Разлика между Abs и Six Pack

abs_am Abs срещу Six Pack

Няма съмнение, че всеки би искал да има тонизиран стомах, защото изглежда и се чувства добре, да не говорим за множеството ползи за здравето, които идват с процеса; и с лудостта „външен вид на знаменитости“, която се присъедини към яростта на шестте пакета, може само да се влоши. Шестте коремни корема също се превърнаха в своеобразен секс символ, който е задължителен за тези в определени области, особено за медиите и шоубизнеса. Тонизираният стомах обаче изисква много труд и дисциплина, за да се постигне. Цялата концепция изглежда проста, но се нуждае от голяма дисциплина, за да се приложи в действие и да се придържаме към нея. За да получите пакет от шест, ще ви трябва много отдаденост, малко търпение и определен вид рутина, но резултатите ще си заслужават времето.

Едно нещо, което трябва да запомните, е, че е много възможно да имате добре тонизирани коремни преси, но те няма да покажат дали върху тях има слой мазнина. Точно казано, възможно е да имате тонизирани коремни мускули, без да показва шестте опаковки. Вярно, упражненията за корем ще помогнат за изграждане на сила и може да сплескат корема ви, но никога няма да видите пакета с шест, ако има слой мазнина. Тайната тогава е да се работи за получаване на шест пакета корема.

За да тонизирате корема си и да покажете шестте си пакета, трябва да изгорите мазнините и да изградите мускули. Преди да започнете, имате нужда от ясно разбиране за това, което коремът наистина прави. Противно на много фалшиви теории, истинската им основна роля е да поддържат правилна стойка, както и стабилизиране на гръбначния стълб, и те правят това заедно с мускулите на гърба. Следователно е почти безполезно да тренирате корема си, без да работите и с гръб, тъй като това ще доведе до дисбаланс в гръбначния стълб, поддържащ мускулатурата.

Трябва да се упражнявате с най -добрите упражнения за корем, които ще преработят цялото ви ядро ​​в overdrive, за да осигурят подкрепа за гръбначния стълб. Някои от най-добрите упражнения са мъртвата тяга и клякане, тъй като те работят с всичките ви основни мускули и дават по-добре координирано изграждане на мускулите. Поради факта, че тези упражнения работят с много други мускули, това води до бърза загуба на мазнини, тъй като тялото се възстановява. След като мазнините са обгрижени и коремът е тонизиран, тогава може да се постави акцент върху упражненията, които ще накарат пакета от шест да се покаже по -бързо, а това са хрускане и коремни преси.

Резюме: Корените се отнасят до добре тонизираните коремни мускули, докато шест опаковки са изпъкналите мускули върху добре тонизираните коремни мускули. Възможно е да имате добре тонизирани коремни преси (плосък корем) без пакет от шест. Възможно е също така да имате добре тонизирани коремни преси, но със слой мазнина върху тях и за да получите шест опаковки върху корема си, трябва да изгорите мастния слой. За да изгаряте мазнини за добре тонизирани коремни мускули, имате нужда от упражнения за цялото тяло, докато за пакет от шест са ви необходими по -специализирани упражнения, като хрускане и коремни преси.

2 коментара

  1. това е страхотен сайт и получете толкова блестящи знания.

  2. Добрата диета сама по себе си не е достатъчна. Здравословният начин на живот, комбинацията от упражнения са важни не само за тонизиране на мускулите и преоформяне на тялото, но и за подобряване на сърдечно -съдовите нужди на тялото и изгаряне на излишните мазнини.

Вижте повече за: ,