че продължавай да се справяш“. Отвратително човешко същество.

  • Забелязах, че консумацията на кафе е свързана с по -белия цвят. Мастурбиране или не е станало по -бяло оттогава за мен.

  • Аз съм и не мастурбирам и не правя много секс .. Но когато го правя, винаги беше ясно, откакто бях на четиринадесет, така че всичко, което видях, е ясно и имам четири деца, така че четенето и това няма смисъл ... никога не е било бяло ... ?

   • Значи казвате, че спермата ви винаги е била чиста и имате деца? Това означава, че чистата сперма не означава безплодие

   • Здравейте, Брайс, много се притеснявах, но видях, че пишете тук за бистра сперма, ми дава надежда, защото забелязах едно и също нещо през цялото време

   • Брайс, тогава наистина не сте прочели статията правилно. Върнете се и прочетете отново. Не, къде се казва, че ако спермата ви е ясна, че не можете да се размножавате. Всичко, което се казва, е, че чистата сперма просто има по -нисък брой сперматозоиди от бялата сперма. Бистрата и бялата сперма могат да доведат до размножаване. НАМАЛЕН брой сперматозоиди не е същият като нулев брой сперматозоиди.

    Твоята сперма естествено не е толкова силна, колкото тази на човек, който стреля по белите неща. Това няма да повлияе на способността ви за размножаване.

  • Момиче, бих си помислил същото само като кажа

  • Това не доказва всичко. Може да мастурбира често ...

  • Аз съм на 26, а съпругът ми е на 27. Опитваме се да имаме бебе от 3 години, но не успях да забременея. Спермата му е бистра. Толкова сме уплашени, че не можем да станем родители. Дозирайте някой, ако е възможно той да ме забременее с бистра сперма. Готови сме да приемем, ако не, или да опитаме нещо друго.

   • Познавам много хора във вашата ситуация, които са успели да забременеят, след като започнат да допълват Maca. Това е естествен корен на растение, който идва от Перу и е добре известен със своите положителни ефекти върху плодовитостта. И вие, и съпругът ви можете да го приемете. Ако ще опитате, предлагам да вземете желатинизираната версия на Maca. Проверете местния хранителен магазин или дори можете да го поръчате в Amazon.

   • Скъпа Клаудия, можете да отидете в болница, където са специализирани в изкуствена импрегнация, лекарите ще анализират и ще ви обяснят какъв е проблемът. Тя варира при различните пациенти, най -вероятно това е нещо, което могат да ви предложат решение. Понякога се нуждаете от мъжки донор на сперматозоиди, понякога се нуждаете от трансплантация на женска яйцеклетка или просто от изкуствено осеменяване. Дано това помогне на някого

   • Неправилното изписване ме кара да се объркам от това, че всъщност сте пораснал женен човек, но така или иначе просто потърсете лекар и можете да платите на други хора да ви носят яйцеклетката и бебето, но все пак е ваше, нали знаете, ако осиновите някой, поне им кажете

  • Направих вазектомия. Абсолютно нулева сперма в моята сперма. И все пак моят е все още дебел и бял.

  • Да или може да мастурбира

  • Имам млечнобяла сперма какво означава това

  • Позволете ми само да кажа В целия опит, че момчетата свършват понякога са ясни като предварителен, а не винаги бели и той не винаги може да достигне еякулация, но ако ви изневерява, по -добре го хванете

 3. Това не обяснява въпроса ми:

  Когато бях млад, можех да свършвам много пъти на ден и да доставям тежка бяла сперма през цялото време. Сега през 40 -те години, когато еякулирам, има само по -бистрата сперма. Сега силата на звука също се променя, въпреки че разбирам защо. Не разбирам яснотата обаче. Тъй като съм на 40, белите натоварвания изчезнаха ли завинаги? Наистина ли добрите времена са приключили завинаги?

  • Може да сте накарали тялото ви да не възпроизвежда спермата/спермата толкова бързо или изобщо поради вискозна еякулация в младите ви дни.

 4. по -тежките храни, които ядете като: червено месо и дневник, толкова по -бели сперматозоидите

  • Това трябва да е вярно, защото наскоро промених начина си на живот на веганство и съм само на 24, неженен и не мастурбирам толкова често. Товарът ми е чист като вода, означава ли това, че имам нисък брой сперматозоиди? Защото избрах да не ям месо?

   • Може да е свързано. Може да опитате да добавите цинк (10 до 15 mg дневно), течен бор (3 до 6 mg дневно), метилкобаламин форма на B12 (5 mg дневно) и да видите дали това помага.

    Вашата веганска диета най -вероятно блокира способността на тялото ви да абсорбира цинка, който получавате с храната си, поради вегетарианската диета с високо съдържание на фитати.

  • Изпробвахте ли това

 5. Аз бях тестван за брой сперматозоиди и резултатите бяха както следва ph 8.0 цветен крем подвижен Nil.volume 1.5mil брой сперматозоиди Nil.След един месец цветът на спермата се промени на colourless.l ми беше казано да отида за уросерг и се страхувам. сега съм разтревожен.

 6. Не мастурбирам и единственият човек, който правя секс, е съпругата ми и имаме 6 деца и моето е и винаги е било ясно.

 7. Съпругът ми не прави нито едното, нито другото. (освен ако не го върши работа, по време на почивка, докато е по телефона с мен и дъщеря ни) така че защо е ясен?

  • Вероятно отива до банята и си валя ... idk. Много ли стои в банята? За дълго време? Случвало ми се е

 8. На 16 години съм и винаги се притеснявам, защото имам чиста сперма. Знаете ли момчета на какво се дължи това? Аз също мастубирам много.

  • Не забравяйте да ядете пълноценни храни. много меса, зеленчуци, плодове, зърнени храни и много вода! Моля, бъдете по -атлетични. Участието в нещо по -трудно за тялото със сигурност увеличава вашите „натоварвания! 🙂 благослови пичове!

  • Това е всичко. Нищо притеснително. Но ако го правите много, няма да бъдете толкова трудни по време на секс.

   • Аз съм женен и когато съм с нея, аз еякулирам вътре, така че нямам представа за цвета на спермата и т.н. Но имам две азиатски любовници с тъмна кожа и обичам да еякулирам по лицата им и нейната много ясна бяла сперма там

  • ти си млад, така че трябва да си добре. честно казано бих приел това като късмет да не забременя едно момиче, но това съм само аз. изчакайте няколко години и вижте дали ще се изясни. вероятно сте около диапазона от години за своя връх в пубертета.

 9. Вярвам, че това е цинкова недостатъчност. Опитайте да ядете стриди или да се успокоите. Преди секс и наблюдение. Или всякакви храни, богати на цинк. Червеното месо също има справедливо количество цинк.

 10. Аз съм на 37 години и никога не съм имал бяла сперма. Моят мъж от 13 години ми показа порнографии на жена, която свършва с бяло какво означава това за мен?

 11. Аз и съпругът ми правихме секс всеки ден в продължение на 2 месеца направо преди да правим секс поне 4 пъти седмично и когато ползва баня след секс, той винаги излиза в белезникава, не бяла като снежни бучки, но днес и не правим секс в 2 дни неговото беше ясно. Заедно са 2 години и спермата му никога не е чиста. Когато приключим със секса, не се опитваме да бъдем гадни, но аз си чаша вагината и влизам в банята, за да използвам тоалетна, така че никой да не се качва на пода, а спермата му също влиза в ръката ми и тоалетната, но днес беше ясно и лъскаво и малко без лепкави бучки или бели неща по ръцете ми и в тоалетната изглеждаше като цвета на обезмаслено мляко в сместа от вода в тоалетната все още няма бучки. Опитваме се да заченем, че той е на 24, а току -що навърших 30. Бях на депо за контрол на раждаемостта до 5 месеца и все още не съм регулиран с менструациите си. Моля, без коментари относно възрастта, той ще навърши 25 февруари, а възрастта не е нищо друго освен число и ние се оженихме само преди месец, за да живеем точно за Господа, ние също сме християни и правим и ходим навсякъде заедно. Но аз просто се притесних. Благодаря и Бог да благослови

  • Има цвят на обезмаслено мляко. Изглежда добре. ако не сте го направили, това не означава, че той не е изтрил НАДЯСНО преди да попитате и той беше като „Защо бих казал не?“. напомня ми за онази сцена в приятели, където полилейът пита Джоуи как прави секс, когато не може да го вдигне. Джоуи отговаря „така или иначе го правя“.

   стига обикновено да излиза белезникав, тогава броят на сперматозоидите му трябва да е нормален, предполагам (нямам представа, не съм лекар)

   Не става въпрос за това колко бял или колко ясен, а за това колко е последователен. ако обикновено му е ясно, ясно е нормално. ако обикновено е бяло, бялото е нормално.

  • Мисля, че същото, когато се ожених през 2003 г., съпругът ми каза, че същата възраст е само номер, той е на 36, аз съм на 49, беше страхотно до февруари, когато купихме къща и той си взе нов камион, какво става с това.

  • Ожених се през 2003 г. Съпругът ми каза, че същата възраст е само номер, той е 36, аз съм 49, беше страхотно до февруари, когато купихме къща и той си взе нов камион, какво става с това.

  • Току -що забелязах коментара за брака, чудесно е да се знае.

 12. Наистина го купи и повярвай в джебуса, че ще слезеш направо в ада или ще го купиш хаха

  • Не бъди груб. Казвах, че си слагам вагината в чаша, така че да не навлиза навсякъде, защото много излизат, ако не го направя. Въпросът ми беше, че ядката му излиза ясна едва напоследък, означава ли това, че има нисък брой сперматозоиди или какво може да означава това? Той не мастурбира, че сме винаги заедно и ме има за това, че съм сексуален човек буквално 24 часа в денонощието и рядко правим секс повече от 2 на ден обикновено 4 или 5 дни през седмицата. Но да, орехът му е на ръката ми, където се чаша, не бива да бъда съден за това или да се качвам на много жени, които правят това и всичко е ясно и лепкаво. Преди да го използвате, за да бъде ясно с малко бяло. Просто исках съвети, отговори и подкрепа, защото се опитваме да забременеем скоро. Благодаря все пак и Бог да благослови smh

   • Хм, не повечето жени използват кърпа или мокра кърпа ... но добре.

   • Вие не отивате по дяволите, не трябва да позволявате на хората да ви притесняват, винаги помнете, че Бог е добър, дяволът не е, така че ако хората се опитват да ви накарат да се чувствате зле и т.н. (това е дяволът, който работи чрез тях) НО това трябва фаза изобщо, просто продължете да живеете в Добро, с Бог. БУУУУУТ Също така единствената причина, поради която трябва да правите секс, е да имате дете и трябва да имате дете само след като сте женени, ако мъж не се ожени за вас, той НЕ ви обича. Неговата любов е фалшива любов, която е от Сатана. Бог вярва в брака, преди децата.

 13. Има ли някой друг, който може да отговори на въпроса ми освен deminges. Don't need some one picking on my religion saying I believe in Jesus and saying I'm going straight to hell for cupping myself after sex with my own husband? This site is trying to figure out our man's sperm and why it's clear when most men has white sperm and no not white as snow. Ppl can be so childish and rude

  • Honestly just make sure you keep trying. My fiances sperm is clear and im pregnant. So if god truly believes you are ready for a child you will get pregnant. If you were on the depo shot for so long there could be a chance you might have to wait for a while for you to have healthy eggs to concieve better. But i do wish you both best of luck.

   • Let me get this straight you think God has something to do with this right? God thinks you're ready for it there for you get pregnant, correct? So what does it mean whenever a man rapes his daughter and she gets pregnant did God think she was ready for it? Say the baby comes out with birth defects or mental problems this is all part of God's plan? Your thought process is ridiculous your belief in God is even more ridiculous. Use your head. That's like saying I thank God when I score a touchdown in football. you think God chose your side over someone else's sign or even would give aa flip about a game? Of course not but God isn't real so it doesn't matter .remember you're born atheist you're taught religion.. what religion you are usually depends on where you were raised and what country you live in. Never depend on anything that depends on Blind Faith. you're being lied to you are a follower..quit it.

  • You should contact me and send me some pictures so I can see and really give you a good solid answer as to why. I will be available for expert opinion. But I need to see it straight out of you right after. This way I can make a right determination. Thank you god bless.

   • I am a boy my age is 20 i do masterbation and when i cum.its fully white but with in 1,2 minutes it becomes transparent like water and i am suffring from pre cum so is its normal ??

  • Hi Kris, I do the same thing and I'm also 5 years older than my husband and we are also trying to live right by God so on that note, I was on the shot and I don't think there's nothing wrong with his seman I'd you have insurance go to a clinic and both of you get checked make sure your tunes haven't gotten blocked or something and don't worry as soon as you stop trying so hard it will happen also I was reading that you shouldn't have sex to much it makes his sperms count go down try 2 -3 times a week no masterbating in between

  • Also, there is NOTHING wrong with your husband…he had clear cum for two days? What are you freaking out about…maybe he ate something different. If that's the only problem there is absolutely nothing going on. If he isnitchy or getting bumps see a Dr. If you think he's cheating hire a PI and if you think he has a serious medical condition go see a Dr. Stop trying to find all the answers on google no one here is a lisenced physician.

  • I'm 54 5 kids clear sperm it might not be anything morning sex is how all my kids were made I found that my penis is 3 to 4 times harder in the morning before I pee plus my orgasm is way stronger try it remember sex first then he can pee good luck

 14. Your comment jst gve me comfort. Ever since I had my first ejaculation at age 13 my semen has always been clear. It has never been white. Now I'm 19 and it's still clear. I've never had sex so it got me wondering if I'm probably infertile. That's how I arrive on dis website and seeing your comment, my hope is revived & dat it could be normal.

 15. I'm 2 weeks off 39, my ejaculate varies from completely clear pre-cum (dribbles constantly out of my japs eye during foreplay with the wife, especially when suckling her nipples as I'm a boobs man), sometimes when horny and she isn't (period) either she gives me a “massage” or I take care of it myself. Usually when being stimulated by hand, rather than vagina my cum is thin and has very little sperm (white globs), if at all they are normally streaks of white in mostly watery semen. If I cum inside her vagina, with her stroking/clenching my balls, she usually tells me how thick and creamy my cum is when it eventually finds it's way back out again 2 hours later and ends up in her knickers like yoghurt! She says she can smell me on her/in her all day (Which she loves as it makes her even hornier)!

  At times when we haven't had sex for a couple of days, and I masturbate because I'm really highly sexed and need an outlet (& she isn't!), I take over an hour to climax (when watching porn) if I'm really in the mood I “edge” which is coming close but not climaxing (no touching until feeling has passed), whilst massaging my balls. When I do eventually cum it is really powerful (makes me feel light headed sometimes) with huge amounts of ejaculate which is THICK white, like jelly!! I would suggest taking a long time to “warm up” either foreplay/necking/kissing/breast play/oral, so he is really ready (you'll know ;), but I mean it; take 30 mins at least (discipline!), when you get him inside “milk” his penis with your vaginal muscles SLOWLY and gently clasp his balls with your hand (let him tell you what he wants), if he is an arse/legs man bend over for him, breast man; then ride him (go on top). Make him tell you when he is close, then slow it down, repeat a couple times, then really hammer that thing until he blasts his load all over your cervix/vaginal walls…Hope this advice helps you out some.

  My advice to anybody who has posted saying they are worried their cum is clear, don't worry as women can get pregnant from pre-cum which contains far less sperm but still plenty; lets not forget cum contains MILLIONS of spermatozoa, so clear cum will more than likely have 500,000…remember it only takes 1!!

 16. Well what would you call (cum) then if sperm is not sperm but is semen what is (cum) what's nutting off new words my juice is white with a bit of clear mixed around like always

  Smoking marijuana seeds won't ruin your juices will they i hope they do

  I saved all my jackoff juices in a small jar one time but the smell was so damn bad I threw it away I couldn't keep opening it up blasting off in it because of the rotten egg smell it had inside the jar it really was like a rotten egg I won't do that again I don't know why I did it but I did.

  I'd say if someone has yellow juice then you must be sick inside it should always be white and clear.

  • A roommate of mine used to do that too but he kept it in the freezer each time after he shot a new load in it.

 17. So I have a question today my boyfriend and I have been talking about starting a family but his sperm isn't completely white but it's not completely clear. When we first met we had sex maybe 2-3 Times a week which was about 5 years ago. We moved in with each other like 2 years ago and have sex almost everyday. I've been on birth control for 4 out of the 5 years we been together. I'm just wondering if our chances of having kids are still good? I'm 27 and he's 24.

  • your chances of getting pregnant after years of birth control are exactly the same, if not greater in some cases. it may take a little while to go back to normal though. don't worry about it, just keep trying! best of luck 🙂

 18. What a load of BS ,,its more like the other way around,,guys who have thick white semen are pullers,and the ones that have clear dont as much,,

 19. I got no baby since 4 years of got Marriage…. Symen analysysis Report of mine Physical Examination ; Quantity : 2.0ml Appearance : Milky White Odour : Musty Reaction : Alkaline Time of liquefaction : Highly Increasad

  Microscopic Examination : Sperum Count ;12.0 million/ml Motility ; Sluggish Motile Nature of Motility:-== Abnormal forms :- 80% Red blood cells : Absent Epithelial Cells NB: Absent Pus Cells : 4-5/HPF

 20. I'm thirteen and I've been coming for a year and my semen is starting to turn white before it was clear

 21. 3 is completely untrue, I never masturbated before and​ it is still clear on my second try..

 22. Здравейте. I am 21 year old. I am very much worried about my self. I used to masturbation when I was in ,12 or in 13 regularly but it was my mistake that 1 day I have done Therese and that day I scared because the blood came out. But piss was like a dehydration. And I was scared that after long time all most 2 or 3 month I masturbat my sperm color was yellow . And that day and now the sperm is yellow . Even I am eating healthy food . And yes yellow color and watery also . Please tell me how to recover.

 23. Why did I “cum” here??? LOL

 24. I have been cumming since 5 years and from the starting to present i have not so clear and not so white semen. when me and my gf are on for sex i last for 1/2 hr and my cum is same every time but the quantity varies.

 25. I'm 10…. Why am I here again?!

 26. Dude, most of the people in here that are trying to conceive, can't even spell or use proper grammar. I vote we do iq tests for those trying to become pregnant so we don't fill the world with another generation of idiots

  • Амин!

  • I completely agree with you, I'm laughing my ass off trying to comprehend the retardation of this absolute idis.

  • Thank god other people have some common sense. But like how can someone be 15 or something and not be able to type or make simple sentences correctly. Schools need some damn help especially if they can't teach kids properly.

 27. This whole thread of conversation has me in stitches-kmsl!! I'm 39 and have no kids, and I'm ok with that. My bfs sperm is watery because he abuses drugs and alcohol, which means he doesn't need kids until he can take care of himself first. I'm pretty stoked that he has not impregnated me, and the three children he has from previous relationships are just awful in most every way, all the way across the board. Jarret Conrey, you pegged that shit just right-I'm still laughing!!

 28. So my hubby is 25 and I am 24. His semen is clear but every so often he gets a little white mixed in. Is this normal can he still get me pregnant? TIA

 29. i am 15 years old boy …… my sperms clear and thickness. ….why not my sperms white. and milky ??

 30. Reading some of these comments are funny, Cum… white, yellowish or clear all fine, …..I was worried when mines came out rainbow coloured and now I have a kid unicorn.

  ……. Cum in all colours if it feels good, although blood or green puss then that's a that's a concern..

  Your man needs checked out….

  But …… I can see a rainbow too.

 31. When I masturbate often, I get a clear sperm… When I take a break , I get a white sperm ….

 32. I don't know if my sperm is different. I have little sperm and it white like water colour. Please can you just tell me what that mean

 33. Can clear sperm get a girl pregnant

 34. You start the article explaining the difference between sperm and semen and then throughout the article you continue to incorrectly use sperm when you mean semen. This makes the article very difficult to understand whether you're talking about semen or actual sperm.

 35. If your sperm white your seventeen is that bad Plus When an squirted sperm it felt warm is that bad…??

 36. When you squirt I meant

 37. MY SPERM IS ALWAYS TURNING GREY IDK WHY I need help

 38. Come on guys let's be real..sex is very important ..

 39. Aren't white and colourless semen two different essential things? I produce both. The clear one is ejaculated in starting and its completely colourless but sticky, the white one is normal. Is this normal?

  • I'm 16 currently but even I could read the main paragraph where it talks about pre cum and then cum it's totally normal you do not have to worry

 40. I'm in my teens and I masterbate a few times a month with the clear sperms so would that be because a so young???

 41. My girlfriend seems to have a sperm fetish and loves to jack me off. When I'm really horny and have a pent up load of several days and need a release, my dick gushes loads and loads of warm white fluid all over her magical hands, but when I'm not so into it, the fluid is more clear. For me, the degree of whiteness is directly related to the need to release! I don't know if this means intense releases have more sperm but intense squirting is definitely more white and thicker.

 42. Let me tell you why I searched this up. So, my brother and I share a bathroom and today as I was lifting the toilet seat I felt something on the tip of my fingers, it was clear as water but as I brushed my fingers against each other I realized it was rather… sticky. I mean, if it wasn't for the fact that it was stringy sticky I would have believed it was hair gel. And I wasnt born yesterday, I've seen stuff. So I literally searched “How clear can sperm be” and boy, emphasizing point 3 I guess my bro gets lonely sometimes. So 1. I will never peacefully pee again in that bathroom seat and 2. If you have fun with yourself might as well leave no hint behind you pleaseee this will haunt me forever

 43. I have been having sex with my boyfriend quite frequently. But why was his semen clear like we don't do it multiple times a day maybe like once every couple days or something. It makes little to no sense to me, he is 18 and it was as clear as water and as far as I know he never really masturbates. Does he have a medical issue and would it be weird to bring it up? Also could I get pregnant from it somehow?

 44. When i ejaculate my speed are sometime colourless,yellowish i dont know why…is it because they are immature or what…25years

 45. Strange. I'm 32 and I could never make myself cum while conscious. When I woke up sticky, it is usually clear. Perhaps once or twice, I woke up as I was spurting 'white jelly'.

  I usually never masturbate, due to once having a tight foreskin. Even since being cut at 25, I could never get into it. Porn never did much for me, as it wasn't me doing it. My imagination was ruined by the knowledge that it was fake and impossible to come true; I was undesirable, never attracted any serious interest and I also had to pay for all the sex that I ever had. Even then, I knew it was 'fake' so I could barely perform.

  As a result, I guess I conditioned myself over the years to have a low sex drive, which is just as well, though I do think with all this clear cum that I must be impotent as well (not like I'd be having kids, regardless). Hopefully, with these occasional nocturnal emissions, at least my prostate won't be a problem later on.

 46. Страхотен пост! We will be linking to this particularly great article on our website.

  Продължавай все така страхотно.

 47. Am 18 and I am used to seeing my ejaculation as white during wet dreams but now am seeing my cum as clear as glass but still sticky. And for the record I don't masturbate so what is wrong plz I need help.

 48. Hi my name is Hamid, and I'm son of Jesus. Very important question for you cum lovers, is it normal to have brown sperm. It all happened 3 years ago when I gave my girlfriend anal, and when I blew a load at the end. It was all brown in color. I don't know if it was because of the no no zone or my medical health issues. Ever since it's always been brown and sticky to the point that I can't wash it off. Please send help, I am begging

 49. Semen quantity, color, and viscosity can vary because of many factors. Generally a young male, puberty to maturity, will ejaculate thinner clearer semen. When sexually mature (18-22 years old) his ejaculate will be more white to off-white and thicker. A mature male will on average ejaculate 3-5 ml of semen after 3 days abstinence, containing about 100 million sperm per ml if he is normally potent. A young healthy male can ejaculate three or more times in a single sexual encounter, needing only 5-15 minutes to get another erection and go again. Each successive ejaculation will produce less semen until he is finally down to droplets, but he will recharge quickly to full capacity in 72 hours. If he is ejaculating in a female's vagina his semen will invariably look thin and watery after it leaks out because no matter how thick and white it was immediately after squirting, the semen will quickly liquefy to make it easier for the sperm to swim and do their job. Color and viscosity have nothing to do with potency because sperm only make up 5-10% of semen volume. So insignificant as to be, for all practical purposes – invisible. Every male is slightly different. I emphasize slightly. From my own personal experience, I've found that prolonged (~30 minutes) foreplay will produce a greater volume of fluid when I finally ejaculate. This extra volume tends to be clear because it comes from the Cowpers glands, two small glands on either side at the base of the penile shaft. This is pre-ejaculate or pre-cum and it is always clear and slick because one of its functions is lubrication during intercourse. Hyper-excited by visual or imaginary erotic images when masturbating, or by cunnilingus when with a partner, these tiny glands go into overdrive and produce what seems like an endless supply of pre-cum. After ejaculation there is still a good supply of this fluid in the male plumbing and it will ooze out of my cock for 15-30 minutes after ejaculation. It is always clear, but it is not semen from the ampulla in the groin, where semen is stored awaiting ejaculation. As to the question of potency and fertility, an adult male who has abstained from sexual activity for 3-5 days might shoot 5 ml of semen containing half a billion sperm. Father nature is prolific to increase the chances of creating a baby. Indeed, even a 90 year old male with healthy balls may still produce enough virile sperm to create new life and pass on his genes. True, he will have to have a circulatory system in good enough condition to achieve and maintain an erection long enough to deliver his sperm. Typically this old guy's semen will be similar in appearance to what he ejaculated when he was 40 or younger, maybe a little thinner, and usually half the volume that he could make a half century earlier, but still worthy of a condom if procreation is not desired. Are the size of a male's balls an indication of sexual potency? No, not really. A male with a small pair could be more potent than a male hung with a large pair. My left ball is atrophied from a work injury when I was 22, and my healthy right one is average size. Yet I easily and successfully inseminated a woman to help create two children. And there were two more that were aborted that may have been mine. I say “may” because the woman was having intercourse with another man (or men), so it was hard to say who fathered these embryos. Does the size of a male's erection have anything to do with his ability to procreate? Не точно. There is some evolutionary theory that suggests females choose to mate with a male with big balls or a long cock because he is more likely to make a baby. But the truth is that women choose wealth and success over any other consideration. The average vagina at rest is only about 4 inches long. True, it can be stretched to accept the tool of a 12 inch porn star, but it hurts! The average fully mature male has a 5-6 inch erect cock. Even a male with a 4 inch erection can squirt 3-5 hundred million (or more!) sperm into the top of a female's vagina near her cervix, well capable of getting the job done. Preference for pleasure is another story. Some women, either by genetics or age and childbirth, may be endowed with a larger vagina. They may get more pleasure taking a male with a wider thicker cock because they get more clitoral contact when he thrusts. But this extra mass has nothing to do with potency or virility. And finally orgasms are mostly mental anyway. A male with a small cock and a small pair is judged to be “good in bed” IF he happens to be a millionaire or famous or both.

 50. I'm just here for the comments

See more about : , , ,