Разлика между Playbook 2.0 и Kindle Fire

Ако търсите евтино таблетно устройство, Playbook и Kindle Fire са две възможности, които вероятно сте срещали. Последният е проектиран да бъде на това ниво, докато първият страда от лоши продажби, водещи до драстично намаляване на цените. Сега Blackberry представя Playbook 2.0 с надеждата за по -добри резултати. Основната разлика между Playbook 2.0 и Kindle Fire е функционалността на телефона. Таблетите с огромните си 7 -инчови екрани не са предназначени да се поставят отстрани на главата на някого. Но Blackberry реши да включи тази възможност и повечето хора вероятно биха имали смисъл да използват Bluetooth слушалки, за да не изглеждат глупави.

Друга голяма разлика между Playbook 2.0 и Kindle Fire са техните функции за свързване. Playbook идва с всички камбани и свирки; WiFi, 3G, Bluetooth, GPS и дори не толкова утвърдената NFC. От друга страна, Kindle Fire има само WiFi; значително ограничава възможностите ви за свързване. 3G, GPS и NFC може да не са от решаващо значение, но Bluetooth е необходим за свързване с много Bluetooth аксесоари като слушалки, клавиатури и много други.

След това има камерата, друга основна характеристика на повечето таблети. Playbook 2.0 има както предна, така и задна камера с прилични резолюции и двете могат да записват 1080p видео. Kindle Fire няма камера, така че наистина не можете да го използвате за правене на снимки, видеоклипове или дори разговор с някого лице в лице в Skype. Това може да бъде прекъсване на сделките за много хора, тъй като е функция, която очакваме да очакваме от таблети и дори смартфони.

И накрая, Playbook 2.0 също има по -добри характеристики, що се отнася до капацитета на паметта. Playbook се предлага в два модела; 32GB модел и 64GB модел. От друга страна, Kindle Fire има само 8 GB място за съхранение. И когато смятате, че и двете устройства нямат слотове за карти с памет, достатъчното количество място за съхранение става много важно.

Playbook 2.0 печели Kindle Fire по отношение на грубите спецификации и списък с функции. Това, с което Kindle Fire се отличава, е цената. Ако можете да получите Playbook 2.0 близо до цената на Kindle Fire, това е по -добрата сделка.

Резюме:

Playbook 2.0 има възможност за гласови повиквания, докато Kindle Fire не

Playbook 2.0 има Bluetooth и NFC, докато Kindle Fire няма

Playbook 2.0 има камери, докато Kindle Fire няма

Playbook 2.0 идва с по -голям капацитет на паметта от Kindle Fire

Вижте повече за: , , ,