Разлики между Blackberry Playbook и HTC Flyer

Blackberry Playbook срещу HTC Flyer

Blackberry Playbook и HTC Flyer са два много сходни таблета на пръв поглед; и с право, тъй като и двамата споделят същия размер на екрана, разделителна способност и дори теглото са почти идентични. Но освен очевидните прилики, има и разлики. Най -голямата разлика между Blackberry Playbook и HTC Flyer е операционната система. Докато HTC отиде с популярната Android OS за Flyer, Blackberry отиде и разработи своя собствена, наречена Blackberry Tablet OS. Blackberry казва, че тяхната операционна система може да работи с приложения за Android, но това е само по -старите, предназначени за смартфони, а не за Honeycomb и по -късни версии.

Playbook изглежда има по -добър хардуер, тъй като използва двуядрен процесор. Процесорът на Flyer може да е по -висок, но допълнителното ядро ​​има огромна разлика. Тази разлика е очевидна, когато вземете предвид възможностите за видеозапис на двамата. Flyer може да управлява само 720p запис, докато Playbook може да записва 1080p видео запис с двете камери. И като говорим за камери, предната камера на Playbook има нехарактерно висока резолюция при 3MP. За разлика от това, Flyer има по-стандартна предна камера от 1,3 MP.

Що се отнася до съхранението, Playbook и Flyer се предлагат в различни възможности. Playbook се предлага в 16/32/64GB модели, докато Flyer се предлага само в 16/32GB модели. За да компенсира, Flyer има слот за microSD карта, който може да приема карти с памет до 32GB. Това ви дава възможност за разширяване и гъвкавост с вашите нужди за съхранение.

Най -важното нещо, което отличава Flyer от Playbook, както и всички други таблети, е Scribe. Тази функция използва специален стилус, който позволява на потребителя да пише и рисува на таблета. Не очаквайте функции на стилуса на професионално ниво, но Scribe ви позволява да пишете бележки, да подчертавате и дори да рисувате, както бихте направили с химикалка.

Резюме:

  1. Playbook използва собствената таблетна операционна система на Blackberry, докато Flyer използва Android.
  2. Playbook има двуядрен процесор, докато Flyer няма.
  3. Playbook може да записва 1080p видео, докато Flyer не.
  4. Playbook има предна камера с по-висока разделителна способност от Flyer.
  5. Flyer има слот за microSD карта, докато Playbook няма.
  6. Флаерът има функционалност на стилуса, докато Playbook няма.

Вижте повече за: , ,