Разлика между Aquaphor и Бебе Aquaphor

aquaphor Aquaphor срещу Бебе Aquaphor

Aquaphor мехлем е широко използван от много домакинства за различни кожни неудобства, като обрив, дефекти или просто сърбеж. Въпреки това, за нежната бебешка кожа, има и лечебни Aquaphor мехлем за бебета. мехлем за бебето е на нефтена основа, мехлем, който е средство за защита на кожата на бебето. Той е с дебелина, без аромат лосион съдържащ минерално масло, ланолин алкохол, церезин, глицерин, бизаболол и пантенол.

Оригиналният Aquaphor мехлем не съдържа глицерин, който действа като лубрикант, пантенол, който е овлажнител и бизаболол, която е естествено ароматизиран с флорални аромати, и има дразнене на кожата намаляване свойства, както добре. Това редовно Aquaphor мехлем също идва в различен буркан от бебе Aquaphor на. Докато бебето мехлем идва в един буркан с 14 унции и тръби от 3 унции, редовен мехлем идва в един буркан с 3,5 унции и 1,75 унция тръби.

На буркан бебе мехлем, има блокове с думата "бебе" разписани; обаче, бебето мехлем сякаш няма голям специална съставка, която наистина го отличава от редовните Aquaphor формули.

За отбелязване е, Aquaphor бебе маз изглежда доста ефективен срещу пелени обриви. Само с няколко втриване на мирото върху засегнатата област, то трябва да изглежда много по-добре. Гъстата мирото ще остане върху кожата за по-дълги периоди от време, като го защитава от влага дразни на бебешки пелени. Ако се приложи към пренощувате, обривът може да изчисти, но е препоръчително да се продължи използването на мирото в района, докато съмнението за дразнещо е изчезнал напълно.

Най-общо казано, това не е лесно да се забележи някаква разлика в лечебната сила на една формула, тъй като и двете формулата бебе и редовен едно работата изненадващо добре срещу обриви, особено бебешки обриви, и те също така защитава бузите от получаване раздразнен от вятъра. И двете формули са доста лепкави и мазни, и въпреки че се твърди, че съдържат съставки с натурални аромати, техните лепкава петролни миризма останки много забележими.

Докато формулата на бебето може да е малко по-добра за бебешки обриви, редовен формула работи добре на напукани крака. Прилагането Aquaphor мехлем за напукани крака през нощта в продължение на няколко нощи, ще, със своите супер омекотяващи съставки, разчиства пукнатините. Той също така ще действа добре на прекалено суха кожа и други общи предизвикателства в областта на кожата. Въпреки, че е случаят с Aquaphor мехлем, обикновено то не е предпочитана за редовни или ежедневно приложение, тъй като на лепкавост и донякъде неприятна миризма.

Резюме: Aqauphor редовен мехлем не съдържа глицерин и бизаболол, докато бебето Aquaphor съдържа както съставки. Бебе Aquaphor е по-добре за бебето обриви от пелени, а редовен Aquaphor действа добре на напукана и суха кожа. Бебе Aquaphor е опакован в 3,5 унция буркани и 1,75 унция тръби, а редовен Aquaphor идва в 14-унция буркани и 3 унция тръби.

10 коментара

 1. Можете договорени себе си, като казва размерите на бурканите и тръбите по различен начин:

  Оригиналният Aquaphor мехлем не съдържа глицерин, който действа като лубрикант, пантенол, който е овлажнител и бизаболол, която е естествено ароматизиран с флорални аромати, и има дразнене на кожата намаляване свойства, както добре. Това редовно Aquaphor мехлем също идва в различен буркан от бебе Aquaphor на. Докато бебето мехлем идва в един буркан с 14 унции и тръби от 3 унции, редовен мехлем идва в един буркан с 3,5 унции и 1,75 унция тръби.

  след това в резюмето, което се казва:

  Бебе Aquaphor е опакован в 3,5 унция буркани и 1,75 унция тръби, а редовен Aquaphor идва в 14-унция буркани и 3 унция тръби.

 2. За Рут - за някой, който критикува. Това е в противоречие не са сключени договори -

 3. Аз просто погледна към информацията за съставките / етикет, както в редовните и бебето, и няма разлика между двете изобщо, с изключение на един, казва бебето, а другият не. Погледнах към 14 унция. буркани ...

  • Това.

   Aquaphor изцеление Мази, модерна терапия:

   "Активни съставки: вазелин (41%) ...... кожата защитно (маз)"

   "неактивни съставки: минерално масло, церезини, ланолин алкохол, пантенол, глицерин, бизаболол"

   Това означава, че няма разлика в съставките между редовни и бебе Aquaphor.

 4. Бях наистина търси отговор на този въпрос .. но след като прочетох по-горе се чудя, ако имате някакви други причини, поради които те са различни, тъй като вашата статия е неправилно. И двамата са глицерин и бизаболол и двамата са "на нефтена основа," а не само на бебето Aquaphor. Единствената разлика, което виждам е с размери на разположение на опаковката и думата бебе е само на един. Всички съставки са същите включително активната съставка (вазелин 41%).

 5. Всичко, което знам е, че е фантастично за след татуировка грижи .. особено за цветни татуировки. Аз бях с Aquaphor от 2006 г. Това не е лепкава освен ако не използвате твърде много. Моят татуист казва, че ако това е лепкава Тогава се слагат прекалено много (на нова татуировка) Слагаш малко и го втрийте нежно около татуировката и го поглъща. Аз го използвам за моята суха, напукана .. особено през зимата.

Вижте още за: