Разлика между костюми и блейзери

Костюми и блейзери

Лъжа е, че мъжете не са толкова суетни като жените. Всъщност мъжете са по -лоши от жените. И причината за това е егото. Мъжете стоят толкова време пред огледалото, колкото жените. Те също са много наясно с външния си вид, стила си и нахалството си. Ето защо, ако смятате, че отнема твърде много време и енергия на една жена да пазарува и да се облече, напразно грешите. Мъжете прекарват толкова време, за да губят външния си вид, както жените (особено мъжете в метрото); само че мъжете са по -конкретни и по -точни от жените (в повечето случаи).

Наблюдавайте кога вашият мъж е поканен на вечеря. Да. Случаи като този са полигон, за да разберете дали вашият мъж всъщност е по -лош от вас (въпреки че търсенето изглежда безсмислено). Но въпреки това ще видите как вашият мъж работи по начина, по който изглежда добре за предстоящо събитие, особено ако това означава толкова много за него. Щеше да решава какво да облече. Така че като добър партньор, това, което трябва да направите, е да му помогнете да вземе това яке, което би допълнило външния му вид или е изградено добре. Сега има само два вида якета за разглеждане и това са костюми и блейзери.

Можете да накарате мъжа си да носи блейзер само когато поводът не е толкова официален, колкото изглежда. Също така не е част от целия костюм (напр. С вратовръзка, панталон, тениска и обувки). Това е индивидуално мъжко облекло, носено по всяко време и навсякъде. Това е еднобортно, изработено от вълнено яке с пластмасови копчета, въпреки че може да бъде и с двойно гърди с версия на ahoy matey. Той има кръстосани джобове и е изработен от по -здрави материали в сравнение с костюмите и по -гладки материи в сравнение със спортното яке. Блейзърите са по -спонтанни, защото могат да се носят с дънки или къси панталони с всичко под него (може да е риза или гола кожа). Това е небрежно в известен смисъл и кара притежателя да изглежда абсолютно годен и независим. Блейзърите първоначално са били носени в училища, авиокомпании, клубове като яхтинг и гребане. Тези дни обаче популярността ескалира, че дори се носи на модни ревюта и събития, които не са свързани със събитията, свързани с гореспоменатите настройки. Корейците от мъжки пол са по-подходящи за блейзери, отколкото за якета, защото са изискани, млади, цветни и просто снабдени със стил.

Якетата с костюми, от друга страна, се носят по официални поводи или в корпоративни офиси. Помните ли Джеймс Бонд? Е, така изглежда костюмът. Там, където се установява, че блейзерите са спонтанни, костюмите се считат за надути. Може да се носи само с панталон, който има същата тъкан от коприна и фина вълна като костюма. Винаги е изработен от най -добрите материали. Ако го носите с дънки или друг панталон, който не е от същия плат като костюма, той губи своята изтънченост. Видът, който вашият мъж може да има, когато носи сако от костюм, зависи само от това как костюмът е бил кроен или създаден. Това би могло да го накара да изглежда удължен или здрав, или всъщност наистина годни.

В заключение, в гардероба на вашия мъж трябва да има разнообразие от блейзери и якета от костюми. Те са просто от съществено значение, тъй като да имате различни нюанси на сенките за очи на жените или различни цветове на клечките за устни, от които да избирате.

РЕЗЮМЕ:

1.

Блейзърите са спонтанни, докато костюмите са надути. 2.

Блейзърите се носят в случайни случаи, докато костюмите се носят само в официални условия. 3.

Блейзърите могат да се комбинират с всичко друго, докато костюмите могат да се носят само с панталони или панталони, изработени от същата тъкан като костюма.

1 коментар

  1. Предполагам, че жена е написала това ...

Вижте повече за: