Разлика между Sony Cybershot S Series и W серията

фотоапарати Sony Cybershot са много популярен избор за повечето потребители. Това, което повечето хора не знаят е, че има различни линии план на Cybershot камери, които са подходящи за различните хора. Два от тези линии са серия S и W Series, означена с буквата преди номера на модела; като модели S3000 и W300. Основната разлика между Серия и W серията S е този сегмент от пазара, те са предназначени за. В серия S е приноса за входно ниво, която има най-евтината цена, но и носил важното когато става въпрос за възможности. От друга страна, серия W може да бъде малко по-скъп, но можете да получите по-много функции в замяна.

За начало, W серията фотоапарати са склонни да имат по-високи сензори разделителна способност от S серията фотоапарати. Това е вярно за модели, които излязоха по едно и също време и все още може да е вярно, дори и ако камерата W Series е по-стара от месеца или една година, с изключение на фотоапарата S Series. Разбира се, това най-вероятно няма да издържи, ако се сравняват с S Series камера освободени тази година, за да камера серия W от 2005 година.

Друга разлика между S Series и W серията фотоапарати е в способността им оптично увеличение. S серията фотоапарати имат типични оптично увеличение възможности на 3X или 4X. Въпреки че някои от по-старите фотоапарати W серията също имат 4x оптично мащабиране, толкова по-новите такива имат 5X или по-висока; някои модели дори имат възможност оптично увеличение 10Х.

След това, не е в списъка на функции, които можете да получите в камерите на W серията, а не в камерите на S серията. Функции като панорамни снимки, където можете да се тиган камерата и тя автоматично ще се няколко снимки и ги сплайс заедно, за да се създаде една много широка изображение. HD видео запис, която се намира само на W серията фотоапарати. S серията фотоапарати могат също да се клипове, но само до по-ниски резолюции.

Изборът между S Series и W серията фотоапарати е всичко надолу, за да си бюджет. Камерите на S серията са добри, но трябва да получи серия W камера, ако можете да си го позволят.

Резюме:

В серия S е линията за входно ниво, докато серията W е по-висок клас предлагане

Камерите на W серията са склонни да имат по-високи сензори разделителна способност от камерите на S Series

Камерите на W серията са склонни да имат по-добро увеличение от камерите на S Series

Камерите на W серията са склонни да имат по-добри характеристики от S серията фотоапарати

Вижте още за: , ,