Разлика между Magnum и обикновените презервативи

Magnum срещу обикновени презервативи

Много се шуми между размерите на презервативите. Въпрос на лична гордост е, когато мъжете купуват презервативи с по -големи размери? Е, колкото и да е така, истината е, че някои презервативи, наречени по различен начин, може просто да са маркетингов трик. Вземете например разликата между презерватив с обикновен размер и размера на магнума, която мнозина се чудят дали наистина има значителна разлика. Отговорът - да, има разлика, но не чак толкова съществена!

На първо място, има много видове презервативи. Можете да ги класифицирате според вида на материала, използван за направата на презерватива (латекс, полиуретан, агнешка кожа и полиизопрен), якост/дебелина (редовна здравина, здрава, изключително здрава), форма (правилна, подходяща и разширена, между другото) и размер (подстригване, плътно прилепване, редовно, XL, XXL и magnum). Технически погледнато, презервативите magnum са по -широки или с по -голяма обиколка от обикновените презервативи. Той е с около 15% по -голям в обиколка (малко повече или по -малко от 1 см) от обикновените презервативи. С думата „обиколка“ това се отнася до измерването на презерватива около него (периметъра). Поради този размер, презервативите magnum очевидно са по -лесни за поставяне в сравнение с обикновените презервативи.

По-голямата част от мъжете, използващи презервативи, биха се съгласили, че използването на презервативи с редовен размер е повече от достатъчно и че изборът на еквивалент на magnum е точно като да се похвалите косвено пред касата. Всъщност обикновените презервативи са достатъчно разтегливи, че дори могат да се поберат на цялата ви ръка. Тази разтегателност дава на презервативите с редовен размер плътно или перфектно прилягане, което е точно за повечето мъже. И така, дори ако изглеждате достатъчно "големи", за да оправдаете използването на презерватив с магнум, първо трябва да опитате първо да използвате обикновения презерватив, защото най -вероятно е също толкова добре да го направите. Просто преминете към magnum, когато презерватив с обикновен размер се чувства твърде стегнат, сякаш вече свива органа ви.

Освен това се изчислява, че само около 5% от цялото мъжко население действително ще трябва да използва презервативи от магнум за целите на използването на наистина по-голям презерватив, който няма да бъде твърде стегнат, болезнен или неудобен след употреба. Ако останалата част от мъжката популация ще използва презервативи с магнум, има вероятност презервативите да се изплъзнат и може случайно да ги оставят в кухината на партньора си по време на полов акт.

Резюме:

1. Презервативите Magnum са по -широки или с по -голяма обиколка в сравнение с обикновените презервативи. 2. Презервативите Magnum са само за тези, които наистина имат изключително голям орган. 3. По -голямата част от потребителите на презервативи предпочитат да използват обикновени презервативи, дори и да имат голям орган, тъй като той често дава перфектна форма, която няма да се изплъзне по време на полов акт.

8 коментара

 1. Има голяма разлика (няма намерение за игра на думи). Аз съм почти 10 ′ дълъг твърд, не се хваля само с констатиране на факти. С обикновените презервативи те или биха се скъсали, или бяха толкова плътни, че ерекцията ми щеше да изчезне преди еякулацията. Превключен на размер с голям размер и проблемът беше решен.

  Имат пазар.

 2. Имам приятел, който остави опаковка от Magnums, за да могат хората да я видят, остави я на пода, така че да се вижда .. Ло, просто казвам, той е дебел лаос с височина около 5 фута, трагично малък в тази област. По -големи ли са Magnums? Да. Всеки, който казва друго, никога не е опитвал и двете, те само гадаят за това, за да засилят собственото си его. Магнумите са по -големи - ако казвате, че всички са еднакви, значи го приемате, за да можете да се засилите егото. Иронията…

 3. Свръхтънкият винаги е най -добрият! благодаря споделяйки ползите от magnum и редовно, наистина интересно 🙂 ще се радвам, ако можете да посетите: http://tinyurl.com/c59ynwb , благодаря!

 4. „Освен това се изчислява, че само около 5% от цялото мъжко население действително ще трябва да използва магнум“.

  Който е написал това е ...

  1. ГРЕШНО - или просто имах късмет, че 9 -те момчета, с които спах в моя 15 -годишен опит, бяха благословени от джин.

  2. ЖЕНА (или еквивалент) с малко или никакво тестване на терена с петел.

  3. МОРОН с полуизпечена, заплетена представа за мъжката психика, без реално доказателство.

  4. СТРАХОТНИК, който не би посочил името си върху статия, защото знаеше, че е неоснователна.

  • Стана ми смешно как сте жена, която говори от името на човек lmao im 9 ”и не намирате разлика между обикновените и магнум презервативите

 5. Така че, искам да запазя това анонимно. Имайки предвид това: Знам как има навик в интернет мъжете/момчетата да надценяват личния си размер. Но, за щастие/за съжаление, може да съм „законен наследник“ на този необичайно „желан“ етикет, че имам… *драматична пауза *

  ... голям ...

  (Моля, продължавайте да четете, ако все още не сте извадили очи от главата си ... Обещавам, че това не е типичният пост за гладене на егото на мъжете)

  И така, просто исках да споделя личните си мисли и опит относно размера и размера на презерватива: Вероятно съм в диапазона от 6,5 до 7 инча дълъг. И аз наистина не се опитвам да се похваля, тъй като държа това анонимно, така че никога няма да разберете кой съм, така че не ми е от голяма полза да напиша всичко това. И моята история е следната: дарен съм с всичко, което ми е дадено, имам всички комплименти. Чувства се страхотно, няма да лъжа. Но животът продължава. И има нещо повече в живота от такова малко нещо (добре ... разбирате какво искам да кажа ..) Това каза, че като бях на по -големия край, се чудех дали би било по -добре в бъдеще да си взема по -големи презервативи. Има някакъв смисъл нали? Сега, след малко лов на презерватив-shack-dot-com или каквото и да било ... попаднах на барака за презервативи с „подходящ“/размер ръководство, което изглежда отговаря на интуицията: малко по-голям, малко по-голям презерватив. И след много изтощение и смачкване на числа, резултатите бяха убедителни: Каза ми, че имам нужда от голям (който сортира или има смисъл ... Нали?) И е доста изкушаващо да се поддам, за да получа по -голям: в края на краищата: лесно удря егото. Само си представете колко ласкаво би било жена ви да ги купи вместо вас. Но тогава тя стига до парите. И, ча-чинг! Имате обща сметка и тези знаци за долар ощетяват споделения портфейл малко повече. Големите презервативи имат голяма премия. Сега, за тази премия, наистина ли си заслужава? В крайна сметка обикновените са подходящи, точно както ви казват в секс-ед. И аз лично мога да потвърдя: използвал съм обикновени презервативи завинаги, въпреки че съм извън нея. Никога не съм имал проблем с обикновен презерватив - изненада, те стоят добре! Това не е същото като напълно гол секс, но това е очевидно. Имайки предвид това, има статии, които казват, че всичко с размера на презерватива е маркетинг! И ако сте имали добър учител по секс, те ще ви кажат, че той е подходящ за всички ... Просто си спомнете онези дни, когато това презервативно предизвикателство стана вирусно и ще видите какво имам предвид! Взети заедно, честно казано, за мен и мисля, че наистина мога да говоря за всички: това е вярно, мисля.

  Ако сте любопитни за този „маркетингов“ коментар, вижте връзката по -долу: psychologytoday

Вижте повече за: