Разлика между транссексуални и Транссексуален

Транссексуални Vs. Транссексуален

Транссексуални и транссексуалните са взаимно свързани термини, но има различни отличителни характеристики. Докато един транссексуален индивид може да бъде по-нататък транссексуален, това може да се случи само, ако искат частна медицинска дейност за промяна на техния пол. Това прави двете понятия малко объркващо, и по-често, повечето хора ги обменят и използват един на мястото на другия.

Въпреки това, двете думи имат характеристики, специфични за всеки. Това привлича рязкото разграничение между тях. По-долу са определенията, възможни приликите и разликите между тях.

Значение на транссексуалните

Терминът е един чадър използва за обозначаване на лице, чието проявление на пола или се различава полова идентичност от очевидна или раждане техния пол. Терминът се използва също така да се отнася за хората от третата пол, кръстосани скринове, bigender, транссексуален, genderfluid, без двоичен, genderqueer, pangender и agender.

Въпреки, че един е транссексуален, това е независимо от тяхната сексуална ориентация. Това означава, че транссексуални индивид могат да бъдат безполов, хетеро, хомосексуалисти, или хетеросексуални. Индивидът може да откаже да се обозначат своята сексуална ориентация.

Значение на Транссексуален

Транссексуален е термин, който е измислен от Дейвид Оливър Cauldwell през 1949 Популяризиран е през 1966 г. от Хари Бенджамин. Това беше по същото време, когато терминът транссексуални е измислен и популяризирана.

По принцип, понятието Транссексуален се разглежда като подмножество на транссексуални. Като такава, тя се използва за означаване на една група от хора, които желаят да премине своя пол постоянно с този, че те се идентифицират с. В този смисъл те да се потърси медицинска помощ, за да се промени тяхната сексуалност. Този процес се нарича смяна на пола.

Възможни прилики между транссексуални и Транссексуален

Както транссексуални и транссексуални хора са хора, които не се идентифицират с пола и половите конструкции, които са родени в.

Що се отнася до сексуална ориентация, както и транссексуални транссексуални лица намират това без значение. Това означава, че човек може да бъде бисексуални, гейове, лесбийки, прав, pansexual или безполово и все още да са транссексуални или транссексуален.

Значение на транссексуални Vs. Транссексуален

Терминът транссексуални се отнася до група от хора, чиято самоличност се различава от това, което е свързано с пола, дадено им при раждането. С една дума, те не се поддават на всички обществени очаквания по отношение на техния пол.

Транссексуален, от друга страна, се отнася до група от хора, които изпитват непоследователно полова идентичност. Тази част от хората психически и емоционално те се чувстват принадлежат на противоположния пол, отколкото този, който те са родени с.

Произход на транссексуални Vs. Транссексуален

Терминът е въведен от транссексуални един Психиатър от Колумбийския университет. Психиатърът Джон Ф. Oliven използвал думата през 1965 г., когато той е проследяване на работата му "Сексуално хигиена и патология".

Транссексуален, от друга страна, е измислен от Дейвид Оливър Cauldwell през 1949 г. и популяризирана през 1966 г. от Хари Бенджамин.

Наклонът на съставлява нарушение Vs. Транссексуалните

Съображенията на транссексуалните лица са базирани на предразположеност на индивида или тяхната психологическа нагласа пол. Той също така се основава на техните социални очаквания, които съпътстват всяка роля пол.

Транссексуален, от друга страна, се основава най-вече на физическите аспекти на нечии секс.

медицинска помощ

Транссексуален хората често смятат, че човек може да бъде само един истински транссексуален, ако те преминат през медицински операция за промяна на пола им, докато транссексуални хора не мислят такава операция е необходимо да бъдат идентифицирани като такива.

Транссексуални Vs. Транссексуален: Сравнение на маса

Обобщение на транссексуални Vs. Транссексуален

Терминът транссексуални се използва като общ термин, който се отнася за хора, които имат предизвикателство идентифицира с техните родове. Транссексуален като такъв попада под транссексуални. Въпреки това, тези групи от хора очевидно са различни един от друг. Трябва да се внимава, докато решаване на всеки и взаимозаменяемост на условията за взаимно.

18 коментара

 1. Не съм съгласен. напълно осъзнавам, че има един непрекъснат пол срещу двоична система, която определено ми помогна в приемане на себе си. Аз мисля, че тези разговори за "истински" транссексуалните са само себе си играем, както ясно е, че не са генетични момичета. Момичета Разбира се, но различен вид на момиче.

  Що се отнася до операцията, мисля, че това е въпрос на личен избор. И докато аз съм съгласен, че транссексуално лице няма да търси операция или HRT, аз не вярвам, че има или е в желанието на операцията отговаря такива като транссексуален. Има много момичета, които се откажат за пълен режим на HRT, без оглед на всяка бъдеща операция. Аз нямам планове за премахване на пениса ми, в същото време, че няма да го има предвид най-малко.

  Както и да е, храна за размисъл. Това е един луд свят и има много, много possibilites. Хубава статия.

  • Можем ли да получите повече от това, моля? Можем ли да има хора, които да станат и да признават, че althougth те могат да имат по-мъжки / женски ориентирана мозък (на базата на neurotypical стереотипни очакванията на пола), че мозъчните им се отклонява от "невро норма" и по тази причина, въпреки че те могат да проявят характеристики по-скоро като невро типичен момиче или момче, те всъщност са все още на пола, които са родени с. Не може повече хора да издържат на нервно-типичен норми с половите и казват, хей, аз съм си аз, аз съм човек, но аз нося рокли, аз действа "момичешки" и т.н. Или, хей, аз съм жена, аз се облича като типичния мъжки. Мисля, че и да действа като човек, но аз съм все още една жена !!! Полът е секс. Мъжествеността и женственост са изложени в много варианти, това не променя пола си или си полова идентичност, просто кажете, че не съм си типичен мъж или жена. Ние трябва да се изправи срещу NT-те години и да каже, че е добре за един човек, облечен като жена да се използва мъжката тоалетна, както и обратното. Просто се откажат от опита си да вземе действителният пол и раждане пол от уравнението, тъй като тя е там, то има смисъл.

  • Това е просто, транссексуална е някой, който е един пол, но идентифицира с противоположния пол като мен! Транссексуален е човек, който прави секс с противоположния пол на прехода, МСТ би означавало, които правят секс с мъже, които правят секс с FTM жени. А транссексуални може да бъде транссексуален или не, но всички са транссексуални съставлява нарушение. След като се промени, това е ваш избор. Обръщане на пениса си и да увеличите вагина. Вие сте жена, технически. Останалата част от пакета казва на всички, какво точно сте! Уверете се, лак за коса, дрехи, и загуба на тегло само, че толкова много. Ако действате като човек, и изглежда като жена, ти си мъж! Ако действате като жена, изглежда като жена, ти си жена. Не позволявайте на някой някога ви кажа какво сте или не, нали знаеш кой си ти! Това е животът ви, а вие имате право да го живея така, както искате! По-младите да започнете (16-22), толкова по-добри резултати с по феминизирана хирургия. Започнах в моите 40-те години, а сега съм 55 и само за да се операции, за да се изпълни задачата. Чудесно е да виждаш в мен се отърве! Обичам това, което съм, а не това, което беше! Имам 7 деца и всички те ме приемат за мен, с изключение на най-старата дъщеря, тя идва наоколо, но все още има проблеми с него. Татко се превърна в жена, и тя просто не може да се справи с него. Жена ми е всичко за него. Сега просто Иска ми се да го направи по-рано!

  • Удари ме с Патриша 769 274 4486

 2. Затова мога да разбера опитът на автора на статията, за да обясни разликата между транссексуални и транссексуален, но аз наистина вярвам, че те са пропуснали марката. Като транссексуален жена съм направил един тон на четене по темата и съм виждал безброй съветници, терапевти и лекари по време на моите преходи. Аз не казвам, че аз съм експерт, аз просто вярвам, че имам разбиране на това, което общото мнение на това, което всеки план наистина средства. За мен, транссексуални е термин, чадър, който се отнася за всеки човек, който е роден и е идентифициран като един определен пол и по време на живота си, смята себе си за да бъде или да започне да се облича или се представят за противоположния пол. Двете биологични мъже и жени могат да бъдат транссексуални и са идентифицирани като МСТ (мъжки на женски) или FTM (женски на мъжки). Сега в рамките на категорията транссексуални има няколко мъжки към женски подкатегории - crossdresser, травестит, травестит и транссексуален сред няколко други. Crossdressers са "обикновено" хетеросексуални мъже, които обичат превръзка в женски дрехи по поводи за забавление или почивка. Травестити са "обикновено", интересуващи се от обличането на противоположния пол за фетиш или сексуално удоволствие. Drag Queens са мъже, които се представят като жени за представления и събития. Drag Queens са много пищните и популярни в гей общността. До този момент на хората в тези категории само присъстват като женската част от времето и не желаят да живеят като жена на пълен работен ден 24/7. Когато става въпрос за травестити, че е там, където започва разликата. Транссексуалните са хора, които наистина искат да живеят и рокля като противоположния пол пълен път. Това може да включва промяна на името си, за да отрази по-пол име е подходящо. Много травестити също искат да променят своето тяло, за да изглежда по-женски, като хормони и има операция. Основната идея е, че транссексуалните "обикновено" имат вътрешна борба със своята полова идентичност, която може да бъде решен само от и им става истински пол и живеят живота си в този пол. Не всички транссексуалните имат операция и не всички транссексуалните са в състояние да продължи с преход от един пол към друг. Но ключовият аспект на транс-сексуалността е вътрешната борба с половата идентичност: полът, че сте били възложени при раждането срещу пола смятате, че се идентифицират с.

  Отново, аз не претендирам да съм експерт. Това е просто ми вземе на темата, което аз чувствам, че имате отлични познания за, тъй като аз съм в момента преминава през прехода. Вземете го за това, че си струва.

  • Благодаря много. Първо отговори, че имаше смисъл за мен. Благодаря.

   • Благодаря! Нямаш представа колко си обяснение ми помогна, тъй като аз имам по-малък брат, който е хомосексуален и аз съм като един курс сексуалността на човека в университета, за да може да се разбере по-добре брат ми и го подкрепят. Благодаря отново 🙂

    • Алехандра, добре за теб, за които искат да подкрепят брат ти. Надявам се, че си човешката сексуалност, разбира се ви предоставя информация, която трябва. Бих искал да направи още една точка все пак. Споменахте, че най-младият ви брат е хомосексуален, но все пак сте коментирали статия за транссексуални и транссексуални терминология. Така че аз не съм много сигурен, ако се предположи, че е транссексуален или ако просто искате да получавате най-много информация, колкото е възможно. Но, моля, имайте предвид, че половата идентичност (независимо дали ви идентифицира като мъж или жена), не наистина имат някаква значителна връзка със сексуалната ориентация (независимо дали сте привлечени от мъже или жени или и двете). Ако брат ти е гей, това не означава, че той би искал да се превърне в жена. Ако той наистина вярва, че той е жена, родена с мъжко тяло, а след това може да я разгледа транссексуален, без значение коя е тя бе привлечен също.

     Тя може да бъде объркващо за повечето хора, особено ако са нови за цялата идея на полова идентичност. Успех и на двама ви, докато сте там един за друг, аз съм сигурен, че нещата ще работят в продължение на най-добрите.

  • Много хубава exaplanation. Благодаря.

  • Обичам ви за отговора. Може ли да се предположи, че когато сте използвали думата "пол", което считате за използване вместо думата "секс", като в анатомичен преход от човек, който да жена (или жена на човека) прави, всъщност, да доведе до промяна в секса както и полова идентичност.

   - Б. TM.

   • Здравейте Бил, Благодаря за предложението. Мога да видя как ми взаимозаменяеми използване на пола условия и пол може да бъде проблематично. Въпреки, че аз не мисля, прав суап ще работи един от двамата. Вярвам, че най-доброто решение би било да се заяви, че "всяко лице, което се ражда един анатомичен пол (т.е.. Мъжки) и възлага на съответния пол (т.е.. Мъж) при раждането, но по време на живота си, започва да се идентифицира като или започне да се рокля / се представят за противоположния пол (т.е.. женски). "

    Също така, ако транссексуален човек не реши да промени тяхната анатомия или не е в състояние да по някаква причина, ние все пак трябва да се отнасят към тях като на пола и рода, че те се идентифицират като, независимо от текущото им генитален конфигурация.

    И накрая, още един признак, че равенството е по-подходящ термин е фактът, че преходният операцията (известен преди като смяна на пола), стават все по-популярно знаем като смяна на пола операция или операция потвърждение дори пол.

    Във всеки случай, пол срещу секс може да определено използва свой "Разлика между ..." страница.

    🙂

 3. Тези условия са по-оклеветен от почти всички други думи на английски език. Хората приемат план като самостоятелно ЕВРОВОК, а след това се огъват план, за да се поберат, и след това казват всички останали, което този термин означава, които след това води до продължаване субективни версии на условията, и т.н. И това се случва толкова много, и за толкова дълго време, че тя създава почти органична преместване набор от социални контексти за етикетите. Така че, върнем към основите ...

  Транссексуални е сравнително неопределен срок, който най-често се използва като термин одеяло за транссексуални, травестити, огъвачи пол, плъзнете царици, и "други" ... във всичките им разнообразни вкусове и всеки по средата. Това е понятие, което обхваща травестизъм. Тогава пак, дефинициите се различават, диво. Така че цялата идея за сравняване травестизъм срещу транссексуалност е ... нещо като каша. Така че, вместо позволява транссексуализма и травестизъм сравнение, която според мен е действителната целта на статията по-горе.

  Транссексуализма е термин, който е сравнително беден ЕВРОВОК който се откроява като малко не на място сред всички останали различни етикетите, които завършват на "изъм". Диагнозата на психологията в DSM IV е "разстройство на полова идентичност", която е доста по-определено и по-добро описание на това, което се случва.

  Разстройство на полова идентичност (за което "транссексуален", е жаргон), се определя от лице, което е физически един пол, като голям дискомфорт с тази пола и се вярва да бъде мислено на другия пол. Ако заболяването на полова идентичност (или GID) е тежък характер, след което пациентът може да има много дисоциативни чувства, чувството, че сме безпомощни пътници в собственото си тяло, докато те обикалят който се представя за нещо като лице, различно хората очакват, дължащи се на тяхното физическо пол.

  Тази дисоциация може да бъде особено изразено и чувствата на безпомощност и лишаване от свобода могат да бъдат тежки. В резултат на това остри нарушения на реда идентичност пол имат една от най-високите нива на самоубийства на всеки демографски, по-висока от хора в инвалидни колички или хора умират от рак например.

  Повечето пациенти с остра пол дисфория ще желаят да се промени тяхното физическо пол, които съвпадат с възприема психологически пол. Всъщност аз мисля, че е безопасно да се каже, че всички те биха искали да направите това, но не всички от тях смятат, че може да се постигне резултат, който ще ги задоволи, така че те не всички следват преход и за смяна на пола хирургия.

  Също така, някои от които с дисфория пола не силно се равняват на техните полови органи с чувството си за тялото дисоциация. Или, те могат да се чувстват, че настоящите хирургични резултатите не са толкова напреднали, както те биха искали. В резултат на това те могат да се чувстват доста доволен промяна на общия им външен вид към другия пол се променя своето име, правен статут, и т.н., и ако приемем, че ежедневието ролята на другия пол, ако не дадат, за да получите себе си операция за смяна на пола. Това е може би също така да се отбележи, че в случаите, когато пациентът има сексуална ориентация към хората от същия пол като ролята, която те заемат, не може да има един много практичен основание да се смята "не" промяна на генитален секс. dysphorics Междувременно пола, които имат по-силни "полови органи = пол" психологическа нагласа ще намерят "не" променящите се генитален секс, за да изглеждат необясними. Но наистина и двете страни могат да бъдат ясно диагностицирани като транссексуален (като дисфория остра пол).

  Autogynophila, е теория по-наскоро предложи да се обясни транссексуализма ... Сигурен съм, че това се описва какво се случва при някои пациенти. И аз съм сигурен, че тя напълно липсва марката в който описва психологията на другите. Наистина autogynophila е теория, която позиционира транссексуализма като един вид "продължителен травестизъм", което предполага предварително съзнателно фетишистка мотивация. Сигурен съм, че някои, които търсят смяна на пола го правят поради тази причина, и честно казано това е добре, доколкото аз съм загрижен, стига те да се постигне дългосрочно щастие в своите резултати. Но голяма част от хората, които търсят смяна на пола (и по мое мнение по-голямата част), го правят заради тежка дух-тяло дисоциация в резултат на остра пол дисфория. И това е да се отбележи, че като чувствени фантазии като акт на орган съвпадение тяхното психическо пол ... ще се счита за нормално (не фетишистка) за всеки, който всъщност е, че пол ... по начин, autogynophila се опитва да едва доловимо дискредитиране на валидността на-те пациента твърдения за психологическото им пол. Autogynophila е теория, която е проблематично в най-добрия.

  Наистина това дали едно лице извършва за промяна на тяхното физическо или социален пол, тяхната диагностика се основава на психологическите им мотивация и разсъждения, а не това, което те всъщност правят, или са направили, или все още трябва да се направи, или не планираме да направим, или бихте искали да направите, но не могат да си позволят, и т.н.

  Познавам много хора, които са в основата си транссексуален, но се задоволи с случаен травестит-като поведение, или просто да направят всичко възможно да игнорира своите чувства между половете, тъй като те не смятат, че те биха могли да се постигне резултат, който е да бъдат удовлетворени. Аз ще обсъди всички тези хора да бъдат по същество транссексуален (като разстройство идентичност остра пол). И има хора, които ходят по целия път през процеса, включително генитален за смяна на пола, които психологически вероятно не са значително по пол дисфория, но са го преследва по други причини (объркан хомосексуалност, екстремни Трансвестичен фетиш, и т.н.). Да оставим настрана факта, че психологическите пробва с общността, за да регулират достъпа до смяна на пола хирургия го ограничава само до тези, които са значително по-вероятно да имат полза от него ... няма нищо "диагноза промяна на думата" за което е имало операция за смяна. От правна гледна точка (в много общини, тя варира), смяна на пола хирургия е правно основание за промяна на правната секс, което обикновено се преследва успоредно хирургия.

  Травестизъм изглежда идва в най-различни форми и мотиви, и Преобличане е жаргон за травестизъм, не е отделен етикет. Мотивацията може да варира навсякъде от фетишистка дейност, за по-леки форми на заболяване, полова идентичност, за хомосексуални действия. Това зависи до голяма степен от отделния човек и го различава почти толкова, колкото транссексуализма прави. Наистина бихме могли вероятно подразделят травестизъм и транссексуализма нагоре в половин дузина различни етикети, ако внимателно разгледа тяхната мотивация и психология. Но ние имаме само две условия, които всеки обхващат няколко типа човек.

  Възможно е също да се отбележи, че транссексуализма не е свързана със сексуалната ориентация, или фетиш. Транссексуализма в действителност е много за полова идентичност, и тялото дисоциация, а не за чувствено удовлетворение. Така че в това отношение, транссексуалните са малко странното лице-в ЛГБТ общността, макар и политически, има общи цели и може да прехвърлили транссексуалните са гей лесбийки или би в новата си роля на пола, което се дължи най-вероятно на тяхното благосъстояние възпитан като другия пол.

  И аз сте въвели тази много преди дори обсъждат генетика, физическа пола, психологически пола, социалния пол или intersexed на хората ... но мисля, че покрита темата на ръка.

  Просто казано като транссексуален, който е обучен в областта на психологията. Кейт

 4. Кейт,

  Благодарим Ви за подробно, информативен обяснение. Аз се опитах на няколко пъти, за да обясни тези разлики с моите ученици, но често е трудно. Най-разнообразни комбинации от усещанията удовлетворение, поведенчески предпочитания, и психологическа идентификация грим за главозамайващ брой възможности. Може би бихме могли дори да мисля за тези комбинации, представена чрез "gensex колело" (както в "цветно колело"). Различни степени на различни ориентации и предпочитания се съчетават в един безкраен брой на пола / сексуалността комбинации (например хомосексуален човек предпочита секс с други от същия тяхната анатомична секс; бисексуални; транссексуален (например, анатомичен мъж самостоятелно идентифицира като жена, с тази интензивност варира от малко до много, както е посочено от различни предпочитания за повърхностен срещу хирургическа предефиниране; травестизъм (желанието да се държат и обличат както и хората от техния допълващ анатомичен пол (например, мъже удобни същество мъже, но които също искали да носят рокли). по този начин, всеки един от тези размери представляват поредица от предпочитаните идентичности и поведение. при липса на по-подходящ термин, населението като цяло често бучки заедно всички по-горе в категорията на "транссексуални", което някои хора ще са неуважителни и обидни . може би е необходимо неологизъм, термин, който се отнася по неутрален начин в различна комбинация от пола и сексуалността. "Sexgendity" може да е една възмож ност.

  Тъй като сте професионалист в областта, може ли да се предположи, че е фактор проучване за анализ на тези размери ще бъде доста интересен и ценен принос към литературата. Това със сигурност ще ни помогне, за да обсъдят по-точно на пола и сексуалността.

  За да добавите към сложността на тази дискусия трябва да се разглеждат също субективни разбирания за физически лица, в сравнение с нормативните разбирания. По този начин човек може да предпочетете секс с някой от същия тяхната анатомична секс, но не и в същото време да се идентифицират като хомосексуални. Поради това често се самоопределят sexgendity е различен от социално разбира (нормативно предписано) sexgendity. Например им са бразилски млади мъже, които се възприемат не като хомосексуалисти, а като хора, които се обличат като жени и които се радват на пасивен анален секс с мъже). В Северна Америка общество, тези млади мъже се възприемат като хомосексуалисти, а в действителност, вероятно ще се самоопределят като хомосексуалистите. Въпреки това, в Бразилия тези млади мъже до не се възприемат като хомосексуалисти, а единствено като хора, които обичат секс с други мъже и които приемат рокля и маниерите секси жените, но без да е най-малко желание да претърпяват промяна на пола.

  Твоите мисли?

  -Bill Тод-Mancillas (пенсиониран професор)

  • Е, има няколко ос, за което говориш ... хетеросексуалността за бисексуалността на хомосексуалността, Преобличане за автоеротична, хомосексуални, или за целите на социална идентичност и мъжки да двуполов за женска полова идентичност.

   Това се усложнява още повече от въпроса за това какво точно е хетеро / хомо сексуалност за някой, който е психически от различен пол от тялото си. И може би все още се усложнява още повече от тези, които се раждат физически intersexed. Например, това, което е "гей" за intersexed двуполов индивид? Някои от тези въпроси, да говоря с дълбоки проблеми в произволна черно и бяло начина, по който медицинската професия и правните доктрини често подхождат на пола и сексуалността.

   Ако аз трябваше да се поставят етикети, щях да съм мъжко към женски транссексуален, с особено изразена дисфория пол (въпреки че до голяма степен решен сега), аз нямам еротични асоциации с всякакъв пол от тип облекло. Не приемам теорията Бланчард "autogynephilia" сериозно изобщо. Моята сексуална ориентация (което считам за напълно отделени от моя полова идентичност) е бисексуален. Въпреки че може да е по-точно да се каже, че с опита на моя живот, аз се научих да се обърне повече внимание на чувстващи съзнанието на партньор, а не своята физическа форма.

   Но всяка произволна система за етикетиране в крайна сметка няма да успее да се опише по подходящ определени лица, които попадат в сиви зони между приетите дефиниции. Това е присъщо на акта за етикетиране и групиране ... който има за цел да "опрости", но където и да се опрости по категоризиране, можете замаже нюанс и диференциация. Например, ние казваме "сините" е цвят. Но какво, ако това е топло синьо, наистина по-скоро тюркоаз, с перлени нюанси на лавандула блясък, когато светлината се отразява от него? В науката, медицината, и правната сцена, обикновено това е само "синя". И така се получава третират по същия начин, както е тъмно морско синьо с, което е в действителност съвсем различна. Етикети и категоризации просто работят по този начин. Всъщност това е една от причините, ние по принцип са склонни да харесват расова стереотипи ... защото хората са склонни да смятаме, че е несправедливо, ако те се гледа като на вид човек, а не като физическо лице. И това е несправедливо към физически лица.

   За издаване на идентификационен самостоятелно срещу социалната идентификация, както може да бъде неточна. Нещо хората често не успяват да осъзнаят (включително и аз по едно време), е, че транссексуалните не фундаментално искат да са транссексуални, те просто искат тяхното физическо тяло, за да отговарят на техните психологически пол. Ако те може да го направи с магическа желание, това би било за предпочитане да харчите цяло състояние, трайно болезнени операции, които се занимават с бездушен общество и т.н. Един пример от моя собствен живот, на дефектен самоидентификация:

   Когато бях млад, бях наясно с възможността за "операции за смяна на пола" и аз бях много дълбоко се интересувам. Но аз бях чувал, че за да се получи нещо подобно, вие трябваше да отговарят на психолог и хирург, които трябва да бъдат диагностицирани като "транссексуален", преди те ще се представят подобно нещо.

   Идвайки от консервативно семейство в консервативна общност, терминът Транссексуален напомняли в съзнанието ми смътно чувство за нещо безвкусно и социално непокорен. Представях си нещо в пайети, и гирлянди и високи токчета, с пищна перука и твърде много грим, което смело публично изявление, много не блендиране в безпроблемно с обществото. А карикатурата, която не наистина въплъщават социалната представянето на другия пол изобщо. Аз не се самоопределят с "това", частично защото моите впечатления от него са били оформени от шок стойност телевизия, и отчасти поради консервативната възпитание. Така че аз не го направи самостоятелно идентифицира като транссексуален.

   Както и да е, моят млад ум, че транссексуалните бяха като нещо от скалистия шоуто ужасите, и аз не се видите по този начин най-малко. Аз просто исках да бъде "нормално момиче", или по-точно, да има женско тяло, както вече се чувствах психически женствена.

   Моят пол дисфория е много ясно изразен, тя често се чувства "задушава" и "лишаването от свобода". Промяна на физическата ми пола е въпрос на живот и смърт значение за мен. Така че, аз започнах проучване, обучение за психологията на тези "травестити". Обучение за да мога да се преструвам, че е транссексуален, така че те да ми позволи да се превърне в нормална момиче, за да мога да най-накрая "да бъда себе си". Тя не ме вземат много изследвания, за да открият иронията в моя план, и осъзнавам, че в действителност е учебник случай транссексуален а.

   Така че, моето мнение по всичко това, е, че самоидентификацията може да бъде повреден стандарт. От друга страна, разбира се, социално наложени идентификации и етикети могат да бъдат повредени или дори силно дискриминационни. На добър ден, етикетите са проблематични.

   За бразилските мъже, които се обличат като жени и акт женствена, за да има пасивен секс с други мъже, но не искат да променят пола си ... Можете да откриете, че поведението в почти всяка култура, а не само в Бразилия.

   Ако женската облекло и поведение е налице само когато лицето иска секс, а след това мисля, че щяхме да говорим за основно хомосексуалните процес на мислене. Сигурен съм, че има хора, които извършват много по същото поведение, които са по-фокусирани върху женската облекло и поведение, които, ако се приближи по еротичен начин, ще бъде процес травестит мисъл. И все пак други може да се обърнат към същото поведение от нагласата на получаване да бъдат себе си, в социална обстановка, а може би и желаят те винаги биха могли да бъдат по този начин вместо да се налага да се върне в "мъжки режим" по причини, за работа или на семейството. Тези, последно нещо, вероятно ще има процес на мислене най-вече въз основа на пола идентичност по отношение на това, което правят. Така че самата навън поведение е лош показател за мотивиране на мисловния процес зад него.

   Бих се въздържат от опитвайки се да се поставя етикет или категоризиране на бразилците, които се занимават с този проблем, защото това ми се струва много вероятно, че те не го подход с един и същ начин на мислене и мотивацията. Някои от тях вероятно дори имат смесени мотиви. И противно на описанието, те вероятно не всички се занимават с точно същото поведение.

 5. Чисто и просто хора! Бог ни е създал по негов образ, всеки един много специален мъж или жена. Ние трябва да се промени това, което Господ, прочее, направен. И ако трябва, нека Господ свалят всички ад на някой от вас, които правите !!! Какво, по дяволите, е нашият свят идва да ?? Идиоти ....

 6. статията ви е грешен TS и TG да близки до същото, но се различава Аз съм женен за транссексуални и аз съм ОК с това транссексуален е някой, който е започнал SRS, но не завърши още TG е някой, който иска да бъде противоположния пол но не е имал SRS, които е предприела години на изследвания и терапия, за да се разбере, че е причинена вследствие на хормонален дисбаланс и няколко различни въпроси, моля, направете изследване, което съм направил, преди да поставите това, което не го знаят е 7 години и аз все още не знам всичко.

 7. Добре, защото аз може и да се готви като плюс като електрически инструменти ме кара да транссексуални? Няма начин. Аз съм добре закръглени жена - това е всичко. Или, ако предпочитате, една жена, която пренебрегва традиционния очакваното поведение, че обществото се опитва да втълпявам в женски и просто прави това, което тя харесва. Аз съм просто един способен жена.

  Не ми открадне мощност от мен възлагане на някои неясна, недоказана терминология. I am not some androgynous, half woman/half man creature or someone who runs to one side of my brain and then back again all the time — All of Me Likes Power Tools And Cooking. I AM WOMAN HEAR ME ROAR.

See more about : ,