Разлики между найлони и чорапогащи

Найлони срещу чорапогащи

Найлонките и чорапогащите отдавна са във война по отношение на избора на дамите какво да носят. Вярно е, че повечето дами нямат представа какви са точните цели на тези две, но все пак успяват да изберат коя да носят в определени случаи. Това е така, защото основната разлика на тези две бельо разчита на нивото на комфорт. За допълнителни съвети кога трябва да се носят, ето няколко съвета:

Кога трябва да носите чифт найлони?

Когато отивате на парти, имате нужда от бельо, което да върви добре с официални или луксозни дрехи. Затова ще трябва да носите найлони или чорапи. Това е така, защото найлоните са по -официални от чорапогащите. Това е аксесоар не само за да изглеждат краката ви добре, но и за да изглежда добре целия пакет от това, което носите. По този начин вие също трябва да можете да определите какъв цвят да носите като зависим от цвета на вашата рокля. Цветовете на найлоните варират от тен на кожата до черен. Винаги ще има разлика в тена на кожата на всяка дама, така че бъдете много внимателни при избора на найлоните, които най -добре съответстват на вашия.

В допълнение, найлоните могат да се носят на костюмирани партита. Носенето на костюм, който е палав или разкриващ, върви чудесно с найлоните. По -добре е да избягвате използването на найлони, когато времето е студено. Чифт найлони не ви стоплят толкова топло; но върви чудесно с официални рокли, поли и жилетки.

Следователно това просто показва, че найлоните са като чорапи, които са най -подходящи за подходящи или официални поводи.

Какво ще кажете за чифт чорапогащи?

Когато отделите време да забележите какво носят тийнейджърите в днешно време, може да осъзнаете, че те са склонни да обичат чорапогащи. Носят ги под къса пола или под рокля или шорти. Този стил е доста неформален, но им подхожда. Чорапогащи могат да се носят с такова облекло, но също така трябва да внимавате как смесвате и съчетавате дрехите си. Чорапогащите също имат различни цветове и дори шарки. Както може би сте забелязали, повечето дами носят чорапогащи, които имат шарки и дизайн, които да се съчетаят само с обикновена пола. Това е така, защото чорапогащите са нещо като панталон. Точно като панталоните, можете да ги носите с почти всичко.

Има само едно кардинално правило, с което трябва да внимавате при носенето на чорапогащи: трябва да носите широка риза като топ. Тесната риза и тесните панталони наистина не вървят добре заедно. Бихте изглеждали по -слаби, ако сте слаби, или демонстрирате мазнините си, ако сте някак наедряли.

Тези дни жените имат голямо разнообразие от избор какво да облекат всеки ден или за всеки повод. Това, което трябва да запомните, е винаги да обръщате допълнително внимание на комфорта си. Можете да носите някой от тези дрехи, стига да се чувствате комфортно.

Резюме:

  1. Найлоните са по -официални от чорапогащите. Те са аксесоар не само за да изглеждат краката ви добре, но и за да изглежда добре целия пакет от това, което носите. Цветовете на найлоните варират от тен на кожата до черен. Винаги ще има разлика в тена на кожата на всяка дама, така че бъдете много внимателни при избора на найлони, които съответстват на вашия.

  2. Чорапогащи могат да се носят в по -малко официални случаи. Можете да ги носите под къса пола или под рокля или шорти. Чорапогащите също имат различни цветове и дори шарки. Както може би сте забелязали, повечето дами носят чорапогащи, които имат шарки и дизайн, които да се съчетаят само с обикновена пола или риза.

Вижте повече за: , ,