Разлика между iPad и Bluetack

iPad срещу Bluetack

След пускането на iPad, той породи редица сравнения с други продукти. Въпреки че повечето са доста сериозни при изтъкването на предимства и недостатъци, има някои, които просто са предназначени да посмеят хората, като същевременно посочат по -сериозните недостатъци на устройството. Сравнението между iPad и Bluetack, или Blu-Tack, е едно от тези, които принадлежат към второто, а не към първото. IPad е мултимедийно устройство за таблет, което може да извършва повечето от обичайните дейности, които правите на лаптоп или компютър. От друга страна, за тези, които не знаят, bluetack всъщност е лепкава замазка, която обикновено се използва за залепване на хартия върху почти всяка повърхност; едно от многото приложения на bluetack. Както може би вече сте разбрали, двете са различни светове и нямат нищо общо помежду си.

Сравнението между iPad и bluetack е просто шега, която има за цел да осмива iPad. Основното изображение на шегата е контролен списък, който дава една точка на iPad и една точка на bluetack, което ги прави равни. Шегата е предназначена да се насочи към липсата на многозадачност в iPad. Многозадачността е способността да се изпълняват повече от едно приложение едновременно и да се превключва между тях, когато потребителят пожелае. Всички съвременни лични, дори лаптопи и таблети, имат възможност за многозадачност. Потребителите се възползват от многозадачността, за да правят други неща, докато чакат друга програма да завърши това, което прави.

IPad има модифициран тип мултитаскинг, при който само няколко вида приложения могат да се изпълняват едновременно. Другите приложения се поставят на пауза всеки път, когато преминете към други приложения и ще продължат да се изпълняват само след като се върнете към тях. Това беше направено, за да се подобри потребителското изживяване. Не са редки случаите, когато потребителите отварят твърде много приложения и причиняват затъмнение на компютъра . Това няма да се случи с iPad поради наложеното ограничение.

Резюме:

1. iPad е мултимедийно таблетно устройство, докато bluetack е лепило, което се предлага под формата на замазка

2. Сравнението между iPad и bluetack е шега

3. Bluetack има много приложения, докато iPad няма многозадачност

Apple iPad (първо поколение) MB292LL/A таблет (16GB, Wifi)

Вижте повече за: ,