Разлика между EMU Stingers и Bronte

EMU Stingers срещу Bronte

Обувките не само предпазват краката от вреди от околната среда и други фактори, но също така се носят за мода и подобряване. Няма човек, който да излезе от дома си, без да носи някакви обувки. Има много видове обувки, които се носят от повечето хора. Те са изработени от различни материали, като например; плат, кожа, пластмаса, гума, дърво, юта и метал. Те също се предлагат в различни стилове, цветове и дизайн. Най -често използваните обувки са чорапи, чехли, сандали, обувки и ботуши. Ботушите покриват не само стъпалото, но и глезена и могат да се простират до коляното и ханша. Ботушите, предназначени за използване във вода, сняг или кал, са изработени от кожа, платно или гума. Ботушите, които се носят за мода, са изработени от различни материали, които включват; кожа, каучук, дърво и животинска коса или кожа като алигатор, крава, бивол, коза, кенгуру, гущер, змия, крокодил, щраус, акула, скат и овце.

В Австралия EMU е един от водещите производители на ботуши, изработени от кожа и коса или вълна от овце. Ботушите на компанията са добре познати по целия свят и се носят от известни личности. Два от най -популярните му дизайни са EMU Stinger и EMU Bronte. EMU Stinger е изработен от овча кожа и е много удобен за носене, поддържайки краката топли през зимата и хладни през лятото. Освен комфорта, който предлага на потребителите, EMU Stinger е много модерен и е с най -високо качество. Изработена е от плътна овча кожа отвътре навън, така че е по -издръжлива и удобна, макар и малко по -скъпа от другите стилове, които са направени с други материали, като например велур отвън. EMU Bronte, от друга страна, е изработена от мериносова вълна и се предлага в три стила и няколко цвята. Освен комфорта, който предлага, той премахва 70% влага от краката, оставяйки ги свежи и сухи. Той също е малко по -евтин от Stinger. Повечето EMU ботуши са предназначени за комфорт и за поддържане на краката сухи и топли през зимата и сухи и хладни през лятото, дори ако потребителят не използва чорапи. Който и стил да изберете, вие сте сигурни в добро качество и комфорт. Резюме:

1. EMU Stinger е австралийски чифт ботуши, изработени от плътна овча кожа, докато EMU Bronte е австралийски чифт ботуши, изработени от овча вълна Merino. 2. EMU Stinger е по -скъп, докато EMU Bronte е по -евтин. 3. EMU Stinger е направен от овча кожа отвътре навън, докато EMU Bronte е изработен от други материали. 4. И двете EMU Stinger и EMU Bronte ботушите са проектирани за максимален комфорт и сухота; поддържане на краката сухи и топли през зимата и сухи и хладни през лятото. 5. И двете са водоустойчиви и модерни.

Вижте повече за: