Разлика между iPad и PSP Go

iPad срещу PSP Go

Ако решавате дали да вземете iPad или PSP Go, трябва да се запитате какво наистина искате от устройството. IPad е обозначен като мултимедийно устройство, тъй като е жак за всякакви сделки. Той може да направи почти всичко, което искате, доста добре. От друга страна, PSP GO е игрално устройство, основният му фокус е играта, но има и други функции като възможност за възпроизвеждане на видео и музика. IPad също има много игри, но не е толкова добър, колкото PSP Go игрите.

Едно от основните предимства на iPad е неговият капацитивен интерфейс със сензорен екран, който елиминира необходимостта от клавиатура и повечето други бутони. IPad има само един бутон за начало, точно като iPhone. Това наистина не е приемливо, когато става въпрос за игрови устройства, тъй като е напълно възможно да натиснете твърде силно в разгара на момента и да повредите екрана. PSPS Go, точно както повечето игрални устройства, има специални бутони, които са здрави, за да издържат хиляди часове игри. Той също така осигурява тактилна обратна връзка, така че геймърите могат лесно да разберат дали бутонът действително е натиснат или не.

Друга ключова разлика между двете е техният размер. IPad е много по -голям от PSP Go, тъй като е доста трудно да сърфирате в интернет на такъв малък екран като този на PSP Go. Въпреки че има своите недостатъци, това, че е малък, има и своите предимства. Той е по -преносим и въпреки че е по -обемист от повечето телефони, все пак може да се побере в джоба. Това позволява на PSP Go да функционира като музикален плейър, дори когато сте в движение.

И накрая, и двете устройства са оборудвани с WiFi за онлайн връзки, но само iPad има версия, която е оборудвана с клетъчен модем. Използвайки клетъчната мрежа, iPad все още има достъп до интернет дори без WiFi гореща точка в обхвата.

Резюме: 1. iPad е мултимедийно устройство, докато PSP Go е игрално устройство 2. iPad има дисплей със сензорен екран, докато PSP Go няма 3. iPad няма много бутони, докато PSP Go 4 IPad е доста голям, докато PSP е много малък 5. iPad има 3G версия, докато PSP няма

Apple iPad (първо поколение) MB292LL/A таблет (16GB, Wifi)

Вижте повече за: ,