Разлика между Elite и Slim

Елит срещу Slim

Видеоигрите са електронни игри, които се играят в електронни системи или платформи, като конзоли за видеоигри и персонални компютри. Това са или големи компютри, оборудвани с контролери за игри и клавиатури, или ръчни устройства.

Днес има много видове конзоли за компютърни игри. Една от най -популярните конзоли за компютърни игри днес е Xbox 360. Това е конзола за видеоигри, произведена от Microsoft Corporation, която е предназначена да се конкурира със Sony PlayStation 2.

Това е първата конзола за видеоигри, която има вградено твърдо устройство, което се използва за съхраняване и изтегляне на игри от Xbox Live. Освен да играе игри за Xbox, той може да възпроизвежда и DVD дискове и компактдискове и позволява на потребителите да споделят медии между компютър и Xbox 360. От първоначалното си пускане Xbox 360 е претърпял няколко промени в модела от Core към Pro или Premium, Elite, Arcade, Premium и след това към най -новия модел, Xbox 360 Slim, който е подобен на Xbox 360 Elite. Xbox 360 Elite има 120 GB твърд диск, който дава на потребителите повече от достатъчно място за запазване и съхраняване на игри и изтегляния. Той е на цена 299 долара и е по -скъп от всички предишни модели. Той съдържа три USB порта и има конзола, която се охлажда по -бързо.

За да се свържете с безжична мрежа, са необходими адаптери при използване на Elite, което е допълнителен разход. Когато използвате платформата Kinect, е необходимо да включите Elite във външен контакт. Той не разполага с чувствителни на допир бутони. Xbox 360 Slim, от друга страна, е по -малък, по -тънък и по -тих от Elite. Неговата дънна платка и електронна структура са проектирани да издържат на прекомерна топлина. Той е оборудван с пет USB порта и има 250 GB място за съхранение на твърдия диск. Той има вградени адаптери, които му позволяват лесно да се свързва с безжични мрежи, без да се налага да използва кабели и да използва платформата Kinect, без да се налага да използва външен източник на захранване. Подобно на Xbox 360 Elite, той също е на цена от $ 299. Резюме:

1. Xbox 360 Elite е по -стар модел, докато Xbox 360 Slim е най -новият модел. 2. Xbox 360 Slim е готов за Wi-Fi и позволява на потребителите да се свързват с интернет, без да използват кабели, докато Xbox 360 Elite се нуждае от адаптери, за да се свърже с безжична мрежа. 4. Elite има три USB порта, докато Slim има пет USB порта. 5. Капацитетът на твърдия диск на Elite е 120 GB, докато капацитетът на твърдия диск на Slim е 250 GB. 6. И двете са на цена от $ 299, но Slim е по -тънък, по -малък, по -тих и не се нуждае от външен източник на захранване, за да използва платформата Kinect като Elite. 7. Въпреки че Elite е проектиран да издържа на прегряване, електронната структура и дънната платка на Slim са проектирани с по -добри топлоустойчиви възможности.

Вижте повече за: