Разлика между Tone и Bulk

Тон срещу Bulk

Двете условията на тон и насипни често се чуват в днешните времена на фитнес съзнание и здраве лудост. Има една голяма част от населението, която все повече се да посещават спортни зали в ред , за да се постигне по-добра картина на тялото. Наложително е да се знае разликата между пълнители и тонизиране на тялото, за да се постигне успешно вида на тялото, които сте задали, за да се постигне на първо място. Тониране е просто начин на изглаждане навън и затягане на различни части на тялото със специален фокус към коремната област, бедрата, ръцете, бедрата и т.н. Въпреки това, Напомпването се отнася до натрупването на мускулна маса главно на гърдите и горната част на ръцете. Има много хора, които искат да и двете тон нагоре, както и изграждане на обемисти тялото.

Процесът на тониране не изисква никакви специални диетични добавки, както е случаят с пълнители нагоре. В случай на тонизиране, има няколко специални упражнения, които са предназначени специално за тази цел. Когато човек се опитва да се насипно състояние, той няма да се предписва само да се отдадете на задълбочен упражняване рутинни, но също така ще бъдат посъветвани да консумират тежка диета на протеинови добавки. Без тяхната помощ, един просто не мога да се надявам да добавите насипно състояние на организма. Също така се изисква да бъдат предприети в големи количества под формата на млечни продукти, птици и яйца Естествени протеини.

Не е значимо наддаване на тегло, ако някой просто тонизира тялото. Има само една положителна промяна във външния вид на тялото. Въпреки това, когато човек е обемен и изграждане на мускулна маса, един се развива повече мускули, които водят до по-малко наддаване на тегло също. Тялото започва да изглежда як и мускулест.

Тониране е основно предназначен за тези, които печелят огромни количества тегло или просто търсите да има перфектна, дребничка, добре изглеждащи тялото без допълнителни издатини навсякъде. В този случай, когато човек започва да губи тегло, кожата е възпрепятстван да увисване, че може да се случи в резултат на загуба на мазнини. Тонизиращ обикновено се предпочита от жените, които не искат да имат мускулеста конструкция. Мъжете, които искат да изградят шест пакет ССБ обикновено отиват в за групиране нагоре, тъй като те изискват мускулна съдържание в телата им.

Резюме:

1. Няма специални добавена храни, които се нуждаят , за да бъдат включени в диетата при тонизиране. В случай на Напомпването, диетата трябва да бъде значително променен.

2. Тонизиране се състои от няколко прости упражнения, които трябва да бъдат изпълнени за кратко време всеки ден. Добавянето на насипно състояние на тялото изисква голяма всеотдайност и ангажираност, каквато е необходима повече енергия.

3. Обикновено е от мъжки пол, които искат да добавите насипно състояние на телата им. Специалисти като боксьори, тялото строители и т.н. също могат да влязат за временно съхраняване и това може да включва жени също. Жените, които не участват в такива спортове отиват за тониране.

4. Налице е добавянето на тегло в случай на Напомпването. Няма такова наддаване на тегло в случай на тониране.

5. Toning дори може да се направи в собствената си у дома. Процесът на добавяне на насипни изисква задълбоченото ръководството и надзора на сертифициран треньор, тъй като може да бъде опасно за да го направите сами.

Вижте още за: ,