Разлика между Amazon Kindle Fire и Sony Tablet S

Amazon Kindle Fire срещу Sony Tablet S

Kindle на Amazon и Tablet S на Sony са два таблета, пуснати приблизително по едно и също време, като съответните им производители имат много малък опит в таблетите. Двамата бяха с много различни подходи, като Amazon се насочи към съкратения хардуер, докато Sony предпочете да отиде за по-пълнофункционален. Основната разлика между Kindle Fire и Tablet S е размерът. Kindle Fire има само 7 -инчов екран в сравнение с по -големия 9,4 -инчов екран на Tablet S. Но Kindle Fire има размер и тегло отстрани. Той е по -преносим, ​​тъй като можете да го поставите почти навсякъде и по -малко уморителен, ако го държите дори само с една ръка.

Amazon също реши, че камерите не са важни. По този начин в огъня на Kindle няма камери. Sony Tablet S, както и повечето други смартфони, има две камери; 5-мегапикселова задна камера, която може да записва 720p HD видео, и 0,3-мегапикселова предна камера за видео разговори. Повечето хора всъщност не използват камерите в таблети много, но ако това е една функция, без която не можете да живеете, тогава Kindle Fire вероятно не е за вас.

Що се отнася до свързаността, и двамата имат основна WiFi връзка и без клетъчна връзка. Но разликата между Kindle Fire и Tablet S е липсата на Bluetooth в Kindle Fire. Bluetooth връзката е добра за бързо прехвърляне на файлове от едно устройство на друго и за свързване с аксесоари като безжични клавиатури, слушалки, мишки и много други.

И накрая, има проблем с паметта. Таблетът S има достатъчно количества с модели, които разполагат с 16GB и 32GB вградена памет. И ако откриете, че липсва, тогава можете да поставите SD карта за до допълнителни 32 GB. Kindle Fire има много консервативни 8 GB памет. И няма слот за карта с памет, така че сте останали с тези 8 GB място за съхранение.

Резюме:

  1. Таблетът S е много по -тежък и по -голям от Kindle Fire
  2. Таблетът S има по -голям екран от Kindle Fire
  3. Таблетът S има две камери, докато Kindle Fire няма такава
  4. Таблетът S има Bluetooth, докато Kindle Fire няма
  5. Таблетът S има много повече памет от Kindle Fire

Вижте повече за: , , , ,