Разлики между Uggs и Bearpaw

Uggs срещу Bearpaw

Когато говорите за ботуши, вероятно ще чуете много мнения и коментари за марката ботуши, които всеки човек би предпочел да използва ... и да носи. Някои хора са по -наясно с марката, повече от други, така че когато носят нещо, те се чувстват по -добре и се чувстват по -уверени поради това. В тази статия обаче ще говорим за две от най -често срещаните марки ботуши за обувки.

През зимния сезон ботушите са „в“ обувките. Не ги виждате само износени, когато излизате на открито, но дори и на закрито, когато времето е твърде студено и дори тези домашни дебели чорапи, които се продават, не биха свършили работа. Две от най -често срещаните марки, които се покровителстват от потребителите, са Uggs и Bearpaw. Отново, защото мнозина определено биха искали да знаят как се различават един от друг, за да помогнат при избора на подходящата марка и подходящите ботуши за закупуване.

Uggs е известна марка, която обещава овча кожа и руно във и върху обувките им. Това е нещо, което потребителите очакват от Uggs. Ето защо цената е толкова по -висока от Мечката лапа. Нещо повече, с Uggs очаквате мекота и лукс, докато носите всеки чифт. Вътрешната му част е подплатена с руно, което я прави особено удобна и плътна. Подплатата от руно намалява влагата през зимните месеци, като гарантира, че се поддържа топлината на тялото за лицето, което носи обувки Uggs. Uggs използват много видове материали, които варират от овча кожа, кожа и дори кожа от кенгуру.

Нека поговорим за Bearpaw. Тази марка е практичната марка, както някои хора биха я описали. Точно толкова популярен като Uggs, Bearpaw е друг производител на ботуши от овча кожа. Те всъщност са доста популярни, защото цените им са приятелски настроени към джоба на потребителите. За съжаление, макар че имаше много реклами за тази марка на нейните материали и доволни потребители, има и отрицателни критики относно това колко автентични производителите на Bearpaw казват, че техните материали и обувки наистина са.

Така че нека се опитаме да измислим основния въпрос на тази статия ... тоест да разграничим Uggs от Bearpaw. Цена. Това е най -голямата и основна разлика между Uggs и Bearpaw. Цените на Uggs определено са по -високи в сравнение с обувките Bearpaw. Комфорт. Хората, които са купили Bearpaw и след това са опитали Uggs, се кълнат в Uggs. Уютното усещане, прилягането и усещането ... определено ще знаете, че носите чифт Uggs. Издръжливост. Много потребители на Bearpaw, макар и доста доволни от цената, знаят, че те не издържат дълго. В края на краищата, когато сравните качеството на по-скъпи обувки с тези, които струват половината от цената си, определено ще знаете, че няма да издържи толкова дълго.

Това са първите три разлики между чифт Uggs към чифт обувки Bearpaw. Това обаче не означава, че няма прилики. Всъщност, ако погледнете двама души, носещи чифт ботуши, няма да можете да различите разликата. Не бихте могли да разберете кой носи чифт Uggs и кой носи чифт Bearpaws.

Говорейки за разликите между двете марки, мнозина със сигурност ще гарантират чифт Uggs. В края на краищата, с разликата си в цената в сравнение с чифт мечки, човек определено би могъл да каже, че е много по -удобен и толкова по -издръжлив. От друга страна, за практическите купувачи, стига целите да са постигнати, защо да плащате за по -висока цена?

16 коментара

 1. Притежавам и мечка лапа и uggs и моите uggs са използвали само 1 New England зима r убито износване тъй като мечите ми лапи са носени 3 New England зими и носени 100 пъти повече пуснати в пералня поне 5 пъти r все още перфектни и любимите ми r топъл и препечен и не ви придава този странен изкривен вид на краката

 2. Абсолютен боклук .... BearPaws са не само по -евтини от UGGS (аз съм от Австралия), но и с по -добри ръце, през последните 5 години притежавах два чифта ... точно два чифта BP. Uggs вече не струват нищо ... Не като старите времена!

 3. Току -що си купих чифт мечи лапи, защото бяха много удобни на краката ми и същия ден отидох и също опитах чифт угги, които бяха супер сладки, но не толкова уютни, колкото мечките и бяха още около 60 долара, затова казах не на уггите и вместо това си купи рокля с лудо момиче за лудо момиче хаха

 4. Този автор на това сравнение очевидно е пристрастен. Притежавах uggs и поради недоволството си мисля да отида в Bearpaws. Uggs са сериозно надценени без основателна причина. Опитах чифт Bearpaws и те прилягат много подобно на uggs.

 5. Уггите вече не са същите. Последната двойка, която видях, беше микрофибър * изкуствен велур * и реших да си запазя парите. Намерих ги при Дилард. Вместо това си купих Bear Paws. Имах 2 чифта Uggs, те едва оцеляха през зимите в Индиана и Чикаго. Моите мечки лапи се държат добре.

 6. Цената не се равнява на качеството.

 7. Обичам мечи лапи. Никой не е споменал най -забележимата разлика ... Bearpaws има много по -здрави подметки за лед и сняг, плюс че изглеждат доста устойчиви на сняг.

 8. Това е първият ми чифт ботуши с мечи лапи, абсолютно ги обичам, толкова са меки и удобни, че няма да купя нищо друго.

 9. Притежавам и Bear Paws, и Uggs ... и IMO, Uggs са превъзходни. Преди мислех обратното, но през последните години изглежда, че качеството на BP се е понижило ... и така или иначе никога не са били толкова меки като Uggs ... така че отсега нататък ще се придържам към Uggs, въпреки че са по -скъпи. О, и смятам, че и двете са равни по отношение на снега - стига да ги поливате/устойчиви на атмосферни влияния, можете да бъдете навън в снега колкото искате без никакви проблеми. Аз дори нося моята в мокър сняг, който е зацапан и малко дъждовен.

 10. Нека си признаем ... никой няма да запази същите ботуши за 5-10 години ... дори UGG независимо дали са износени или не. Така че на кой му пука, ако BearPaws не издържат толкова дълго ?! И двете марки изглеждат адски след една зима на постоянна употреба. Велурът не изглежда красив, след като е преминал през сняг и сол от пътищата. . Така че, ако купувате нови ботуши на всеки 1-2 години, цената на BearPaws го прави достъпна. Според мен всички велурени снежни ботуши изглеждат увиснали и износени. Те бързо оцветяват и избледняват от солта по улиците, дори ако се използват само за ходене по тротоари. Кожата, която е обработена и хидроизолирана, запазва формата и цвета си .. много по -добър избор. Единствената зимна обувка, която оправдава цена от 200 долара в моя бюджет за „средностатистически човек“. НО ... на всеки своя! Трябва да обичам Америка за всички наши избори !!!! ❤

  Но всеки си е свой !! Затова предполагам, че има толкова много марки. Всички имаме собствено мнение.

 11. Купих мечи лапи за три години за мен и дъщеря ми. Обичам ги, но последният чифт, който купих, шева се разкъса. Много разочарован, гаранционният отдел е ужасен, те няма да заменят или поправят. Не губете парите си

 12. Притежавам UGG и мечи лапи. Живея в Пенсилвания, моите UGG -и бяха разрушени след една зима. Определено предпочитам мечи лапи Имам 7 чифта мечи лапи. Мисля, че мечките са по -удобни и по -издръжливи. Аз лично никога повече няма да си купя друг чифт UGGs.

 13. Обичам меча лапа там повече стилист те имат повече разновидности те са по -евтини и си струва да издържат по -дълго uggs не си заслужават те нямат много много стилове не са толкова удобни и не траят дълго купуват мечи лапи си струва $ 90 и те бяха намалени с 40% отстъпка не може да се обзаложи това .. и много известни хора носят мечи лапи

 14. Получих два чифта мечи лапи за подарък миналата година. Много ги обичах поради комфорта и топлината, купих си още два чифта тази година и хватките на ботушите са страхотни.

 15. Имах един чифт Uggs и един чифт ботуши Bearpaw. Моите Uggs не издържаха; пръстът ми всъщност проби през велура, оставяйки дупка. Не е имало такъв проблем с ботушите Bearpaw, които са били носени приблизително еднакво време. Не забелязах по -малко комфорт с марката Bearpaws. За мен има смисъл да нося Bearpaws и да не се закача на марката Ugg.

 16. Имам чифт мечи лапи, които имам от години. Все още са добре. Мечешките лапи траят вечно. Грешат в мнението си за различията. Мисля, че ги имам от поне 10 години. Сега притежавам 4 чифта. Обичам ги.

Вижте повече за: , , , ,