Разлика между бира и алкохол

Бира срещу алкохол

Има много разлики между всеки вид алкохолна напитка: бира, вина, алкохол и много други. От една страна, може да има разлика в стойността на калориите, и второ, това може да бъде с техните алкохолни стойности. Но независимо от тези различия, алкохолните напитки остават горе -долу същите “„ те ви правят до известна степен пияни, ако не много, то малко, както в случая с бира и алкохол.

Като начало алкохолните напитки са алкохолни напитки, които съдържат етанол. Тези напитки се събират чрез процеса на дестилация, за разлика от бирите, които не се дестилират.

За любителите на диетата е важно да знаят калоричната стойност на всяка консумирана напитка. Може би най -разпространената алкохолна напитка по света е бирата. Той има калориен диапазон, който започва от 95-210 калории. Но това е само за бутилирани напитки с нормален размер, 12 унции. Можете да определите, че определена бира съдържа повече калории, като просто погледнете нейния цвят. По -тъмните и по -пълни бири обикновено имат повече калории в сравнение с по -светлите. Ето защо те така или иначе са наречени „светлина“!

В случай на алкохол, броят на калориите просто се увеличава. Подобно на уискито, можете просто да си представите, че повечето 1,5 унции ром вече могат да ви напълнят с около 125 калории. В тази връзка, нейното полезно да се знае, че повечето течности са получени чрез смесването им с други напитки, или с алкохол или без алкохол, и затова общата им количество калории може да бъде толкова добро , както се удвои в някои случаи. Освен това, колкото черният дроб нормално може да понесе, той лесно превръща алкохола в ацетат, който от своя страна първо се използва от тялото за енергия. Проблемът възниква, когато приемате твърде много алкохол и тялото ви вече не може да ги преобразува в енергия; следователно те веднага се съхраняват като мазнини.

Алкохолните напитки са не само топ бира по отношение на калориите, но и по съдържание на алкохол. Това се вижда най -добре със следните популярни комбинирани препарати за твърди напитки. Смята се, че скочът върху скалите е горе -долу същият като пиенето на 1,5 бутилки бира. Пиенето на две бири е равно на консумацията на Пиа Колада. Освен това един леден чай от Лонг Айлънд може да съответства на общия алкохол от 5-6 бутилки бира.

Като цяло, независимо от вида алкохолна напитка, която консумирате, трябва да носите отговорност за собствените си действия.

1. Ликьорите са дестилирани алкохолни напитки, докато бирите са ферментирали алкохолни напитки. 2. Като цяло алкохолните напитки съдържат повече калории за разлика от стандартните бири. 3. Като цяло алкохолните напитки съдържат повече алкохол, за разлика от обикновените бири.

1 коментар

  1. Чудите се какво остава в урината ви ПО -ДОЛГО ... БИРА или ТЪРСИЯ ЛИКВОР ????????????

Вижте повече за: ,