Разлика между Apple iPad и Pandigital Novel

Apple iPad срещу Pandigital Novel

Пандигиталният роман уж е четец на електронни книги, но аз t не споделя обичайните компоненти на четец на електронни книги. Вместо да използва дисплей с електронно мастило за по-малко натоварване на очите, Pandigital избра да използва LCD екран. Поради това Pandigital Novel има повече общо с Apple iPad от повечето електронни книги . За разлика от това, iPad е брандиран като мултимедийно устройство, като възможността за четене на електронни книги е една от неговите характеристики. Pandigital Novel може да се използва и за игра на игри, гледане на видеоклипове, слушане на музика и дори за сърфиране онлайн.

Най -очевидната разлика между двете е размерът. IPad е много по -голям от Pandigital Novel. Дори екранът на iPad е по -голям с почти 3 инча. Освен че са по -големи, дигитализаторите или компонентът, който прави екрана чувствителен на допир, са различни. Този на Pandigital Novel е резистивен, докато този на iPad е капацитивен. Това означава, че нямате възможности за мултитъч в романа, но го правите на iPad.

Едно от най -големите предимства на iPad е способността му да изпълнява множество приложения, вариращи от полезни до просто глупави. Приложенията могат да бъдат закупени от магазина за приложения на Apple, към който можете да се свържете, стига да имате достъп до интернет. Въпреки че Pandigital Novel работи с операционната система Android, той няма възможност за достъп до пазара на Android или какъвто и да е метод за инсталиране на други приложения. По същество сте ограничени до това, което вече имате в телефона си. Очаква се Pandigital да пусне актуализация, която предлага тази възможност.

Ако постоянно се движите или Wi-Fi горещите точки са рядкост, където живеете, можете да изберете модела iPad, който има 3G модем. Тя ви позволява да използвате мобилната мрежа, за да се свържете с интернет. Pandigital Novel няма версия, която да има 3G модем. Докато iPad се предлага в модели с 16GB или 32GB капацитет за съхранение, Pandigital Novel има само 1GB памет. Той разчита само на слот за карта с памет за съхранение, което означава, че закупуването на карта с памет е необходимо, ако искате да надхвърлите 1GB. IPad няма слот за карта с памет, така че не е възможно разширяване.

Резюме: 1. iPad е класифициран като мултимедийно устройство, докато Pandigital Novel е предимно четец на електронни книги с разширени функции 2. iPad е по-голям в сравнение с Pandigital Novel 3. Екранът на iPad е капацитивен, докато този на Pandigital Novel е резистивен 4. iPad има стотици хиляди приложения, докато Pandigital Novel няма нито едно 5. iPad има клетъчен модел, докато Pandigital Novel няма 6. iPad има повече вътрешна памет от Pandigital Novel, но няма памет слот за карта

Apple iPad 2 таблет

2 коментара

  1. Можете да инсталирате приложения от sdcard.

Вижте повече за: ,