Разлика между Amazon Kindle и Kindle 2

kindle_ Amazon Kindle срещу Kindle 2

Kindle, който е четец на електронни книги, използващ технологията E-ink, беше бестселър при пускането му. Продава се в рамките на 6 часа след пускането му. Kindle 2 е подобрената версия на Kindle, която запазва повечето от добрите си функции и ощипва много малки неща, които потребителите намират за досадни, най -вече в контролите и клавиатурата. Вместо да се опитва да копира ергономична клавиатура като Kindle, Kindle 2 предпочете по -опростен и просторен дизайн. Бутоните за управление също бяха преместени, за да улеснят читателя и да намалят шансовете за случайно натискане, което е много често срещано при Kindle. Kindle 2 също е отслабен, намалявайки го почти до половината от дебелината на по -стария Kindle, като същевременно увеличава дължината с половин инч.

Екранът на Kindle 2 е направен по -добър и по -бърз. По -бързата честота на опресняване на екрана Kindle 2 позволи премахването на селектора, който беше от съществено значение в Kindle. Екранът на Kindle 2 също може да показва до 165 нюанса на сивото, което го прави по -добър при показване на снимки над Kindle, който може да възпроизведе само 4 нюанса на сивото.

Нова функция, въведена в Kindle 2, е „текст в реч“. С Kindle 2 можете да слушате вашите електронни книги да се четат от мъжки или женски глас. Тази функция не присъства в Kindle, но Kindle 2 го изважда доста добре, дори добавя опция за ускоряване на скоростта на гласа до три пъти над нормалната скорост.

С ход, който някои потребители поставиха под въпрос, Amazon премахна слота за SD карта в Kindle 2. Това означава, че потребителите са ограничени до 2 GB вградена памет. Въпреки че Kindle има само 250 MB вътрешна памет, слотът за SD карта означава, че максималната му памет е практически неограничена, тъй като потребителят винаги може да закупи допълнителни карти, за да увеличи капацитета за съхранение.

Резюме: 1. Kindle 2 включва много ощипвания в контролите си, което подобрява използваемостта му спрямо оригиналния Kindle 2. Kindle 2 е малко по -дълъг, но е почти половината от дебелината на Kindle 3. Екранът на Kindle 2 има по -широк диапазон от сиви нюанси, позволяващи му по -добро възпроизвеждане на изображения 4. Kindle 2 има функция за преобразуване на текст в говор, която не присъства в Kindle 5. Kindle има само 250 MB вътрешна памет, но има SD слот за допълнителна памет, докато Kindle 2 има 2GB вграден, но няма слот за SD карта

1 коментар

  1. ИМАМ ЕДНО И ЩАСТЛИВАМ С НЕГО

Вижте повече за: , ,