Разлика между кокаин и трева

weed-pd Кокаин срещу трева

Кокаинът и плевелът са незаконни вещества, известни като наркотици. И кокаинът, и тревата са много активни стимуланти и хората, които ги използват, често стават зависими от тези наркотици. Е, въпреки че тези две лекарства обикновено се считат за големи стимуланти, те имат много различия.

Плевелите са форма на маджуарана, която често се счита за лека. От друга страна, кокаинът е по -силен стимулант. За разлика от тревата, кокаинът е по -мощен и силен и също така причинява психическа зависимост.

Човек може да срещне и различия в техния произход. Кокаинът се получава от листата на растението кока. Напротив, плевелът е смес от настъргани листа и цветя от растения от коноп.

В употребата също има разлики между кокаин и трева. Тревата може да се навива в цигари и да се пуши. Плевелите могат да се пушат и във водопроводи (бонг), или могат да се смесват с храна или да се приемат в течна форма. Активната съставка в плевелите е делта-9-тетрахидроканабинол, който стимулира мозъчните клетки.

По отношение на здравословни проблеми, кокаинът е по -вреден в сравнение с плевелите. Хората, употребяващи кокаин, могат да имат много повече здравословни усложнения в сравнение с хората, използващи трева, тъй като първият е по -мощен стимулант.

Кокаинът се предлага в две форми - бял кристален прах и крек. Бялата кристална форма е кокаин хидрохлорид, а крекът е кокаин хидрохлорид, обработен с амоняк/натриев бикарбонат) и вода. Кокаинът обикновено се изсмуква, разтваря се във вода или се инжектира.

Вижда се, че плевелите растат в двете полукълба на земята, на почти всички континенти. От друга страна, кокаинът расте повече в югозападното полукълбо.

Резюме:

1. Плевелите са форма на маджуарана, която често се счита за лека. От друга страна, кокаинът е по -силен стимулант.

2. За разлика от тревата, кокаинът е по -мощен и силен, а също така прави човек още по -психически пристрастяващ.

3. Кокаинът се получава от листата на растението кока. Напротив, плевелът е смес от настъргани листа и цветя от растения от коноп.

4. Плевелите могат да се навиват в цигари и да се пушат. Плевелите могат да се пушат и във водопроводи (бонг), или могат да се смесват с храна или да се приемат в течна форма. Кокаинът обикновено се изсмуква, разтваря се във вода или се инжектира.

5. Вижда се, че плевелите растат в двете полукълба на земята, на почти всички континенти. От друга страна, кокаинът расте повече в югозападното полукълбо.

1 коментар

  1. как да изтеглите fortnite

Вижте повече за: , ,