Разлики между Skechers и Shape-ups

Skechers срещу Shape-ups

Всеки иска да остане във форма и във форма. Ходенето е един от най -добрите начини да го направите. Освен това има големи ползи за нашето здраве. Ако редовно ходите на ден, това е добра кардио тренировка. Това ще ви помогне да увеличите помпеното действие на сърцето си. Това ще позволи на кислорода да се доставя еднакво от всички части на тялото ни. Ако ходенето не ви е достатъчно, можете да правите сесии за джогинг или бягане всяка сутрин. Можете да обиколите парка и да бягате около два до три пъти. Това ще ви помогне да отслабнете. С джогинг можете да се потите много и да премахнете токсините от тялото си.

Ако сте здраве и тяло фитнес маниак, трябва да имате правилните ски маратонки. Един обикновен чифт обувки не е здравословен за краката ви. Ако тичате с такъв тип обувки, краката ви определено ще болят от упражнението. Не е здравословно за краката ви, но в началото изглежда здравословно за джоба ви. По-късно ще ви свършат парите, ако сте получили наранен крак от неподходящите си обувки. Чували ли сте някога за Skechers и Shape-ups? Надяваме се, че имате, тъй като те са добре одобрени по телевизията. Много флаери и реклами също са поставени по стените на улицата. Имената им също се нареждат на първо място в страниците на Google, ако търсите обувки.

Какво представляват Skechers и Shape-ups? Има ли разлики между Skechers и Shape-ups? Нека разберем.

Skechers е марка обувки с над 3000 стила обувки за деца, мъже и жени. Това е една от най -успешните компании в индустрията за обувки за лайфстайл заради своите първокласни служители и те правят обувки с изключително качество, които публиката ще хареса.

Има две категории обувки за Skechers: a. разделение на начина на живот и б. подразделение за изпълнение. В подразделението за начин на живот можете да изберете подходящите обувки, които могат да ви накарат да изглеждате страхотно в ежедневното си облекло. Skechers не е само за стила. Той също така е проектиран за комфорт на краката ви. Лайфстайл обувките на Skechers са изработени от мека платнена тъкан, която определено ще ви накара да изглеждате страхотно и да се чувствате щастливи. Обувките за разделение на производителността на Skechers включват GOrun, GOwalk и GObionic. Ако обичате да ходите и да бягате, закупете обувки от отдела за изпълнение на Skechers. GOrun, GOwalk и GObionic са идеални за вашите крака. С продуктите на Skechers те карат да тичаш бос. Обувките им са направени точно като втората кожа на краката ви.

Какви са тогава оформянията? Всъщност Skechers също има обувки Shape-ups. Skechers рекламира продукт, наречен Skechers 'Shape-ups. В тези обувки Skechers твърди, че когато използвате тези обувки, ще отслабнете, ще тонизирате мускулите си и ще насърчите добра стойка. Мнозина се примамват да купят този продукт, защото мнозина искат да отслабнат. И така, как работят Shape-ups? Според Skechers, техните Shape-ups са проектирани с люлееща се подметка, която изхвърля тялото на потребителя от равновесие. В резултат на това той ще принуди потребителя да използва повече от своята енергия с всяка отделна стъпка. Въпреки това бяха направени няколко дискусии относно твърденията на Скечърс. Мнозина купуват продукта, за да отслабнат бързо и не го намират за ефективен. Според главен научен служител това няма да работи, тъй като човешкото тяло има естествени, адаптивни способности.

Резюме:

  1. Skechers е една от водещите марки обувки.

  2. Shape-ups е продукт на Skechers.

  3. Обувките за живот и производителност на Skechers имат за цел да осигурят на своите носители удобни обувки.

Вижте повече за: , , , ,