Разлика между NHL 10 и NHL 11

NHL 10 и NHL 11

В света на видеоигрите нивото на шума и лудостта се покачва до все по -високи височини всяка година, когато излиза най -новата версия на определена игра. За щастие или за съжаление, светът, в който живеем, се е развил от дните, когато спортът на открито беше най -приятният; и играта на игри на PlayStation или Xbox е новата тенденция. Производителите на игрите не оставят камък на крак, когато става въпрос за поддържане на интереса на целевата аудитория към съответните им игри. По -нова версия всяка година, с актуализации за всички екипни отбори, стадиони и т.н., и подобрена графика и геймплей гарантира, че хората в крайна сметка ще преминат към най -новата версия, без значение колко им харесва предишната. Когато говорим за NHL 10 и NHL 11, които са много популярни, всъщност имаме предвид две версии на Националната хокейна лига, които идват като видео игри. В НХЛ серия е разработена от всички толкова известни, EA Games и публикувана от EA Sports.

NHL 10 е 19 -ият мач от серията NHL. Той дебютира на Fest'09, в тридневен фестивал, който отпразнува хокейния спорт, както и Лос Анджелис Кингс. Той се проведе от 28 до 30 август в Лос Анджелис. NHL 10 беше първата игра от серията NHL, която не беше пусната на компютър. Освен това той беше пуснат на PlayStation 3, а не на PlayStation 2; първият мач на NHL след NHL 2000 го направи. По -късно, когато NHL 11 беше пусната, геймърите преминаха към по -новата версия и като последен тласък за преместване на всеки възможен геймър към по -новата версия, всички онлайн услуги за NHL 10 бяха прекратени в сила от 1 октомври 2011 г.

NHL 11 беше пуснат в чест на двадесетата годишнина от тази поредица. Тази игра също имаше същите продуценти и издатели като NHL 10. Въпреки това беше пусната в Северна Америка на 7 септември 2010 г. Всички останали региони трябваше да получат играта в рамките на следващите две седмици. Най -голямата промяна в NHL 11, според продуцента Шон Рамджагсинг, е двигател на играта, който се основава на принципите на физиката. Това замени старата система, която се основаваше на анимация. Промяната беше огромен скок в правенето на видеоиграта много реалистична; например движението на играчите в игрите, продиктувано от законите на физиката, означаваше, че те не могат да правят резки завои при високи скорости и за да направят точни завои, първо трябва да забавят темпото. Освен това имаше и други промени, които включват счупване на хокейни тояги и т.н. Този ефект, заедно с много други, допринесе много за правенето на играта все по -реалистична.

NHL 11 беше приет от геймърите с огромна наслада. Разликата между NHL 10 и NHL 11 беше по -голяма, отколкото между всякакви две поредни мачове от NHL в поредицата. Последният беше направил страхотен ход към превръщането си в цялостна и по -реалистична видео игра. Както всички останали, с наближаването на края на годината, беше направен опит да се популяризира по -новата версия на NHL и до 11 януари 2013 г. всички онлайн услуги на NHL 11 бяха прекратени.

Според отзивите на геймърите, геймърите, които току -що са играли тази игра за развлекателни цели, не са приели промените положително; счупените пръчки например не бяха нищо друго освен неудобство за тях. Те продължиха да хвалят и играят NHL 10. Феновете на хокея като спорт обаче оцениха промените и факта, че видеоиграта го направи по -скоро като мач в реалния живот!

Резюме

1. NHL 10 е 19 -та игра от серията NHL; НХЛ 11 на двадесетия, отбеляза двадесетата годишнина.

2. NHL 10 дебютира на Fest'09, 2009, в тридневен фестивал, който отпразнува хокейния спорт в Ел Ей; NHL 11 излезе в Северна Америка на 7 септември 2010 г.

3. Най -голямата промяна в NHL 11 е игрален двигател, който се основава на принципите на физиката и замества анимацията на NHL 10 и предишните версии; направи геймплея по -реалистичен.

4. Геймърите, които току -що са играли тази игра за развлекателни цели, не приеха промените положително; счупените пръчки например им пречеха-продължиха да хвалят и играят NHL 10; феновете на хокея като спорт обаче оцениха промените и факта, че видеоиграта го направи по -скоро като мач в реалния живот.

Вижте повече за: , , ,