Разлика между Samsung Galaxy Tab 8.9 16GB и Galaxy Tab 8.9 32GB

Samsung Galaxy Tab 8.9 16GB срещу Galaxy Tab 8.9 32GB

Galaxy Tab на Samsung е може би най -голямата конкуренция на iPad на Apple. Тъй като iPad е приет пазарен лидер, Samsung е трудно да намери сладкото място, където хората намират правилната комбинация от размер, функции и цена. Galaxy Tab 8.9 е само един от трите варианта на размера, който включва също 7-инчов и 10,1-инчов вариант. С Galaxy Tab 8.9 има и 3 подварианта; 16GB, 32GB и 64GB. Основната разлика между вариантите с 16GB и 32GB е, разбира се, количеството вътрешна памет, която всеки има. Вариантът с 32 GB съдържа още 16 GB.

С допълнителния капацитет за съхранение обаче идват и допълнителните разходи. Въпреки че цените на Galaxy Tab варират в различните магазини и различни държави, разликата в цените на 16GB и 32GB Galaxy Tab 8.9 е около 100 долара. Така че, ако нямате нужда от допълнителен капацитет за съхранение, можете да се обръснете доста от цената на устройството. Също така няма нужда да се притеснявате за изчерпване на капацитета за съхранение, тъй като можете да инсталирате карта с памет microSD, за да увеличите капацитета си. Това е чудесно за тези, които вече притежават microSD карти, които се използват и в други устройства като MP3 плейъри и смартфони.

Освен добавената памет и цената, няма абсолютно никаква разлика между двете. Galaxy Tab 8.9 използва флаш памет, която е много малка и лека, така че няма допълнителна маса или тегло към устройството. Техниките в масовото производство също диктуват вариантите да бъдат направени като една група, за да се сведат до минимум разходите. В края просто се добавят различни капацитети на паметта; като по този начин определя продукта като 16GB модел или 32GB модел. Всичко останало е почти идентично. Те трябва да осигуряват същото ниво на изпълнение и да показват същото поведение; било то грешки, странности или каквото и да било.

Резюме:

1. Версията с 32 GB има повече вътрешна памет от версията с 16 GB. 2. Версията с 32 GB е около 100 долара по -скъпа от версията с 16 GB. 3. Всички други аспекти на двата са идентични.

2 коментара

  1. Страхувам се, че обновителят е напълно погрешен: НЕ МОЖЕТЕ да разширите паметта на Samsung Galxy 8.9 отвъд фабричното й ниво от 16GB или 32GB. Hoe дойде ли с такова диво предложение в ревюто си по -горе ?!

  2. купих си един. и проверих паметта. казаха, че има 1 г овен. но проверих 3 таб 8.9. всички имат само 700м. не разбирам истината.

Вижте повече за: