Разлика между Blackberry Playbook и Dell Streak 7

Blackberry Playbook и Dell Streak 7 са два много равномерно съвпадащи таблета. Те споделят много общи черти като размера на екраните си, процесорите, които използват, и дори са много близки по отношение на размера и теглото. Въпреки това все още има редица разлики между Blackberry Playbook и Dell Streak 7. Най -голямата сред тях е клетъчната свързаност. С помощта на мини-SIM можете да се свържете с интернет чрез 3G. Blackberry Playbook няма слот за SIM карта, така че не можете да използвате WiFi.

Друга разлика между Blackberry Playbook и Dell Streak 7 е в камерите им. Те двете спортни 5-мегапикселова задна камера камери, но само на Blackberry Playbook може да записва 1080p видео, а това е от двете камери. Dell Streak 7 е ограничена до максимална разделителна способност от 720p само на задната камера. Playbook също печели с 3 -мегапикселовата си предна камера в сравнение с 1,3 -мегапикселовата на Dell Streak 7. Но само Dell Streak 7 има LED светкавица, която може да бъде полезна, когато околната среда е тъмна.

И накрая, паметта е ключова област, в която двете устройства. Dell Streak има фиксиран капацитет от 16 GB, но също така включва слот за карта с памет, така че можете да разширите капацитета му, когато възникне необходимост. Dell Streak поддържа карти с памет micro SDHC с капацитет, който може да достигне 32 GB; така че можете да имате максимален капацитет от 48 GB по всяко време. Ако имате нужда от повече от това, можете да носите няколко карти с памет и да ги сменяте, когато имате нужда. От друга страна, Playbook няма слот за карта с памет и вие основно сте останали с това, с което сте започнали. Имате избор между 16GB, 32GB и 64GB модели. Трябва да избирате внимателно, за да отговаряте на вашите нужди и бюджет. Но разбира се, ако по -големият винаги е по -добър.

Резюме:

Playbook има клетъчна връзка, докато Playbook няма

Playbook има предна камера с по -висока разделителна способност от Dell Streak 7

Playbook може да записва 1080p видео, докато Dell Streak 7 може да записва само 720p

Dell Streak 7 има слот за карта с памет, докато Playbook няма

Вижте повече за: , , , ,