Разлика между Pokemon Red и Pokemon Blue

Pokemon Red срещу Pokemon Blue

Видео игрите станаха изключително популярни през последните петнадесет години. Повечето са създадени от японски програмисти, а две от водещите видео игри са издадени от Nintendo; поредицата от видео игри Марио и Покемон.

Pokemon е свиване на японската марка Pocket Monsters и се отнася до Nintendo Role Playing Game (RPG), създадена от Сатоши Таджири. За първи път беше пусната като игра за Game Boy, но сега се превърна във втория най -успешен франчайз, базиран на видео игри.

Видеоиграта включва определяне на играчи като треньори на Pokemon и получава три Pokemon за обучение с цел да се състезава с други Pokemon и Pokemon инструктори, за да стане Pokemon Master.

Това е поредица, която пуска игри по двойки, като всяка игра съдържа малки разлики. Подобрен римейк на оригиналната игра се пуска след няколко години от първоначалното й издаване. Той стартира с пускането на Pocket Monsters Red and Green през 1996 г. в Япония.

След това е направен подобрен римейк, Pokemon Red and Blue. Pokemon Red е първият от поредицата игри на Pokemon. Характеризира се с червения си оттенък и играта започва в град Палет, където играчът се среща с професор Оук, който предлага на играча три стартови покемона.

По този начин играта започва в Pokemon Blue; разликата се крие в героите. В Pokemon Blue е трудно да хванете Pokemon, така че играчът трябва да търгува с играчи на Pokemon Red. Някои покемони се развиват и стават по -мощни само чрез търговия.

Графиката и звуците на Pokemon Blue са по -напреднали, отколкото при Pokemon Red, защото са по -подобни на анимационните сериали. Той представя всичко по въздушен начин. Pokemon Red е по -достъпен за нови играчи и има най -основния сюжет с по -добра честота на кадрите.

Докато Pokemon Red има червен оттенък, Pokemon Blue има син оттенък, естествено. Pokemon Blue има много задоволителен модел на битка и проучване. Той предлага места, сгради и пейзажи с различни размери и шарки.

Резюме:

1. Pokemon Red е първият в покемон играта, докато Pokemon Blue е подобрен римейк на Pokemon Green. 2. Pokemon Red има червен оттенък, докато Pokemon Blue има син. 3. И двете игри започват на едно и също място, срещат се със същите герои и избират три стартови покемона. 4. Въпреки това, в Pokemon Blue е трудно да се хванат Pokemon, така че те трябва да се търгуват с играчите на Pokemon Red. 5. Pokemon Blue е по -подобен на анимационния сериал, който може да се види по телевизията, докато Pokemon Red не е. 6. Pokemon Blue има по -усъвършенствана графика, която предлага изглед отгоре на героите на играта, докато Pokemon Red има по -добра честота на кадрите. 7. Докато Pokemon Red има най -основния сюжет, Pokemon Blue има по -сложен, предоставящ на играчите модел на битка и проучване, който е удовлетворяващ.

1 коментар

  1. Червеният покемон винаги е бил моят играч. Малко съм предубеден, тъй като това беше първата игра, която бях играл в покемон серията. Но ми харесва как покемон синьото беше по -задълбочено за историята.

Вижте повече за: