Разлика между Heavy Cream и подсладени сметани

cream Heavy Cream срещу подсладени сметани

Heavy Cream е специален млечен продукт, който е направен от най-добре най-слой на мляко, която е богата на масло мазнини. Мазнината се обезмаслено от най-горната повърхност на мляко, преди да бъде подложен на хомогенизация. От друга страна, самият термин "сметана" или "бита сметана" се отнася за крем, който е подложен на непрекъснат процес на побой, докато тя стане пухкава и светлина. Сметана се получава с помощта на бъркалка или миксер.

Млякото, което не се хомогенизира, след период от време да започне да освобождава съдържанието на мазнини, които се издигат към повърхността. В случай на мащабно индустриално производство на този процес освобождаване на мазнини е акцентиран чрез въвеждане на центрофуги, наречени сепаратори. В бита сметана повече от 30% от съдържащия се мазнина се смесва с въздух. В резултат на това, че се получава колоид е почти два пъти първоначалния обем на крем, тъй като е заловен въздушни мехурчета настоящото сред мастните капчици.

Често тежки сметана допълнително се изсушава, за да форма сметана или мляко на прах, което прави износ за далечни страни много по-лесно. Extended разбиване причинява мастните капчици в колоиден разтвор, за да се държим заедно формиране масло, докато останалата част от течността ляво е масло млякото.

Тежка крем съдържа около 38-40% от мазнини докато бита сметана има само от 30 до 36% от съдържанието на мазнини.

Някои от най-разпространените начини на използване на тежки сметана са,

 • Той се използва за направата на масло
 • Сметана се приготвя от сметана през процес на тежка мустаците
 • Използва се при подготовката на заквасена сметана и сметана
 • Heavy Cream също се използва като обичайна съставка на подготовка на шоколадови изделия, сладолед , пудинги, крем карамел, както и различни видове сосове и супи, а не да се забрави сладкиши.

Бита сметана е по-често се използва като съставка гарниране или топинг за сладоледи и пай, като съставка за соса да отидете с десертни или кафе деликатеси. Друг много интересен качество на бита сметана е, че той е страхотен балсам . Така че, в случай че останете без крем за бръснене и нямат време да получи още един, винаги можете да използвате малко бита сметана от фризера и да получите хубава, гладко бръснене. Тя може също да бъде добър овлажнител за кожата суха. Бита сметана е и от време на време се използва като достоен заместител на заквасена сметана с малко лимонов сок добавя към него.

Обобщение упоменат: 1.Тежки Cream е специален млечен продукт, който е направен от най-добре най-слой на мляко, която е богата на нож мазнини. От друга страна, самият термин "сметана" или "бита сметана" се отнася до такъв крем, който е подложен на непрекъснат процес на побой, докато тя стане пухкава и светлина. 2.Heavy крем съдържа около 38-40% от мазнини докато бита сметана има само от 30 до 36% от съдържанието на мазнини. 3.Heavy крем се използва също и като обичайна съставка на подготовка на шоколадови изделия, сладолед, пудинги, крем карамел, както и различни видове сосове и супи, а не да се забрави сладкиши. Бита сметана е по-често се използва като съставка гарниране или топинг за сладоледи и пай, като съставка за соса да отидете с десертни или кафе деликатеси.

Последни публикации от Abishek ( виж всички )

5 коментара

 1. Какво прави един поглед в продължение на пазара, когато искат да покупка тежки сметана? Всичко, което съм запознат с вдигане е бита сметана.

  • В моя магазин за хранителни стоки имат контейнери за крем, които са етикетирани Heavy Cream и друг е подсладени сметани, и разбира се, лек крем.

 2. Мога ли да Заместете Heavey бита сметана с просто regualr бита сметана в рецепта бонбони? Аз случайно купих тежък вместо.

 3. Това е много лошо мнение, защото обърква писателя бита сметана с бита сметана. Хората обикновено знаят разликата между сметана и сметана. Това, което е объркващо е, когато отидете в магазина, има кутии с небита бита сметана, както и кутии с тежки сметана. Мисля, че те са еднакви или близки.

  • Съгласен съм с Джули. Много разочароващо да имам един въпрос толкова зле отговори.

Вижте още за: , ,