Разлика между Chi и Ultra Chi

Чи срещу Ултра Чи

Когато човек прочете думата „чи“, първото нещо, което идва на ум, е „енергийната форма“, но тук говорим за ютии за коса Chi и Ultra Chi. Тези продукти за коса се използват за изправяне на косата и се наричат ​​още ютии.

Ютии за плоско дърво Chi Flat Iron Company е създадена през 2002 г. Тя е онлайн компания и продава плоски ютии онлайн. Клиентите им присъстват по целия свят, а използваните ютии са с професионално качество. Тази компания предоставя онлайн отстъпки, понякога до 60 процента, а доставката е безплатна. Ютиите Chi са налични в много модели. Цената варира от $ 160 до $ 270. На пазара има почти 26 модела. Някои от моделите, налични на пазара, са:

Оригинално плоско желязо Chi. Чи плоско желязо. Плоско желязо Turbo Chi; те присъстват в различни цветове. Племенни ютии за зебра Chi; те също се предлагат в цветове като бяло, розово, лилаво и синьо. Dazzle Chi плоско желязо, розово и синьо са честите фаворити. Camo колекция, която предлага синьо-зелени и розови цветове. Разширена технология Chi Auto Digital. Чи нано цифрова плоска ютия с 3 бутона.

Има много повече модели, които могат да бъдат проучени на официалния сайт за чинии с плоска ютия.

Характеристика

Основната характеристика на тези продукти, която ги прави много популярни на пазара, е, че те са способни да гладят или изправят най -здравата коса. Тези ютии провеждат топлината бързо и я задържат по -добре и по -ефективно от другите ютии. Задържането на топлината води до уплътняване на влагата на косата, като по този начин я прави по -гладка и хидратирана, така че косата да изглежда блестяща.

Тези ютии се предлагат с гаранция и са на достъпна цена. Човек обаче трябва да внимава да не ги изпусне , тъй като са изработени от керамика и могат да се счупят при падане. Те дават добър резултат за 2-3 години.

Някои други характеристики на продуктите chi са, че имат лек дизайн. Те не увреждат косата, както другите продукти от медна бобина. Освен това те пестят енергия, имат „всичко в едно“ ергономичен дизайн и въртящ се на 360 градуса шнур, така че кабелът да не се заплита. Тъй като са изработени от керамика, те поддържат температура през цялото време, отблъскват влажността и фиксират цвета на косата.

Плоско желязо Ultra Chi

Ютията Ultra Chi е почти подобна на плоската ютия Chi, но основната разлика е, че тялото е направено от пластмаса и се нагрява много бързо. Топлината не може да се контролира в Ultra Chi, но работи бързо и ефективно и дава желания резултат за по -малко време.

Те също се предлагат в много цветове, но „червеното“ е най -популярното и най -скъпото.

Резюме:

Chi и Ultra Chi не са много различни, но най -важната разлика между тях е, че Ultra Chi има функция за загряване на светкавица; като има предвид, че други плоски ютии за нагряване ефективно, но не толкова бързо, колкото Ultra Chi.

Вижте повече за: