Разлика между Canon Vixia и Canon Legria

canon_vixia Canon Vixia срещуCanon Legria

Дългата история на Canon с оптичен блясък, превъзходна обработка на изображения, отлична производителност и иновации във всички видове камери, по -специално фотографски и телевизионни камери за излъчване, си спечели репутацията на една от най -лесно разпознаваемите марки в сферата на фотографията и обработката на изображения . От техния дълъг списък с качествени продукти излизат най -новите видеокамери с висока разделителна способност - Vixia HF10 и Legria HFS11.

Сравнение

Видеокамерата с двойна флаш памет Vixia HF10 сега е още по -лека и по -компактна от всяка друга видеокамера. Vixia предлага формат за запис с разширен видео кодек с висока разделителна способност (AVCHD) с максимална лекота, да не говорим за различните и многобройни предимства на флаш паметта. Светкавицата се използва в някои от най -добрите електронни джаджи, като най -новите лаптопи, както и в настолни компютри, КПК, мобилни телефони и музикални плейъри. Двойната флаш памет на Canon е знак за качество и една от най -добрите в света. Той позволява запис както на 16GB вътрешна памет на Vixia, така и на отделяща се SDHC карта; създаване на гъвкавост при прехвърляне на файлове и използване на функцията за възпроизвеждане, както и създаване на допълнително място за съхранение.

В допълнение към превъзходната си производителност, Vixia HF10 на Canon е снабден с множество други изключителни функции, включително пълен 3,3-мегапикселов HD CMOS сензор и усъвършенстван процесор за изображения, незабавен автофокус, 2,7-инчов многоъгълен екран, 12-кратна висока разделителна способност обектив с увеличение и много други; които правят тази притурка типично Canon и несравнима по качество. По -специално, неговата лекота за свързване с компютър, точността, живите цветове и превъзходното качество на изображението го правят предпочитан сред купувачите на видеокамери. От друга страна, той няма много добър живот на батерията, блокиране на вятъра и качество на звука, както и счита, че светлината се снима.

В същата гама качествени видеокамери от Canon е Legria HFS11, който е наследник на Legria HFS10. Това също беше една от най -добре приетите видеокамери с висока разделителна способност, макар и малко скъпа по онова време. HFS11 очевидно наследява всички функции на предшественика си, но, както бихте очаквали, е пълен с набор от подобрени функции. По -специално, HFS11 може да се похвали с превъзходно заснемане при ниска осветеност и подобрения динамичен оптичен стабилизатор на изображението, който на практика елиминира всички трептения по време на снимане, правейки заснемането при ходене много възможно. Той идва с 64 GB флаш устройство, което позволява до два часа видеозаписи в HD и като Vixia е съвместимо с SDHC карти. Други функции включват 8 -мегапикселово изображение (неподвижно), различни автоматизирани контроли, както и ръчни контроли.

Резюме: Legria превъзхожда снимането при слаба светлина, докато Vixia се представя слабо в тази област. Legria има подобрена възможност за динамичен оптичен стабилизатор на изображението, позволяваща снимане в нестабилни условия, докато Vixia не поддържа такава функция.

Вижте повече за: , , ,