Разлика между Kindle и Kindle Paperwhite

Трябва ли да се получи основната Kindle или Kindle Paperwhite обновен? Нищо чудно, четци на електронни книги са прищявка тези дни и защо не! Не само те правят за едно приятно изживяване четене, но и са достатъчно портативен да се носи с лекота. Не беше допреди няколко години, когато силата на една книга е всичко, запаля пое цялата дигиталното пространство, кондензация цялата си библиотека в едно устройство. Kindle е определено предефинира книга четене с неговата красива кръг читатели на електронни книги. В тази статия, ние сравняваме двете световни най-популярните четци на електронни книги - запаля и Kindle Paperwhite.

Разлика между Kindle и Kindle Paperwhite

Какво е Kindle?

Основната Kindle е несъмнено най-ефективния и най-евтин сред линията Kindle, което го прави продукт невероятна стойност. Като всеки Kindle устройство, той поддържа собствен Семеен Библиотека на Амазонка, която ви позволява да споделяте вашите книги и друго цифрово съдържание с други членове на Amazon на домакинствата. Библиотеката предоставя достъп до хиляди разумни цени на книги и списания. Той разполага с приличен 6-инчов E Ink Pearl дисплей с 167 точки на инч, което не боли за качество за четене, но той не притежава осветен дисплей, който поставя запаля при малко по-неблагоприятно положение, когато се състезавате срещу Paperwhite. Той идва с вграден Wi-Fi, но му липсва подкрепата 3G, но като се има предвид цената, това е голяма сделка.

Какво е Kindle Paperwhite?

В Paperwhite също така идва с 6-инчов екран, но с осветен дисплей, което го прави да изглежда точно като на повърхността на една книга. Екранът е по-остър с 300 точки на инч и дисплей с висока резолюция, определено е огромна надстройка, която осигурява по-ясен текст с по-ярки бели и дълбоки нюанси на черното. Не е отблясъци от слънчевата светлина, което прави за по-добро четене опит. Тя се чете като книга, която в действителност не боли очите си, дори когато е тъмно. Можете да прочетете без усилие в продължение на часове, без да наранява очите си, без значение на условията на осветеност. В допълнение, той също идва с 3G опция, която ви позволява да останат свързани, без да се притеснявате за намиране на мрежа Wi-Fi-.

Разлика между Kindle и Kindle Paperwhite

Четене Опит в Kindle и Kindle Paperwhite

- Kindle се има 6-инчов дисплей, без осветление и докато на екрана е остър достатъчно за приличен опит четене, контраста не е толкова добър, колкото Paperwhite, което, от друга страна, има висока разделителна способност на екрана и по-ясна дисплей, което го прави идеален за четене в почти всяко състояние, осветление. В допълнение, няма отблясъци от слънчевата светлина за по-добро четене в Paperwhite.

Посочете на Kindle и Kindle Paperwhite

- Основният Kindle е малък, лек и издръжлив с една и съща 6-инчов E Ink Pearl дисплей като Paperwhite което го прави лесно да се сдобият с една ръка, както и че няма отблясъци на слънцето. Това е почти идентичен с неговия наследник; обаче, Paperwhite има много по-рязко екран с 300 PPI (пиксела на инч) срещу 167 точки на инч на Kindle е. Макар че и двете функция 6-инчов дисплей, контрастът е много по-добре в Paperwhite и дисплея на отчетливи прави за по-добро четене опит.

Свързване в Kindle и Kindle Paperwhite

- Основният Kindle идва с вграден Wi-Fi, която позволява да се свържете с интернет, така че можете да актуализирате вашите книги и вътрешна памет е достатъчно, за да съхранявате хиляди книги. В Paperwhite, от друга страна, се предлага в двата Wi-Fi и 3G възможности, които Ви дава възможност да си купите любимата си чете от всяка точка на света, без да се налага да търсят Wi-Fi мрежа. В 3G вариант струва малко повече все пак.

Преносимост на Kindle и Kindle Paperwhite

- Основната запали (6.5 "х 4.5" х 0.34 ") е сравнително по-малък от Paperwhite, което го прави извършване лесно. Можете лесно да се промъкнат на Kindle в раницата си, без много износване. Това е изключително портативен и лек. В Paperwhite (6.7 "х 4.6" х 0.36 ") е еднакво преносим, ​​но няколко сантиметра по-голям от запали.

Разходите за Kindle и Kindle Paperwhite

- Основният Kindle е най-евтиният в линията Kindle и ако искате приличен четец за електронни книги за вашето ежедневно чете без да се счупи много по ваш пословичен банка, това е то. Това е много за вашите пари и продукт невероятна стойност. В Paperwhite, от друга страна, дали плащат мускулест цена за допълнителни функции, като по-добра работа при четене и дисплей-отчетлив. Цената е може би единственото нещо, което поставя Paperwhite по малко недостатък.

Kindle срещу Kindle Paperwhite: Сравнение на таблицата

възбуждам се Kindle Paperwhite
Той разполага с 6-инчов E Ink Pearl дисплей, без вградено осветление. Контрастът в не толкова добър, достатъчно. Той разполага с 6-инчов дисплей с висока резолюция, с осветление за показване отчетливи и по-добра работа при четене при всякакви условия на осветление.
Тя е с плътност на пикселите от 167 точки на инч, което го прави един достоен за четене. Тя е с плътност на пикселите от 300 точки на инч, което прави бялото по-ярка и по-дълбоко черните.
Тя се предлага в само Wi-Fi опция. Тя се предлага в двата варианта Wi-Fi и 3G.
Това е по-лек и портативен от Paperwhite. Тя лесно се побира в джоба ви или се плъзга в раницата си. Това е малко по-голям от Kindle, но е също толкова преносим.
Батерията е достатъчно, за да се видим пак седмици на използване и вътрешна памет е 4GB, което е достатъчно, за да съхранявате вашите книги Ал. Животът на батерията е малко по-добре в Paperwhite, който се намира на около 8 седмици с безжичен изключен.
Това е продукт невероятна стойност, без голяма част от звънци и свирки. Това е малко скъп, което поставя Paperwhite в неравностойно положение по линията Kindle.

Обобщение на Kindle и Kindle Paperwhite

Основната разлика между Kindle Paperwhite и е осветен дисплей. В Paperwhite разполага с висока разделителна способност, по-ясен дисплей, който изглежда точно като на повърхността на една книга. Текстът на отчетливи прави за по-добра работа при четене, което означава, че можете да прочетете в изключително слаба светлина условия или на тъмно, без да наранява очите ви. С 300 точки на инч, на Paperwhite има по-добър контраст от основната Kindle, което прави бялото изглежда по-ярка и по-дълбоко черните. Е, допълнителните функции идват на цена, което прави Paperwhite е малко скъпо сделка.

Вижте още за: ,