Разлика между Apple iPad 2 и Dell Streak 7

Apple iPad 2 срещу Dell Streak 7

Таблетите се превърнаха в новата мания и това е задължително за всички техници и модни дизайнери. Явният лидер на пазара на таблети е iPad 2 , но няма недостиг на предизвикатели, включително Streak 7 от Dell. Основната разлика между iPad 2 и Streak 7 е техният размер. IPad 2 е значително по-голям, с 9.7-инчов екран в сравнение със 7-инчовия екран на Streak 7. Тъй като екранът диктува общия размер на устройството, Streak 7 също е по-малък и много по-преносим от iPad 2.

Освен в размера, има и голяма разлика, когато става въпрос за операционната система. IPad 2 очевидно работи на операционната система iOS, докато Streak 7 използва Android, която изглежда е операционната система по избор за производителите на смартфони и таблети, които предизвикват доминирането на Apple. Единствената разлика между двете операционни системи, която повечето хора биха забелязали, е интерфейсът, който е въпрос на лични предпочитания.

Що се отнася до хардуера, има няколко основни разлики. Първият и най -важен е изключително затруднените камери на iPad 2. Докато Streak 7 има 5 -мегапикселова камера отзад, както повечето смартфони, iPad 2 има много малка 0,7 -мегапикселова камера. Камерата на iPad 2 е достатъчна само за заснемане на 720p видеоклипове, което Streak 7 също може да направи, но много липсва, когато става въпрос за заснемане на снимки. Вторичната камера на iPad 2 също има по -ниска разделителна способност, но е с много по -малко значение от основната камера.

Втората разлика в хардуера е с паметта. IPad 2 се предлага в различни версии с 16, 32 и 64 GB вградена памет. Трябва обаче да изберете разумно, тъй като не можете да надстроите паметта на iPad 2. От друга страна, Streak 7 има минимални 16 GB вградена памет, но слотът за карта с памет позволява използването на карта с памет с максимална памет капацитет 32GB.

Резюме:

IPad 2 е много по -голям от Streak 7. iPad 2 работи под iOS, докато Streak 7 работи под Android. Streak 7 има двуядрени процесори, докато iPad 2 няма. Streak 7 има по -добри камери от iPad 2. Streak 7 има по -малко памет от iPad 2, но е оборудван със слот за карта с памет.

Вижте повече за: ,