Разлики между кристал и злато сребро

Кристал срещу злато сребро

Кристал, злато и сребро са някои от версиите на прочутата игра от приключенската серия Pokémon. Играта Pokémon Crystal е продължение на златните и сребърните игри Pokémon, точно както Pokémon Yellow е оригиналното Pokémon червено и синьо. „Покемон“ основно се отнася до поредица от различни „джобни чудовища“ с номер 150 за оригиналните игри, които играчът трябва да събира, насърчава и търгува. Уловката тук е да се превърнете в най -големия треньор по покемон в света. Така че играчът трябва да използва своите чудовища по време на битка с други треньори.

Версията Crystal е надстройка към ръчните златни и сребърни издания на играта Pokémon, очевидно с много функции за подобряване. По същество това все още е същата игра, но версията Crystal предлага най -доброто от класическото покемонско приключение за събиране и ходене на битка. Версията на Crystal е начело на списъка за най-добрите ролеви игри Game Boy Color.

Най -забележителната характеристика на версията на Crystal е треньорката, която може да се избира и има свои собствени анимации и опит. Това въведение е по -добър начин за еволюция на пола, позволявайки да се играе женски герой на име Крис. Нейното име Krys произхожда от името на играта Crystal.

Pokémon Gold и Silver наследи основния дизайн на червените, сините и жълтите игри и двете версии са абсолютно еднакви, с изключение на изображенията на героите в битка и героите, достъпни за улавяне в дивата природа, поддържайки дизайн на „търговска необходимост“. Същността на Pokémon е фактът , че играчите не водят свои собствени битки, а по -скоро техните пленени същества от дивата природа ще използват грубите бойни умения на играча. Златото и среброто имат точно 251 различни вида същества, от които да се улавят и тренират. Pokémon Crystal представя необичайно създание в Suicune, което трябва да бъде следващото поколение Pikachu. За разлика от златото и среброто, където легендарните кучета ще се разхождат, когато се събудят в мазето на изгорялата кула, Suicune в Crystal остава в битка и продължава да се бие. Също така ново в Crystal е бойната кула, движещи се учители и анимации. Въпреки това, един от недостатъците, които много намират при играта Crystal, е, че тя е твърде подобна на Gold и Silver.

Summary Crystal е продължение на златни и сребърни игри Pokémon. Кристал въведе еволюцията на пола в името на Крис, женски герой. Crystal представи уроци по движение и бойната кула, които липсват в злато и сребро. Crystal представи ново същество в Suicune, различно от легендарните кучета в злато и сребро.

Вижте повече за: ,