Разлика между Gibson Studio и Standard

Gibson Studio срещу Standard

Gibson Company произвежда различни разновидности китари с различни версии. Те произвеждат два вида китари, които са Gibson Studio и Gibson Standard. Тези два вида инструменти обаче се различават по характеристики и стил.

Gibson Standard се счита за флагманска китара на Gibson Company. Този инструмент обикновено се предпочита от китаристи, които изпълняват пред жива публика като концерти и битки; докато Gibson Studio е създадено за студийните музиканти, които обикновено свирят само сами, без публика около тях да ги гледа. Стандартът Gibson има приятен тон и напълно естетически характеристики, като издълбани кленови върхове и подвързване на врата. Студиото Gibson няма всички естетически характеристики и има тонални характеристики, които трябва да се поддържат.

Тонът на Gibson Studio и Gibson Standard са почти сходни, но не идентични поради издълбания кленов връх, който засяга стандарта Gibson. Двата модела на инструмента са доста свързани.

Що се отнася до цената на китарите Gibson, Gibson Studio е по -евтино от Gibson Standard. Студиото Gibson няма всички естетически характеристики, което прави цената на инструмента по -евтина за разлика от стандарта Gibson, който има пълните естетически характеристики, които го правят скъп. Въпреки че това не означава, че колкото по -евтин е инструментът, качеството му също е по -ниско.

Нуждите на китариста се определят от това кой модел инструмент за тях е по -добър избор. Понякога цената за тях не влияе върху интереса им към китарата поради нейното качество.

Въпреки това, за музиканти, които са загрижени за бюджета, те вероятно биха избрали Gibson Studio. Може да не изглежда толкова забележително като стандарта на Гибсън, но все пак звучи толкова добре, колкото другия и е много подобен на други инструменти с по -ниска цена. Качеството на китарите на Gibson не се променя и все още е високо.

Ако сте музикант и свирите на жива публика и сте доста загрижени за външния вид на вашия инструмент, тогава Gibson Standard е най -добрият избор. Стандартът на Гибсън е впечатляващ и допринася за по -добра китара за музиканти.

Резюме:

1. Gibson произвежда различни видове китари, като Gibson Standard и Gibson Studio. 2. Gibson Standard е водещата китара на Gibson Company, докато Gibson Studio е за студийни музиканти. 3. Стандартът Gibson има пълни естетически характеристики, докато Gibson Studio има непълни естетически характеристики. 4. Стандартът Gibson има приятен тон, докато тонът на Gibson Studio трябва да се поддържа. 5. Gibson Studio и Gibson Standard имат различни тонове поради начина, по който са направени. 6. Gibson Standard има всички естетически характеристики, които го правят скъп, докато Gibson Studio има по -малко функции, които го правят много по -евтин. 7. Цената на китарите на Gibson не влияе на качеството и звука. 8. Нуждите на китариста се определят чрез техния избор, който най -добре им подхожда . 9. Музикантите, които са загрижени за бюджета си, предпочитат Gibson Studio, докато китаристите, които изпълняват на живо, предпочитат Gibson Standard. 10. Gibson Standard е забележително впечатляващ и добавя към по -добър сценичен външен вид за разлика от Gibson Studio.

Вижте повече за: