Разлика между Metamucil таблетки и Metamucil прах

Запекът остава един от най -разпространените здравословни проблеми. Докато повечето хора често тичат на домашно лечение, други трябва да приемат лекарства за облекчаване на запек. Metamucil е едно от най -често използваните лекарства за лечение на запек. Това прави изпражненията по -меки и следователно по -лесно преминаване чрез увеличаване на количеството течност в изпражненията. Той обаче се предлага в 2 форми, таблетки и прах. Каква е разликата между тези две форми?

Таблетки Metamucil

Това е Metamucil, наличен под формата на таблетки. Таблетната форма доставя разтворими фибри от около 1,8 g на порция. Смята се за лесен за използване вариант в сравнение с формата на прах. Ако се лекувате самостоятелно, се препоръчва да се придържате към рецептата в описанието на продукта. Също така се уверете, че поглъщате таблетката с вода или други течности. Моля, обърнете внимание, че лекарството започва да действа 1-3 дни.

Метамуцил на прах

Това е Metamucil под формата на прах. Той доставя разтворими фибри от около 2,4 g на порция. Потребителите се съветват да следват указанията на опаковката или да я приемат според препоръките на лекаря. Също така тази прахообразна форма се приема с пълна чаша вода. Може да се приема и с пълна чаша всякаква течност.

Ако приемате Metamucil под формата на прах, не вдишвайте праха, тъй като може да предизвика алергична реакция. Дозировката се основава на медицинско състояние, възраст и отговор на лечението.

Прилики между таблетки Metamucil и прах Metamucil

  • И двете са форми на Metamucil

Разлики между таблетки Metamucil и прах Metamucil

Наличност

Таблетките Metamucil се предлагат под формата на таблетки. От друга страна, Metamucil прах се предлага под формата на прах.

Съдържание на разтворими фибри

Таблетките Metamucil доставят разтворими фибри от около 1,8 g на порция. От друга страна, Metamucil Powder доставя разтворими фибри от около 2,4 g на порция.

Таблетки Metamucil и прах Metamucil: Сравнителна таблица

Обобщение на таблетките Metamucil срещу Metamucil прах

Докато таблетките Metamucil и прахът съдържат Metamucil, таблетките Metamucil се предлагат под формата на таблетки и доставят разтворими фибри от около 1,8 g на порция. От друга страна, прахът Metamucil се предлага под формата на прах и доставя разтворими фибри от около 2,4 g на порция.

Вижте повече за: ,